Isusovo magare Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 10 минута, Кратос рече Koga? Već krštene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, kopitar рече Magare je nasjelo na tvoju provokaciju... Istina je da pokrštavanje nije moguće i kad bi neko i pokušao automatski bi bio anatemisan jer bi počinio grijeh krštavanja krštenog o. Zoran je o tome govorio. Kao recimo Stepinc u drugom svetskom ratu? Снежана and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 5 минута, kopitar рече Magare je nasjelo na tvoju provokaciju... Istina je da pokrštavanje nije moguće i kad bi neko i pokušao automatski bi bio anatemisan jer bi počinio grijeh krštavanja krštenog o. Zoran je o tome govorio. u NDH je postojao zakon o tome....smešni ste i jadni što branite tog ološa i monstruma... Снежана and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 3 минута, kopitar рече Magare je nasjelo na tvoju provokaciju... Istina je da pokrštavanje nije moguće i kad bi neko i pokušao automatski bi bio anatemisan jer bi počinio grijeh krštavanja krštenog o. Zoran je o tome govorio. Da Kratos je tu da provocira..sve i svakoga...sigurna sam da ni ne zna sto je to KRŠTENJE!!!Ma ne bi brate nego bi bio pravi novokršteni ili pravokršteni kakogod. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao recimo Stepinc u drugom svetskom ratu? Dapače nije to bilo pokrštavanje to je bila humana akcija spasavanja....neizmerni izraz kristološke ljubavi blaženoga .... Ведран* and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Кратос рече u NDH je postojao zakon o tome....smešni ste i jadni što branite tog ološa i monstruma... Molim malo poštovanja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 2 минута, Isusovo magare рече Da Kratos je tu da provocira..sve i svakoga...sigurna sam da ni ne zna sto je to KRŠTENJE!!!Ma ne bi brate nego bi bio pravi novokršteni ili pravokršteni kakogod. Ženo ili šta već da si da li sti normalna?U NDH je postojao zakon o pokrštavanju Srba tj takozvano ,,vraćanje na staru veru,, kako su ti bolesni umovi nazivali politiku trećine...vi ste bolesni u glavi,savest vam je mrtva..... Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 14 минута, Кратос рече Stepinac je blagoslovio osnivanje ustaške NDH vrlo je dobro bio upoznat sa svim zločinima i logorima i egzekucijama koje su bile javne i nigde nikada nije ništa pisao protiv toga i još je slao pismo onom hitlerovom papi da se pohvalio kako je uspešno pokatoličio 250 000 Srba....znači to su notorne činjenice a ti se i dalje pravi slepo i glup ko noć.... Sve to su imali priliku srpski istoričari, kanonisti, pravnici itd. tokom rada te komisije prezentirati papi i o. Bernardu Arduri, predsjedniku te komisije. Onda treba pitati njih šta su to tamo poslali i o čemu su to pisali kad to nije bilo prihvaceno kao dokaz tih tvrdjenja, ja stvarno ne znam šta su oni sve tamo pisali. http://www.vatican.va/roman_curia/pont_committees/scienstor/it/struttura/presidente.htm Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao recimo Stepinc u drugom svetskom ratu? Mislim da je to razrajasnjeno ali kad si ti ostrašnjen nacionalno šta ti ja mogu. Za Stepinca ostaje upitno samo dali je mogao više pomoći ili ne ....to je i prigovor SPC i to je opravdano ...ali ti ideš ko i Kratos u nepotrebno izmišljanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Molim malo poštovanja... према коме? ако мислиш на тебе као члана имаш га, ако мислиш на Степинца и Павелића надам се да ти је ово само твој невешти начин одбране неодбрањивог ако није тотални безобразлук, у осталом поштовање се заслужује а они су своје код нас и текако "заслужили" Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, Снежана рече према коме? ако мислиш на тебе као члана имаш га, ако мислиш на Степинца и Павелића надам се да ти је ово само твој невешти начин одбране неодбрањивог ако није тотални безобразлук, у осталом поштовање се заслужује а они су своје код нас и текако "заслужили" Ti ideš i protiv stava SPC o Stepincu ..razmisli malo . Pavelić - Stepinac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 Управо сада, kopitar рече Ti ideš i protiv stava SPC o Stepincu ..razmisli malo . Pavelić - Stepinac. исти олош Trifke, Кратос and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 10 минута, kopitar рече Mislim da je to razrajasnjeno ali kad si ti ostrašnjen nacionalno šta ti ja mogu. Za Stepinca ostaje upitno samo dali je mogao više pomoći ili ne ....to je i prigovor SPC i to je opravdano ...ali ti ideš ko i Kratos u nepotrebno izmišljanje. Kako je objašnjeno kanonski? Otac Zoran je u pravu, on je i Amfilohiju zamerio za jednog čovek (čitaj broj jedan) i rekao da prekrštavanje nije osećaj nego kanon, zakon, a tebi je sve jasno. Porazgovaraj sa o.Zoranom o tome i ne govori mi više da sam ostrašćen, jer ja za razliku od tebe štitio sam i hrvate i srbe i muslimane i slovence podjednako kao sebe. Si se zapitao zašto ja toliko dugo trpim da tebi ne podelim tu etiketu? Koga si ti od srba u tvom gradu uzeo u zaštitu? Nikoga jer nisi ni hteo da odgovoriš na to a ja jesam uzeo Hrvate u zaštitu, toliko o ostrašćenosti ali te poštujem kao pametnog čoveka koji izgleda da kad sam spomenuo da sam imao pušku u ruci vidiš upravo radi sopstvene ostrašćenosti odmah koljača i ubicu a ne recimo nekog ko drži do čojstva (nadji na vikipediji značenje). Nije lepo, i dalje si mi brat. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 3 часа, Zayron рече Sve to su imali priliku srpski istoričari, kanonisti, pravnici itd. tokom rada te komisije prezentirati papi i o. Bernardu Arduri, predsjedniku te komisije. Onda treba pitati njih šta su to tamo poslali i o čemu su to pisali kad to nije bilo prihvaceno kao dokaz tih tvrdjenja, ja stvarno ne znam šta su oni sve tamo pisali. http://www.vatican.va/roman_curia/pont_committees/scienstor/it/struttura/presidente.htm Ти не схваташ да то што су писали и презентовали нема везе са неслагањем. Могли су и видео снимак да је некога убио да донесу, и да се опет не сложе око оцене "моралне одговорности". То не би значило да није убица него само то да се у комисији не слажу. "Нема доказа" Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Ти не схваташ да то што су писали и презентовали нема везе са неслагањем. Могли су и видео снимак да је некога убио да донесу, и да се опет не сложе око оцене "моралне одговорности". То не би значило да није убица него само то да се у комисији не слажу. "Нема доказа" Tu je upravo radi ujedninjenja Crkve,najpametnije ćutati sada po završetku rada komisije. Neko ko nije zajron a upoznat je bolje sa radom komisije je rekao javno u hrvatskoj, da je srpska strana predočila nove dokumente o moralnoj odgovornosti stepinca, koji iz nekih razloga nisu hteli biti predočeni kad je opšte prvi put i pokrenut zahtev za blaženstvo na lokalnom nivou. Papa nije ni najmanje naivan kako si ga mnogi predstavljaju, tako da nije prošla priča u hrvatskoj kako papa snishodi SPC i formira mešovitu komisiju. Ta komisija ispostavilo se na kraju je i te kako donela nove dokaze, ne one na koje zajron ovde aludira da je stepinc u slobodno vreme klao srbe po jasenovcu i on opšte ne shvata da time vređa kompletnu SPC ako si ima za predstavu da je SPC zbog takvih dokaza uložila prigovor. Šešelj bi mu pozavideo na takvoj demagogiji. Ono što niko u hrvatskoj izgleda neće da prizna osim osvešćenih Hrišćana od kojih je naprimer Drago Pilsel jeste da je SPC itekako dala nove dokaze a sam dogovor da ako do kanonizacije ne dođe ne sme sa dokumentima da se izlazi u javnost i detetu od 12 godina bi bilo jasno da ti dokumenti nisu nimalo naivni i bez utemeljenja a pogotovo da nisu zvaničan dokument koji služi u svrhu dokaza. Ovakvim stavovima zajrona koji je daleko i od hrvatske i od srbije povampiruje ekstremizam i otvara prostor upravo onima kojima je i svejedno da li će stepinc biti kanonizovan ili ne sa naše strane, važno je da se mrze hrvati, pa ćemo imati svakakvih nebuloza. O kanonizaciji u ime daljeg Hrišćanskog i neminovnog ujedinjenja treba ćutati i više ne donositi sudove ni zaključke, sve je iznešeno iako je postojala opstrukcija sa hrvatske strane a u vezi otvaranja vatikanske arhive i ovo što je iznešeno dovoljno je. Obavezivnje obe strane da ne objavljuju dokumente koje su predočili na stolu u mešovitoj komisiji i nas obavezuje da se o ovom pitanju tako i ponašamo i subjektivna mišljenja zadržavamo za sebe ali objektivne činjenice, da tamo nije bilo ništa novo iznešeno niti je bilo nekih novih dokumenata se ne smeju osporavati tako da nije ni čudo da zajron navlači na sebe nečiji gnev. Dakle ne budimo tuđman i milošević koji su tvrdili da nijedna strana nema odgovarajuće dokumente to je dovelo do rata i koketiranja sa najgorim ološem sa obeju strana. Zato sam i rekao, da ima tendencija da ovaj papa dok je živ neće dozvoliti kanonizaciju stepinca u Hristovog svetitelja a zajron mi lepricira, da će doći drugi papa, kao da ovaj papa Bože mi prosti nije normalan pa ne zna šta radi. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука