Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Gde beše ona tema potrebna mi je molitvena pomoć? Valensija vodi 10 poena protiv zvezde na 7 minuta do kraja. Pomenite. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 5 минута, Isusovo magare рече Eto vidiš kak su ti srbi glupi.. Ma ne stvarno ne mislim nista loše nego primjećujem da glumci pricaju srpski.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Gde beše ona tema potrebna mi je molitvena pomoć? Valensija vodi 10 poena protiv zvezde na 7 minuta do kraja. Pomenite. И од свих тема нашао си на Кошићевој да тражиш молитвену помоћ? Пиши пропало. Volim_Sina_Bozjeg, Isusovo magare, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Eto vidiš kak su ti srbi glupi.. Oćeš reći smiješni , Vedran te nije razumio Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Ma ne stvarno ne mislim nista loše nego primjećujem da glumci pricaju srpski.. Ма знам ја да ти ниси лоша. Нисам џаба псиколог. Него, то ја могу да кажем за Србе, а ти не. Ти мош да кажеш Хрвати су глупи. Оно бонтон и оте ствари. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Gde beše ona tema potrebna mi je molitvena pomoć? Valensija vodi 10 poena protiv zvezde na 7 minuta do kraja. Pomenite. Kao eto nemam se za što pametnije molit pa ću za rezultat utakmice..A ne bolje da se molim za popove da budu pametniji.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече И од свих тема нашао си на Кошићевој да тражиш молитвену помоћ? Пиши пропало. Pa da blagosilja špance Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече И од свих тема нашао си на Кошићевој да тражиш молитвену помоћ? Пиши пропало. Zagovorom biskupa Košića , nek' zvezda pobedi. Ведран*, Isusovo magare and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Ма знам ја да ти ниси лоша. Нисам џаба псиколог. Него, то ја могу да кажем за Србе, а ти не. Ти мош да кажеш Хрвати су глупи. Оно бонтон и оте ствари. Pa eto nije dosta sto sam magare jos jedino da riknem tj.otegnem papke pa da budete sretni.. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Valensija vodi 10 poena protiv zvezde na 7 minuta do kraja. Pomenite. .... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, kopitar рече Zagovorom biskupa Košića , nek' zvezda pobedi. Eto ti sad Vedrane sta si trazio to si i dobio..nemoj poslije da kukaš.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Bokisd рече .... Mogu li i bih preporučiti zagovoru biskupa Košića. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Košić je ipak blagosiljao špance, te je zvezda napravila čudo i pobedila na kraju. Hvala na molitvenim podrškama Ведран* and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Košić je ipak blagosiljao špance, te je zvezda napravila čudo i pobedila na kraju. Hvala na molitvenim podrškama Samo treba ispravno usmjeriti Košića. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Košić je ipak blagosiljao špance, te je zvezda napravila čudo i pobedila na kraju. Hvala na molitvenim podrškama Ко ће кога ако не свој свога. п. с. Ја не смем више. Модераторка Милошевић ме казнила и то вечном казном, пише никад не истиче kopitar and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука