Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Trifke рече Ono sto vi nikada necete razumeti je da kod nas ne vaze isti zakonitosti kao i kod vas. Svojevremeno (u vreme Fiorentinske unije) skoro svi episkopi su potpisali uniju i samo jedan nije i gle cuda, on bi presudan. Zvao se Sv Marko Efeski. Tako ,da znas, nije bitno sto je Svetlana mozda beznacajna i sto nije Sv Marko Efeski Bog se obicno sluzi onima koji su beznacajni i nebitni za razliku od vas. Jel ti to meni reče da ste vi bolji od nas.. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Ведран* рече Ал свеједно светлим. Jel ovako? Svetlana Pecin-Saraguda, kopitar and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Isusovo magare рече Jel ti to meni reče da ste vi bolji od nas.. Ima vremena porasces ti. kopitar је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 16 минута, kopitar рече neko treba a to je prvi po časti da pozove, ne zato što je taj nešto boli i veći od ostalih a onda da ga svi ostali poslušaju Православно исповедаш Volim_Sina_Bozjeg and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 31 минута, Ведран* рече Ја сам Ведран. Drago mi je. Ведран* and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 20 минута, Ведран* рече Па све ово с престолма је и онако наше касније маштање. Чуј Апостолски престо! Па јесте лепо је то, али није много важно. Апостоли нису имали главу где да склоне, а не да су престоловали. Они нису столовали нигде. То ми само маштамо. Brate evo veruj mi 5 put se vraćam da pročitam ovu tvoju pouku. Ovo je brate pouka na vaseljenskom nivou. Ja sam toliko sada ispunjen Hristom i nekim suznim očima koji mi daju neku nadu i radost da bi ovo mogli svi Hrišćani na vaseljeni razumeti kao sopstveno srce. Kao kad je Sin Čovečji koji je toliko toga učinio i kad su počeli da ga svojataju rekao istinu da nema gde glavu da skloni i da prespava a kamoli nešto drugo. Ведран*, kopitar, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 4 минута, Trifke рече Ima vremena porasces ti. A ne..ja ću uvijek ostat' "malen".. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече A ne..ja ću uvijek ostat' "malen".. Ljubi ga cika kako je on meni pametan. kopitar and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 8 минута, Trifke рече Jel ovako? Сачекај једно пола сата да дођем до компјутера па ћу ти показати. Сад сам на телефону. Просто зрачим. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Просто зрачим. Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Boksid ne dozivaj milana da objasni suštinu, svojstva i energije sunca kopitar, Svetlana Pecin-Saraguda, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Brate evo veruj mi 5 put se vraćam da pročitam ovu tvoju pouku. Ovo je brate pouka na vaseljenskom nivou. Ja sam toliko sada ispunjen Hristom i nekim suznim očima koji mi daju neku nadu i radost da bi ovo mogli svi Hrišćani na vaseljeni razumeti kao sopstveno srce. Kao kad je Sin Čovečji koji je toliko toga učinio i kad su počeli da ga svojataju rekao istinu da nema gde glavu da skloni i da prespava a kamoli nešto drugo. А не смем још да кажем да Апостоли нису били Епископи него су постављали Епископе. Бојим се да неки не падну у транс (једино да овако провучем између редова) Svetlana Pecin-Saraguda, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Brate evo veruj mi 5 put se vraćam da pročitam ovu tvoju pouku. Ovo je brate pouka na vaseljenskom nivou. Ja sam toliko sada ispunjen Hristom i nekim suznim očima koji mi daju neku nadu i radost da bi ovo mogli svi Hrišćani na vaseljeni razumeti kao sopstveno srce. Kao kad je Sin Čovečji koji je toliko toga učinio i kad su počeli da ga svojataju rekao istinu da nema gde glavu da skloni i da prespava a kamoli nešto drugo. Joj što volim kad čovjek ima ❤ to mi je nešto najljepše. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 24 минута, Ведран* рече Сачекај једно пола сата да дођем до компјутера па ћу ти показати. Сад сам на телефону. Просто зрачим. zracis.mp4 kopitar, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 26 минута, Trifke рече Ljubi ga cika kako je on meni pametan. Joj šuti nije to lako al dao Bog duranja.. Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука