Jump to content

Бискуп Владо Кошић: Усташтво није био фашизам него организовано војно деловање у одбрани Хрватске као државе

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Trifke рече

Ono sto vi nikada necete razumeti je da kod nas ne vaze isti zakonitosti kao i kod vas. Svojevremeno (u vreme Fiorentinske unije) skoro svi episkopi su potpisali uniju  i samo jedan nije i gle cuda, on bi presudan. Zvao se Sv Marko Efeski. Tako ,da znas, nije bitno sto je Svetlana mozda beznacajna i sto nije Sv Marko Efeski Bog se obicno sluzi onima koji su beznacajni i nebitni za razliku od vas.  

Jel ti to meni reče da ste vi bolji od nas..:))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Ал свеједно светлим. :))

Jel ovako? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Isusovo magare рече

Jel ti to meni reče da ste vi bolji od nas..:))

Ima vremena porasces ti. dobardecko

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, kopitar рече

neko treba a to je prvi po časti da pozove, ne zato što je taj nešto boli i veći od ostalih a onda da ga svi ostali poslušaju

Православно исповедаш :)

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ведран* рече

Па све ово с престолма је и онако наше касније маштање. Чуј Апостолски престо! Па јесте лепо је то, али није много важно. Апостоли нису имали главу где да склоне, а не да су престоловали. 

Они нису столовали нигде. То ми само маштамо.

Brate evo veruj mi 5 put se vraćam da pročitam ovu tvoju pouku.

Ovo je brate pouka na vaseljenskom nivou. Ja sam toliko sada ispunjen Hristom i nekim suznim očima koji mi daju neku nadu i radost da bi ovo mogli svi Hrišćani na vaseljeni razumeti kao sopstveno srce.

Kao kad je Sin Čovečji koji je toliko toga učinio i kad su počeli da ga svojataju rekao istinu da nema gde glavu da skloni i da prespava a kamoli nešto drugo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Isusovo magare рече

A ne..ja ću uvijek ostat' "malen"..

Ljubi ga cika kako je on meni pametan.  dobardecko

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Trifke рече

Jel ovako? 

Сачекај једно пола сата да дођем до компјутера па ћу ти показати. Сад сам на телефону. 

Просто зрачим. :)))

• Свиђа ми се 1

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

:sunce:

Boksid ne dozivaj milana da objasni suštinu, svojstva i energije sunca :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ovo je brate pouka na vaseljenskom nivou. Ja sam toliko sada ispunjen Hristom i nekim suznim očima koji mi daju neku nadu i radost da bi ovo mogli svi Hrišćani na vaseljeni razumeti kao sopstveno srce.

Kao kad je Sin Čovečji koji je toliko toga učinio i kad su počeli da ga svojataju rekao istinu da nema gde glavu da skloni i da prespava a kamoli nešto drugo.

А не смем још да кажем да Апостоли нису били Епископи него су постављали Епископе. Бојим се да неки не падну у транс :D

(једино да овако провучем између редова) :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Joj što volim kad čovjek ima ❤ to mi je nešto najljepše.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ведран* рече

Сачекај једно пола сата да дођем до компјутера па ћу ти показати. Сад сам на телефону. 

Просто зрачим. :)))

zracis.mp4

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...