Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече A po vama nije poglavar sv.Crkve?? Нема поглавара Цркве међу људима. Христос је Глава своје Цркве, а сви ми па и Петар смо слуге његове. Svetlana Pecin-Saraguda and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 4 минута, Ведран* рече Нема поглавара Цркве међу људима. Христос је Глава своје Цркве, а сви ми па и Петар смо слуге његове. Ne slažem se s tobom a i ne moram...isto tako ne moraš se ni ti slagati sa mnom..svaki ima pravo na svoju vjeru.Lijep ti pozdrav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Ne slažem se s tobom a i ne moram...isto tako ne moraš se ni ti slagati sa mnom..svaki ima pravo na svoju vjeru.Lijep ti pozdrav. Нисам ни мислио да ћеш се сложити нити да мораш. Али за мене то није само ствар на шта ко од нас има право у смислу могу да мислим што хоћу, него више питање тога ко је од нас у праву (не по својој памети, него по аргументима). Дакле на чијој су страни аргументи. Оно око чега имамо слободу јесте уважити или одбацити те аргументе. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 10 минута, Ведран* рече Нема поглавара Цркве међу људима. Христос је Глава своје Цркве, а сви ми па и Петар смо слуге његове. Sv. Ćiril Aleksandrijski kao svjedok Istoka za primat sv. Petra Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 14 минута, Ведран* рече Нема поглавара Цркве међу људима. Христос је Глава своје Цркве, а сви ми па и Петар смо слуге његове. Nema sveštenika i episkopa medju ljudima, Hristos je jedini sveštenik a svi mi pa i sv. Petar zato ne možemo biti sveštenici a ni episkopi niko od nas jer je to isključeno pored Hrista kao jedinog sveštenika. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Zayron рече Nema sveštenika i episkopa medju ljudima, Hristos je jedini sveštenik a svi mi pa i sv. Petar zato ne možemo biti sveštenici a ni episkopi niko od nas. Лупаш Зајроне. То уопште не произилази из моје поруке. Јер у телу Христовом су разни удови, и разни су дарови итд., али је једна Глава. Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Нисам ни мислио да ћеш се сложити нити да мораш. Али за мене то није само ствар на шта ко од нас има право у смислу могу да мислим што хоћу, него више питање тога ко је од нас у праву (не по својој памети, него по аргументима). Дакле на чијој су страни аргументи. Оно око чега имамо слободу јесте уважити или одбацити те аргументе. Joj što si naporan lik..mogla bih te istući.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 2 минута, Ведран* рече Лупаш Зајроне. То уопште не произилази из моје поруке. Јер у телу Христовом су разни удови, и разни су дарови итд., али је једна Глава. Pa onda ti tvrdiš da je Isus pogriješio što je izabrao Petra..eto ti pametniji od Isusa.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Joj što si naporan lik..mogla bih te istući.. Па и то је природна реакција код једне врсте људи. Кад понестане аргумената једни крену ад хоминем, а други ад шакинем. Svetlana Pecin-Saraguda and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Pa onda ti tvrdiš da je Isus pogriješio što je izabrao Petra..eto ti pametniji od Isusa.. Не. Ја тврдим да га Он није изабрао за то за шта си га ти изабрала (по наследству вере наравно). Ја сам чокот а ви сте лозе. Није рекао Петар је чокот, а ви сте лозе, а ја сам горе на небу, ништа ме се не тиче. Svetlana Pecin-Saraguda and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 30 минута, Isusovo magare рече A po vama nije poglavar sv.Crkve??Isto pitanje i za Bokisda! Ipak, nije. Poglavar ili onaj koji rukovodi crkvom su sabori i episkopi koji su u zajednistvu sa ( crkvom ), Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 25 минута, Ведран* рече Нема поглавара Цркве међу људима. Христос је Глава своје Цркве, а сви ми па и Петар смо слуге његове. Matej 16,18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Matej 16,18 Матеј 16, 16-17 И где му каже "ти си глава Цркве"? поглавар? "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Матеј 16, 16-17 И где му каже "ти си глава Цркве"? поглавар? Pa Matej ne kaže Magare kaže. Isusovo magare and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 15, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2017 пре 5 минута, Ведран* рече Матеј 16, 16-17 И где му каже "ти си глава Цркве"? поглавар? Pa dobro,zašto mu govori "ti si Petar stijena i na toj stijeni sagradit ću Crkvu svoju..."? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука