Jump to content

Vaš stav o ulasku Srbije u EU

Оцени ову тему

Кратос

Da li ste za ulazak Srbije u EU?  

27 члановâ је гласало

1. 1. Da li ste za ulazak Srbije u EU?

Препоручена порука

пре 3 минута, Војвода7 рече

НАТО-легална терористичка организација

North American Terrorist Organisation :D

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

• Одговори 96
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

najbolji odgovor iz ankete: " to ti je kao kad juris devojku koja te nece" :dobro:sto pre shvatimo, da trebamo sami sebe da obnovimo,da se vratimo nasoj veri i nasoj crkvi, da se iskreno svi pokajemo i budemo bolji ljudi, samim tim cemo iskoreniti kradju,lopovluk i nemoral, Bog ce se smilovati na nas i bacice nam pod noge sve neprijatelje.

Ko ne veruje da je to moguce, onda ne veruje ni u Boga, ni u njegovu moc.

Ne treba nama nijedna druga zemlja niti unija da mi sami sebe obnovimo(u svakom smislu), nas najveci neprijatelj su kradja, lopovluk i nemoral. Kada bi se 50% manje kralo, Srbija bi mogla da se obnovi i da se ulozi tamo gde treba,ali za to treba veliko iskreno pokajanje,u sta ja iskreno sumnjam, jer mi se kao narod necemo pokajati i vratiti domu Bozijem bez velikih stradanja.

Srbija je puna prirodnog bogatstva, sto mnoge zemlje nemaju, a doci ce vreme kada ce nestajati vode, pa ce se i zbog toga voditi ratovi(sada zbog nafte, a kasnije i zbog vode)

Znaci, ne treba tikve saditi sa djavolom, vec se vratiti veri i domu Bozijem, preobratiti se u novog coveka, dostojnog svojih slavnih predaka, koji su krvlju svojom sacuvali i spasili i veru i teritoriju nasu.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Sofija_ рече

najbolji odgovor iz ankete: " to ti je kao kad juris devojku koja te nece" :dobro:sto pre shvatimo, da trebamo sami sebe da obnovimo,da se vratimo nasoj veri i nasoj crkvi, da se iskreno svi pokajemo i budemo bolji ljudi, samim tim cemo iskoreniti kradju,lopovluk i nemoral, Bog ce se smilovati na nas i bacice nam pod noge sve neprijatelje.

Ko ne veruje da je to moguce, onda ne veruje ni u Boga, ni u njegovu moc.

Ne treba nama nijedna druga zemlja niti unija da mi sami sebe obnovimo(u svakom smislu), nas najveci neprijatelj su kradja, lopovluk i nemoral. Kada bi se 50% manje kralo, Srbija bi mogla da se obnovi i da se ulozi tamo gde treba,ali za to treba veliko iskreno pokajanje,u sta ja iskreno sumnjam, jer mi se kao narod necemo pokajati i vratiti domu Bozijem bez velikih stradanja.

Srbija je puna prirodnog bogatstva, sto mnoge zemlje nemaju, a doci ce vreme kada ce nestajati vode, pa ce se i zbog toga voditi ratovi(sada zbog nafte, a kasnije i zbog vode)

Znaci, ne treba tikve saditi sa djavolom, vec se vratiti veri i domu Bozijem, preobratiti se u novog coveka, dostojnog svojih slavnih predaka, koji su krvlju svojom sacuvali i spasili i veru i teritoriju nasu.

Па шта фали да то све што си поменула учинимо и у ЕУ? 

Подели на овим сајтовима

• Гости

To što je EU leglo libtardije i degeneracije, ali još gore je to što ćemo svoje zakone morati da ravnamo prema birokratama koje nismo direktno birali. Čisto ako jednog dana prestanemo da budemo banana država, pa budemo imali mogućnost da našu vlast uhvatimo za gušu kada nam ne radi u interesu, ne bi bilo lepo da ih iznad njih bude neko koga nismo birali.

Подели на овим сајтовима

• Гости
1 hour ago, Sofija_ рече

najbolji odgovor iz ankete: " to ti je kao kad juris devojku koja te nece" :dobro:sto pre shvatimo, da trebamo sami sebe da obnovimo,da se vratimo nasoj veri i nasoj crkvi, da se iskreno svi pokajemo i budemo bolji ljudi, samim tim cemo iskoreniti kradju,lopovluk i nemoral, Bog ce se smilovati na nas i bacice nam pod noge sve neprijatelje

Da se vratimo moćnom Perunu Gromovniku, bogu svih istinskih Srbova i da se manemo jevrejske vere.

Gromovnik, a ne stolar, da bude ponosan kad zagrmi srbski Gustav, 200mm većeg kalibra od švapskog, pa sa Kopaonika rokne pravo u Prištinu.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Ћириличар рече

Sem DSS-Dveri i SRS  sve ostale parlamentarne stranke su proeuropske,tako da je to najmerodavnije mada je sasvim druga priča kad se čoveku pitanje postavi direktno kako bi se izjašnjavali....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Muramasa рече

To što je EU leglo libtardije i degeneracije, ali još gore je to što ćemo svoje zakone morati da ravnamo prema birokratama koje nismo direktno birali. Čisto ako jednog dana prestanemo da budemo banana država, pa budemo imali mogućnost da našu vlast uhvatimo za gušu kada nam ne radi u interesu, ne bi bilo lepo da ih iznad njih bude neko koga nismo birali.

U svakoj EU zemlji postoji i stvar koja se zove izbori za europarlament.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 3 минута, Икар Губелкијан рече

U svakoj EU zemlji postoji i stvar koja se zove izbori za europarlament.

I na takvim izborima volja jedne male banana države ima učinak koliko i mlaz mokraće u okeanu.

Mi prvo treba da prestanemo da budemo banana država, da raščistimo šljam i korupciju ZBOG SEBE, a ne da udovoljavamo Kurcu i Mogerinijevoj i ostalim EU birokratama.
Ja bih hteo da se ugledamo na Švajcarsku. Mogu da putuju po Šengen zoni, imaju svoju valutu, dobre trgovinske sporazume i nisu deo EU.

Подели на овим сајтовима

Jesam za Evropu kao uzor u disciplini, redu, poretku, radu i platama i (svakoj ) opstoj i hriscanskoj kulturu. Ali, nisam za EU kao,  nepravedne politike iz ekonomskih i svakih drugih interesa i ( nisam ) za mnoge ideologije koje se propagiraju kao dobre.

Problem je sto nam se manje pruza i daje' ovo prvo, pozitivno , nego nam se vise namece ono drugo negativno. Zbog toga sam protiv ulaska u EU.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Muramasa рече

Ja bih hteo da se ugledamo na Švajcarsku. Mogu da putuju po Šengen zoni, imaju svoju valutu, dobre trgovinske sporazume i nisu deo EU.

Одлична идеја! Како се нико од политичара није раније сетио да то решење понуди ЕУ, сигуран сам да би они одмах прихватили...

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 2 минута, Juanito рече

Одлична идеја! Како се нико од политичара није раније сетио да то решење понуди ЕУ, сигуран сам да би они одмах прихватили...

Već jesmo u Šengen zoni i putujemo samo sa pasošem. Što se trgovinskih sporazuma tiče, tu ne znam kako stoje stvari, mada bih pogađao da su nepovoljni po nas.

E, sad ono najvažnije: da li ćemo prestati da budemo stoka i banana država, to ne zavisi od EU. Zavisi od nas. Inače, tako nešto i Radule priča - red uvodimo zbog sebe, a ne zbog Kurca.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Već jesmo u Šengen zoni i putujemo samo sa pasošem.

Нисмо. Ми смо на ”белој Шенген листи”, те с нашим пасошем можемо да останемо на ЕУ територији до три месеца или тако нешто. И то искључиво као туристи. Не можемо да радимо ништа осим ако не добијемо визу за рад, а њу можемо добити једино ако нас спонзорише нека њихова компанија. А и кад је добијемо, можемо да радимо само то за шта смо добили визу и ништа више (уз пар изузетака у појединим земљама). Швајцарац, с друге стране, може да оде и да живи у било којој ЕУ земљи колико год жели и да ради шта год жели.

Било би супер да имамо статус као Швајцарска. Као што би било супер да ја сад будем богат као Бил Гејтс. Ал снови су једно, а стварност је друго. Нама је улазак у ЕУ једини начин да уђемо у Шенген.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Нисмо. Ми смо на ”белој Шенген листи”, те с нашим пасошем можемо да останемо на ЕУ територији до три месеца или тако нешто. И то искључиво као туристи. Не можемо да радимо ништа осим ако не добијемо визу за рад, а њу можемо добити једино ако нас спонзорише нека њихова компанија. А и кад је добијемо, можемо да радимо само то за шта смо добили визу и ништа више (уз пар изузетака у појединим земљама). Швајцарац, с друге стране, може да оде и да живи у било којој ЕУ земљи колико год жели и да ради шта год жели.

Било би супер да имамо статус као Швајцарска. Као што би било супер да ја сад будем богат као Бил Гејтс. Ал снови су једно, а стварност је друго. Нама је улазак у ЕУ једини начин да уђемо у Шенген.

Ja sam protiv svake države i unije koja se ne zalaže za bombardovanje Švajcarske...

• Оплаках :)) 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...