Jump to content

Savremeni vitezovi Srbije i srpskog naroda

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljudi hrabrog srca koji se bore za bolji svet i bolje sutra. Pomenuo bih neke, a vi nastavite Dimitrije Pastuovic , Saša Borojević, otac Predrag i otac Ivan, Monasi Arsenije i Rafailo, nas patrijarh Porfirije, nas predsednik Aleksandar, Bokan, 2 voditeljke Jovane ...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

Ako ima neko normalan ovde da je ostao nek ugasi ovu temu.. Sramota za ovaj forum na sta je spao ljudi moji bre sta vam je. 

Ko ti konkretno smeta sa spiska. Dobro dobro predsednik ko još? Ne traži savršenstvo. Bog gleda na srce. Nekad mi je Miroljub bio na spisku, al dovoljno je bilo da vidim da i dalje huli protiv ikona da ga eliminišem. Naravno da je crkva u svemu tome prva i da ona pre svega pomaže kao i kvalitetni ljudi sveštenici, ali me treba zanemariti ni ove darovite ljude preko kojih Bog može da deluje i utiče na ljude u pozitivnom smislu...

Подели на овим сајтовима

Ma bre zaboravio si najveceg viteza medju svim Srbima danasnjice. Zeljko Mitrovic i projekat rtv Pink je najveci sabirni centar vrline i cojstva u nas Srba, ziveo preca Vucic i njegov saborac iz bukvalno satanisticke trilateralne komisije gosn zeks.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Milan Nikolic рече

Цела Србија је враћена Србима, само треба пацови да се пов'атају. :aplauz:

Jeste brate u mozgu sekte snsa zasigurno. Idi pitaj ljude u Hoci, Gracanici, Strpcu.. da li se tako osecaju? A ne cek za tebe to nije Srbija.. nego put u inostranstvo. 

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92

Ти се понашаш као да нисмо у рату. А све што говориш води у рат. То је лудница у којој многи живе. Наравно да ће Космет заувек бити Србија, а то што фрустрације на мени истресаш показује апсолутну неозбиљност.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Milan Nikolic рече

@sampaganini92

Ти се понашаш као да нисмо у рату. А све што говориш води у рат. То је лудница у којој многи живе. Наравно да ће Космет заувек бити Србија, а то што фрустрације на мени истресаш показује апсолутну неозбиљност.

Nemam ja frustracije pobratime samo ukazujem na opste cinjenice koje i sam iskazujes a to je da u svetonazoru sns ljubitelja sns je alfa i omega pocetak i kraj oa tamo gde nema snsa nema ni Srbije ni Srba. 

Mene bas briga ja ne bih voleo da sns bude smenjen savom ili dobricom ili djilasom ali bahatost i nadmenost snsovaca kao i ostrascena mrznja antisnsovaca ovu zemlju vode u pogibao. Razjedinjeni docekujemo teska vremena koja dolaze. Dok vucic na tvu prikazuje lazno jedinstvo cetvrtine naroda Srbije i tom lazju pogorsava nas polozaj. 

Teska su vremena, trebaju nam posteni ljudi. Daj Boze da nam ih posalje. 

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92

Тако је. Једино у Бога да се уздамо и да се не мрзимо, какве год разлике имали. Политика је најмање о чему треба да причамо као браћа у Христу. Наше залагање треба да буде у раду, у стварању и напретку. Теме треба да буду од слетања на Месец до иновативних начина пропулзије у свемиру. Од најмање до највише важних ствари за нашу Државу, нашу безбедност и технологију. Да се занимамо о свим тим питањима, да разумемо кључне ствари за опстанак. Данас Кина довлачи узорак са Месеца и многе земље напредују, а ми уместо да нам пуне свест лукавом пропагандом о самомржњи, треба да урадимо све што је до нас да се укључимо у реалне активности за одбрану земље и наших светиња, укључујући и Цркву и веру.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Milan Nikolic рече

@sampaganini92

Тако је. Једино у Бога да се уздамо и да се не мрзимо, какве год разлике имали. Политика је најмање о чему треба да причамо као браћа у Христу. Наше залагање треба да буде у раду, у стварању и напретку. Теме треба да буду од слетања на Месец до иновативних начина пропулзије у свемиру. Од најмање до највише важних ствари за нашу Државу, нашу безбедност и технологију. Да се занимамо о свим тим питањима, да разумемо кључне ствари за опстанак. Данас Кина довлачи узорак са Месеца и многе земље напредују, а ми уместо да нам пуне свест лукавом пропагандом о самомржњи, треба да урадимо све што је до нас да се укључимо у реалне активности за одбрану земље и наших светиња, укључујући и Цркву и веру.

Jedna od stvari koju cenim kod ove vlasti sto je uradila jeste vezivanje Srbije vise za Kinu. Imao sam ove godine priliku da boravim tamo par meseci, to je bukvalno zemlja buducnosti. Kakva amerika, to je sistem u opadanju dok je Kina potentna zemlja u usponu. Treba da usvajamo od njih neke modele funkcionisanja uz naravno nas sopstveni pecat svemu tome jer cilj je da ostanemo svoji a usvojimo od drugih ono sto kod njih valja. I uz bavljenje najsavremnijim tehnologijama takodje treba i da se bavimo ozivljavanjem srpskog sela jer je ono jedna od okosnica naseg identiteta i u buducnosti kad nastupi jedno tamno vreme a bice pre nego kasnije bice nam jedino utociste.

Подели на овим сајтовима

Redovno pratim Žive reči video tako i vas nađoh... Kao što kaže otac Ljubo na današnji dan je donet Dušanov zakonik. Miroljub bolje da radi na sebi, da bude kao voda što se oblikuje u posudi iliti prilagođava, menja ono što ne valja...Inače ako dođe opet Dušanovo carstvo za koje se bori osudiće sam sebe ...Jerotić je rekao zdrav čovek se razvija, menja ono što ne valja...

Подели на овим сајтовима

По мени свако од нас треба да буде савремени витез свога доба. Свако ко се труди да живи исправан живот, да његова дела говоре за њега а не речи, тај је савремени витез и треба му одати почаст. Витез је свако ко стражари нас својим мислима и делима,поштује ближње, Бога и види светбољим очима. Свако ко је витез у својој кући, он је витез и ван ње. Некада су се најбољи срби сматрали "змајевитима" синовима змајева - часни,поштени, храбри. Све то могу бити и наши данашњи Срби. Ствар је само у избору.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...