Jump to content

Savremeni vitezovi Srbije i srpskog naroda

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sa tobom ne vredi razgovarati, ako Kurir, ili Informer ne izveštavaju onda se nije desilo.

Imaš iskaze sa suđenja inspektora Mitića, pa pročitaj šta čovek kaže. Tužilac je na suđenju naveo procente THC-a, nisam ja lupio to. 

Meni je dovoljno da vidim fotografije i da zaključim da su biljke visokoprocentne THC Indike. Znam i kako izgleda industrijska konoplja.

Подели на овим сајтовима

Ti brate Milane nisi pratio ništa oko ovoga, već imaš unapred zacrtan stav.

Koluvija na suđenju nije negirao visok procenat THC (i preko 20%), već se pravdao da su biljke zbog stresa? menjale pol i da im je enormno skakao THC. Poredjenja radi industrijska konoplja ima ispod 0,5% THC-a.

Ovo su priče za decu. Nikakav stres ne može pretvoriti industrijalku u indiku.

Подели на овим сајтовима

@Вукашин

Брате, кажеш да са мном не вреди разговарати, а ти ми подмећеш једино луксембуршке вести. Питаш ли се шта ако то није истина? Ти осуђујеш човека и ти треба да имаш доказ, а износиш небулозе. Као пратиш нешто и све знаш. То је за мене срамно и ја треба да кажем да не вреди тако разговарати.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Шта си запео за луксембуршки, па луксембуршке... исто је све то. Курир и Ало су само друга страна истог новчића. Сви имају газде у ЕУ. Митровић је нпр. гори од ових НДХ1 по промовисању западне болештине...

Ово код нас није класичан вестерн где имаш добре и лоше момке, већ шпагети вестерн где су сви негативци...но то није битно за чињенице. 

Прочитај исказе сведока инспектора, прочитај шта каже тужилаштво о вештачењу траве и % тхц и погледај добро фотографије биљака. Имаш на интернету фотографије и индустријске, а и индијске конопље, па ћеш видети која је гајена у Јовањици.

Добар део о овоме што сам писао, посебно у вези суђења писала је Политика, па прочитај код њих, ако и њих нису продали странцима. Ако јесу осуђен си на Жељка Митровића и Драгана Ј. Вучићевића.

Подели на овим сајтовима

Невероватно је да све што тврдите заснивате на писањима западних медија на српском језику. Све што знате о марихуани и случају Јовањица научили сте од КРИК-а и насрећног Кесића.

И када кажем да то није нормално, ви се правдате да су сви медији антисрпски. Међутим, медији које ви пропагирате, не само да управљају опозицијом, него и воде антидржавну кампању.

Имате мноштво малих Мила Ђукановића у српским службама, са којима није лако изаћи на крај. Колувија све ово трпи, као и многи поштени људи из власти.  Биће све ово на Божијем суду.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Није искључено да су стране службе провалиле Јовањицу, али била им је на длану, државна лабараторија за сканк. Нису им Енглези посадили 60 000 садница сканка.

Вулин је ситна риба, Гашић је размењивао смс-ове са Колувијом.

На мученог Вулина су лајали они керови који су обучени за проналажење дроге. То сам чуо од човека који ради у војсци пре него што се појавио тај видео.

Треба разумети Патријарха Павла, да је боље да нестанемо са земље, него да будемо нељуди. Не треба оправдавати овакве свињарије. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...