Jump to content

Пријављена епидемија малих богиња у Београду: Двоје оболелих у озбиљном стању

Препоручена порука

пре 9 минута, GeniusAtWork рече

Левичари и SJW-ови су измислили вакцине да би завадили људе и вирусе! Болести се могу искоренити само на Слободном Тржишту, где ће људи и вируси живети у споразумној коегзистенцији и неће бити никаквих болести  :sunce:

И где ће Природно Право све да среди.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

1 hour ago, Mиљан Л. рече

Ми ваљда имамо лабараторије које анализирају састав.

Па наравно да постоје.

Имали смо ми овде на Форуму члана, фармацеута који баш ради у лабораторији на пословима испитивања лекова (и иначе литургијског хришћанина, парохијанина врачарског Храма Св. Саве), који је управо причао и о испитивању вакцина и уопште о њима... Нема га већ неко време.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Па наравно да постоје.

Имали смо ми овде на Форуму члана, фармацеута који баш ради у лабораторији на пословима испитивања лекова (и иначе литургијског хришћанина, парохијанина врачарског Храма Св. Саве), који је управо причао и о испитивању вакцина и уопште о њима... Нема га већ неко време.

И ти се уопште ниси запитао што га нема и зашто се његово одсуство случајно поклапа са овом масонском кампањом? Е мој ти...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Па наравно да постоје.

Знам, него рекох да нису распуштене пошто се дигла фрка стручњака о веродостојности. Као да су људи почели да мрзе цивилизацију и редconfused1.

Дете не може да се вакцинише, али зато има мобилни телефон. Који неби смело да користи, нпр.по Институту у Винчи, зрачење обичног паметног телефона не сме да буде поред главе човека до 14 година, због мозга детета који иако се брже регенерише, нема јак имуни систем као одрастао човек. Притом се деца не друже више као пре, проблеми су потпуно другачије здравствене психо-физичке категорије.

1-s2.0-S0891061815000952-gr9.jpg.6a43a0cadf593fa11992d25ed3657c32.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Juanito рече

Ова ми је гора од Карлеуше и Слађане Велков заједно. Полуинтелектуалац. И то не само ово о вакцинама и “другим државама које трују нашу децу”, жена је постала професионални млатилац празне сламе за разне области! Не знам каква је као лекар, говорим о њеним медијским иступима на теме о свему и свачему, економији, одласку младих људи из земље итд. 

одлична лекарка, али пролупала од када је ушла у политику и кандидовала се за преЦедника 

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Снежана рече

пролупала од када је ушла у политику

Kao Macura...jos joj samo Parovi fale :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Kao Macura...jos joj samo Parovi fale :smeh1:

И да учествује са Карлеушом у неком ток шоу програму  како би величала великог вођу :))

• Хахаха 1

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Juanito рече

Радећи неколико година у разним експертским областима (тј. у областима у којима је потребно врхунско знање, али у јако уском домену), схватио сам колико је опасно помислити да на основу тога одједном постајеш стручњак за све

Visoko samopouzdanje je odlika neznalica.

Kad ti Karleuša daje lekcije iz epidemiologije...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Mиљан Л. рече

Знам, него рекох да нису распуштене пошто се дигла фрка стручњака о веродостојности. Као да су људи почели да мрзе цивилизацију и редconfused1.

Дете не може да се вакцинише, али зато има мобилни телефон. Који неби смело да користи, нпр.по Институту у Винчи, зрачење обичног паметног телефона не сме да буде поред главе човека до 14 година, због мозга детета који иако се брже регенерише, нема јак имуни систем као одрастао човек. Притом се деца не друже више као пре, проблеми су потпуно другачије здравствене психо-физичке категорије.

1-s2.0-S0891061815000952-gr9.jpg.6a43a0cadf593fa11992d25ed3657c32.jpg

Jel moze neko napokon da mi objasni na koji nacin telefoni zrace? Sta to zraci u njima?

KOlko ja znam telefoni su prijemnici a ne odasilljaci. A signali koje telefoni primaju se nalaze svuda oko nas bez obzira na to dal drzimo telefon ili ne...

?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Jel moze neko napokon da mi objasni na koji nacin telefoni zrace? Sta to zraci u njima?

KOlko ja znam telefoni su prijemnici a ne odasilljaci. A signali koje telefoni primaju se nalaze svuda oko nas bez obzira na to dal drzimo telefon ili ne...

?

Емитују (поред тога што примају), али емитују радио таласе. А на који начин радио таласи могу да буду штетни, то ни мени нико никада није објаснио...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Емитују (поред тога што примају), али емитују радио таласе. А на који начин радио таласи могу да буду штетни, то ни мени нико никада није објаснио...

Kad svi talasi koji se odasilju sa svih izvora oko nas bili vidljivi, ne bi mogli da hodamo jer ne bi mogli da vidimo tri prsta ispred sebe...

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...