Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 "Воскресл јеси из гроба во славје и мир совоскресил јеси...." Paradoksologija, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Да ли сте доживели смрт и васкрсење; смрт тела и васкрсење тела? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 3 минута, Ведран* рече "Воскресл јеси из гроба во славје и мир совоскресил јеси...." Није, зажвалавише Милан и Биоксит и другизи... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Ако нисте доживели, немојте онда да лупетате глупости. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 16 минута, Zoran Đurović рече Из љубави према Ведрану... Једно је васкрсење. Оно Христово. То је и Други долазак, јер ми то тако видимо у историји. Тебе, како те Бог не украси интелигенцијом могу збунити изјаве о вазнесењу, доласку поново итд. Те изјаве из Писма се не могу узети буквално јер тако ни не функционишу. Немогуће је да милијарде људи виде Ис на небу. Чак и да је земља равна. И да је он висок 10 км. А Писмо вели да ће га сви видети, па то и ја исповедам. И видели су га. И они који су га проболи. И заплакали су сви народи. И рекли су да падну на њих све планине. Кад умреш, ти ћеш бити на овом суду одмах. Kako ce mnostvo ljudi videti Isusa u Dolasku je, mislim, velika tajna. Pavle tamo kaze, otrkicu vam jednu tajnu ( uvezi druge stvari ), velike misterija vere su u pitanju, ..tamo.... Ili , tamo , videce ga svako oko i sva plemena na zemlji. Kako ? Niti znam, niti me bas nesto interesuje. Valjda je Sila Bozija u pitanju. Za Drugi dolazak i Sud verujem da treba da dodju na kraju vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Тера ме дете од компјутера, хоће цртани. Тако се не љутите што нећу бити једно време с вама. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Иначе, данас је једној од мојих рођендан: Paradoksologija, Bokisd, Ведран* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 7 минута, Milan Nikolic рече Тера ме дете од компјутера, хоће цртани. Научи децу да иду на спавање у разумно време. Isusovo magare and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 8 минута, Ведран* рече "Воскресл јеси из гроба во славје и мир совоскресил јеси...." ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Децембар 28, 2017 Гости Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 16 минута, Bokisd рече Kako ce mnostvo ljudi videti Isusa u Dolasku je, mislim, velika tajna. Pavle tamo kaze, otrkicu vam jednu tajnu ( uvezi druge stvari ), velika misterija vere je u pitanju. Ili , tamo , videce ga svako oko i sva plemena na zemlji. Kako ? Niti znam, niti me bas nesto interesuje. Valjda je Sila Bozija u pitanju. Za Drugi dolazak i Sud verujem da treba da dodju na kraju vremena. "Star Gate" у прилогу https://vimeo.com/248433587 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече ..... Па контекст ти треба сигурно зато што у Цркву не идеш, а ако идеш, онда вероватно само тамо зврљиш около по жемскама или ко зна шта. Иначе ово не би ни питао. А бавио би се као теологијом. Ево ти контекст: "Воскресл јеси јако Бог из гроба во славје, и мир совоскресил јеси, и јестество человјеческоје јако Бога воспјевајет Тја, и смерт исчезе, Адам же ликујет Владико, Јева ниње от уз избављајема радујетсја зовушчи, Ти јеси иже всјем подаја Христе воскресеније." Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 13 минута, Ведран* рече Па контекст ти треба сигурно зато што у Цркву не идеш, а ако идеш, онда вероватно само тамо зврљиш около по жемскама или ко зна шта. Иначе ово не би ни питао. А бавио би се као теологијом. Ево ти контекст: "Воскресл јеси јако Бог из гроба во славје, и мир совоскресил јеси, и јестество человјеческоје јако Бога воспјевајет Тја, и смерт исчезе, Адам же ликујет Владико, Јева ниње от уз избављајема радујетсја зовушчи, Ти јеси иже всјем подаја Христе воскресеније." Pa, i da je tako, ...da li je to bitno za pricu ? Mislim, stvarno, odakle ti uopste takva ideja ? Hristos je svima dao vaskrsenje ? I, oni koji ne veruju u Njega dobijaju vaskrsla tela u smrti ? Ili, se tu ipak govori o znacaju vaskrsenja uopste za coveka, za covekovu prirodu i telo ? Ili, da trazim u pesmama i bogosluzenju gde se pominje opste poslednje vaskrsenje i Sud i buduce carstvo ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 Видим да си нешто писао. Само да кажем да онај мој одговор је био један од изузетака, само зато што си ми привукао пажњу зеленом бојом. Bokisd and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 9 минута, Ведран* рече Па контекст ти треба сигурно зато што у Цркву не идеш, а ако идеш, онда вероватно само тамо зврљиш около по жемскама или ко зна шта. Иначе ово не би ни питао. А бавио би се као теологијом. Nisi razumeo. Za Bokija to kad prigovori na kontekst ne znaci da si ti nesto izvukao iz konteksta, da on zna koji je ispravan kontekst u kojem je to receno i slicno... Na njegovom jeziku to znaci: 'ne slazem se s tobom al numem da objasnim zasto'. Obrati paznju na to svaki put kad pomene kontekst. Ведран*, Paradoksologija, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Nisi razumeo. Za Bokija to kad prigovori na kontekst ne znaci da si ti nesto izvukao iz konteksta, da on zna koji je ispravan kontekst u kojem je to receno i slicno... Na njegovom jeziku to znaci: 'ne slazem se s tobom al numem da objasnim zasto'. Obrati paznju na to svaki put kad pomene kontekst. Mislim, da mu ne treba advokat... Матусал је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука