Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

страсти и њихова пројава кроз соматске и нервно-психичке болести

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Ја и када сам на мору мало времена проведем на плажи, а и нисам неки љубитељ мора, одлазак на море је вид квази религиозности као неко квази ходочашће; "Дали сте били на море?", "А где сте били на море?", "А како је било на мору ?" мислим стварно. nasznak

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Krenuh Dostojevskog "Bele noci"

ах... Беле ноћи...   човече како добра књига...    много лепе успомене ме вежу за ти књигу... 

Винс, последња реченица у књизи јееее...........                 .......

nasznak

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

a -posavetuj me,oče.....  nasznak

Из ње редовно по нешто прочитам да се опсетим како је правилно. smej.gif

Само немој да је читаш на плажи.

Зашто ? smej.gif

Ја и када сам на мору мало времена проведем на плажи, а и нисам неки љубитељ мора, одлазак на море је вид квази религиозности као неко квази ходочашће; "Дали сте били на море?", "А где сте били на море?", "А како је било на мору ?" мислим стварно. smej.gif

Немам ни ја неку насушну потребу за летовањима и препричавањима... више сећање  smej.gif

али дани које сам провео као мали са родитељима на мору памтим као нешто најлепше у животу. Мислим да због савета неког духовника неком свом духовном чаду човек не треба својој деци да ускраћује нешто шта је он имао... или они људи који живе од туризма? шта треба ? цела грчка да се посује пепелом?

Књига Посаветујте ме оче, је збирка савета које су духовници давали својим чадима појединачно, а није иста храна за сваког.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

a -posavetuj me,oče.....  nasznak

Из ње редовно по нешто прочитам да се опсетим како је правилно. smej.gif

Зашто ? smej.gif

Ја и када сам на мору мало времена проведем на плажи, а и нисам неки љубитељ мора, одлазак на море је вид квази религиозности као неко квази ходочашће; "Дали сте били на море?", "А где сте били на море?", "А како је било на мору ?" мислим стварно. smej.gif

Немам ни ја неку насушну потребу за летовањима и препричавањима... више сећање  smej.gif

али дани које сам провео као мали са родитељима на мору памтим као нешто најлепше у животу. Мислим да због савета неког духовника неком свом духовном чаду човек не треба својој деци да ускраћује нешто шта је он имао... или они људи који живе од туризма? шта треба ? цела грчка да се посује пепелом?

Књига Посаветујте ме оче, је збирка савета које су духовници давали својим чадима појединачно, а није иста храна за сваког.

Да, само неке практичне поуке су опште.

Подели на овим сајтовима

besplatni primerak 24 časa nasznak kako su razne firme dobile svoja imena-yahoo, vodafone, google, sony, toyota i sl. i tekst o filmu-SRPSKI FILM dovoljno informativan da mi se film unapred smuči iako navodno predstavlja metaforu sunovrata ovog sveta. ne vredi, brutalnost i nasilje ne mogu da '' svarim '' ni na ekranu 4lg1k751spamte-bilo

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

besplatni primerak 24 časa 0110_hahaha kako su razne firme dobile svoja imena-yahoo, vodafone, google, sony, toyota i sl. i tekst o filmu-SRPSKI FILM dovoljno informativan da mi se film unapred smuči iako navodno predstavlja metaforu sunovrata ovog sveta. ne vredi, brutalnost i nasilje ne mogu da '' svarim '' ni na ekranu 4lg1k751spamte-bilo

Nazalost imao sam nesrecu da vidim trejler tog filma "SRPSKI FILM" i ostao sam bez teksta. Film je trebao da se zove Satanizam ili Satanisti posto sadrzi sve elemente satanistickih rituala. Silovanje, silovanje dece, brutalna mucenja, ubistva.

Fuj!!!

Подели на овим сајтовима

besplatni primerak 24 časa 4chsmu1 kako su razne firme dobile svoja imena-yahoo, vodafone, google, sony, toyota i sl. i tekst o filmu-SRPSKI FILM dovoljno informativan da mi se film unapred smuči iako navodno predstavlja metaforu sunovrata ovog sveta. ne vredi, brutalnost i nasilje ne mogu da '' svarim '' ni na ekranu 4lg1k751spamte-bilo

Nazalost imao sam nesrecu da vidim trejler tog filma "SRPSKI FILM" i ostao sam bez teksta. Film je trebao da se zove Satanizam ili Satanisti posto sadrzi sve elemente satanistickih rituala. Silovanje, silovanje dece, brutalna mucenja, ubistva.

Fuj!!!

Мислим да се то не догађа само у филму. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Izlozenje monaskog opita-Starac Josif Isihasta, cudesna knjiga, sadrzi starcevo zitije i pisma koja je upucivao monasima i mirjanima...

www.facebook.com/home.php?#!/pages/Novi-Sad-Serbia/Mirici/115386398553?ref=ts iliti

http://slobodanmiric.blog.rs/blog/slobodanmiric

Подели на овим сајтовима

Житије Светог Василија Острошког

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

a -posavetuj me,oče.....  Just_Cuz_19

Из ње редовно по нешто прочитам да се опсетим како је правилно. crvenilo

Зашто ? :229229229:

Доћи ћеш до једног дела због ког ћеш морати одмах да се спакујеш и вратиш кући са летовања.

crvenilo 4chsmu1 :cheesy2: greengrin greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

Књига духовних савета-одговори духовника на недоумице савремених хришћана (Образ светачки) :drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Upravo završio "Veliki Getsbi" od Ficdžeralda.

http://www.mojakritika.com/articles/showblock/id/68

Постављена слика

algabacaju isus-sinai isus-sinai

Имам осећај, кад гледам филм, да је Фицџералд имао у виду Редфорда док је писао књигу 0102_laugh Обожавам и књигу и филм!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...