Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

mislim da si 1 od retkih koji smatra da je film potpuniji vid izražavanja od knjige....

једна слика - 1000 речи ... рекох савршенији, не потпунији. :bla:

једно је начин, друго је довршеност ...

Савршенији?

Колико си заправо био посвећен књигама?

сад сам и неук  :cheesy2: klapklap 0110_hahaha

немам жељу ка правдању или мерењу дужина ... прочитаних књига  greengrin

да ми је до мачевања и демагогије питао бих те колико си ''посвећена'' кинематографији ... чисто да ти префорулишем сопствено питање, да прочиташ на шта личи :bla:

mislim da si 1 od retkih koji smatra da je film potpuniji vid izražavanja od knjige....

jesam  video da si reko savršeniji....ali si mislio potpuniji jer pridev savršen nema komparaciju  0205_whistling :drugarstvo:
хм, ја o тоme мало другачије гледам и размишљам очигледно ...

филм је за мене екранизација, визуелно испричан тренутак или распон нечијег живота или догађаја са одређеним смислом или лишен истог.

књига је за мене претходник тог филма.

сличну окосницу погледа смо имали и око класике и електронске музике, ако се сећаш, тачније субјективног укуса композитора.

а и тамо сам оптужен за кичерицу, а све уметност  0102_laugh

иначе, од кад сам чуо прву причу из бакиних уста, нисам испустио књигу из руке или престао да читам. само сам допунио, као и свако други, музиком и сликом, а на крају филмом као савршеним/обједињеним/потпуним (да инкорпорирам) изразом.

наравно, постоје филмови који промаше суштину књиге од које су настали, али то не умањује израз оног што су постигли. ја видим у разним стварима лепоту и уметност, не ограничавам се на правце или начине изражавања.

или на поделу уметност или кича, у свему има своје животности и лепоте, а некад је кич толика уметност израза да је то невероватно ...

beauty is in the eye of the beholder  dada

Подели на овим сајтовима

pa šta je more ako ne veliki bunar....  0110_hahaha

:drugarstvo:

постоји занимљива дилема - кад је пола-пола земља и вода на планети, поставимо идеалан случај јел - да ли је вода језеро или море, али да ли је и копно континент или острво  0102_laugh

нешто као она мачка што постоји и ''не'' постоји  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

EPSKI  :drugarstvo: 0110_hahaha 0102_laugh

Pusti od 0205_whistling - Run to the hills i 13 sekundi pre kraja pesme kad kaže LIIIIIIIIVVVVVVEEEEEESSSSS - isto kao ovo.  :cheesy2: smej.gif

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

и после ми реците како ћете овај клип да НАПИШЕТЕ  greengrin klapklap :bla: :bla: :bla: dada :) :) :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

pa valjda su imali scenario  0102_laugh  ako malo izguglamo.....više je nego verovatno da ga nećemo naći  0205_whistling :drugarstvo: 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

EPSKI  :drugarstvo: 0110_hahaha 0102_laugh

Pusti od 0205_whistling - Run to the hills i 13 sekundi pre kraja pesme kad kaže LIIIIIIIIVVVVVVEEEEEESSSSS - isto kao ovo.  :cheesy2: smej.gif

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

и после ми реците како ћете овај клип да НАПИШЕТЕ  greengrin klapklap :bla: :bla: :bla: dada :) :) :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Odslušaj onu pesmu 13 sekundi pre kraja. Isto.

A klip je isečak sa emisije Intervention.  :bla:

Подели на овим сајтовима

EPSKI  :drugarstvo: 0110_hahaha 0102_laugh

Pusti od 0205_whistling - Run to the hills i 13 sekundi pre kraja pesme kad kaže LIIIIIIIIVVVVVVEEEEEESSSSS - isto kao ovo.  :cheesy2: smej.gif

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif :bla: :)

и после ми реците како ћете овај клип да НАПИШЕТЕ  :bla: :bla: :bla: dada :) :) :cheesy2: smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Odslušaj onu pesmu 13 sekundi pre kraja. Isto.

A klip je isečak sa emisije Intervention.  :bla:

да, то ми је и било смешно  greengrin klapklap

али клип кад сам гледао први пут, најежих се од количине емоција ...

занимљив серијал емисија, погледао сам мало њихов сајт ...

Подели на овим сајтовима

Ajoj  4chsmu1

Poceh svasta nesto citati, i nista da dovrsim.

Citam  whackado josh jednom  lqj2e2sokakote

Pocela Idiota, Zabeleske iz podzemlja, Crtez u pesku, Kasijanu, Svih zalosnih radost.

Svaki dan neku drugu uzimam. Ne znam kad cu ih sve dovrsiti  jahojao234

bh8xal9bamozdainebi

"Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to."

Iz Ja-grada u Ti-grad

Подели на овим сајтовима

Савршенији?

Колико си заправо био посвећен књигама?

сад сам и неук  :cheesy2: klapklap jahojao234

немам жељу ка правдању или мерењу дужина ... прочитаних књига  greengrin

да ми је до мачевања и демагогије питао бих те колико си ''посвећена'' кинематографији ... чисто да ти префорулишем сопствено питање, да прочиташ на шта личи :bla:

jesam  video da si reko savršeniji....ali si mislio potpuniji jer pridev savršen nema komparaciju  whackado lqj2e2sokakote
хм, ја o тоme мало другачије гледам и размишљам очигледно ...

филм је за мене екранизација, визуелно испричан тренутак или распон нечијег живота или догађаја са одређеним смислом или лишен истог.

књига је за мене претходник тог филма.

сличну окосницу погледа смо имали и око класике и електронске музике, ако се сећаш, тачније субјективног укуса композитора.

а и тамо сам оптужен за кичерицу, а све уметност  4chsmu1

иначе, од кад сам чуо прву причу из бакиних уста, нисам испустио књигу из руке или престао да читам. само сам допунио, као и свако други, музиком и сликом, а на крају филмом као савршеним/обједињеним/потпуним (да инкорпорирам) изразом.

наравно, постоје филмови који промаше суштину књиге од које су настали, али то не умањује израз оног што су постигли. ја видим у разним стварима лепоту и уметност, не ограничавам се на правце или начине изражавања.

или на поделу уметност или кича, у свему има своје животности и лепоте, а некад је кич толика уметност израза да је то невероватно ...

beauty is in the eye of the beholder  dada

Sam za sebe kazes da si neuk, sta da ti radim....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...