Gogić Написано Април 2, 2019 Пријави Подели Написано Април 2, 2019 On 2. 4. 2019. at 4:30, И. П. Шатов рече Nele Karajlić - Fajront u Sarajevu Expand Isto . И. П. Шатов је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 30, 2019 Пријави Подели Написано Април 30, 2019 Naporedo sa nikad umirućim životom Hristove Crkve, u okviru Crkve je uvek živelo i zlo, i pred tim ne treba zatvarati oči; treba uvek znati da „ruka onoga koji me predaje, sa Mnom je za trpezom". Sveti Jovan Zlatousti se nije plašio da prepozna duhovne bolesti svoje pomesne Crkve i da o njima govori. Sveti Jovan Kronštatski je rekao: „Ako ne spoznaš duha ubistvenog, nećeš spoznati ni Duha Životvornog. Samo na osnovu direktne suprotstavljenosti Dobra i Zla, života i smrti, mi jasno prepoznajemo i jedno i drugo".A sada je za Crkvu takvo vreme da je izuzetno važno da hrišćani imaju nepomućen vid, kako bi mogli „prepoznati i jedno i drugo".Sergej Fudelj ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Мај 6, 2019 Пријави Подели Написано Мај 6, 2019 Po drugi put ??? Светлана90, Небојша3, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша3 Написано Мај 7, 2019 Пријави Подели Написано Мај 7, 2019 Др.Владета Јеротић 120 питања и 120 одговора. Sent from my iPhone using Pouke.org Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 7, 2019 Пријави Подели Написано Мај 7, 2019 @Небојша3 Bravo bata Nesko, to ti je odlicno stivo. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 "Читуцкам" и уживам. Препоручујем: Bernard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 2, 2019 Пријави Подели Написано Јун 2, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 2, 2019 Пријави Подели Написано Јун 2, 2019 https://archive.org/details/patrologyliveswo00bardrich/page/n7 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јун 4, 2019 Пријави Подели Написано Јун 4, 2019 Поет and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milos87popovic Написано Јун 4, 2019 Пријави Подели Написано Јун 4, 2019 Slika Dorijana Greja Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 @milos87popovic Има један јако битан део ђе му каже батица. ,, Нема генијалне жене. Жене су декоративни пол, немају шта да кажу, али нас својим говором очаравају. Победа материје над духом. " Ако се не варам. . ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јун 5, 2019 Пријави Подели Написано Јун 5, 2019 Госн Владета Мои Брат! ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Данас ми се, преко једног пријатеља, јавио мој Анђео чувар. Сада ћу да му се захвалим... Лидија Миленковић, Предраг М, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Који је ово штос да се Жичанин понавља са овим насловом књиге? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 9, 2019 Пријави Подели Написано Јун 9, 2019 Мислим да у неким новинама излазе делови из ове књиге, пре сам негде видела... мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука