Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 21. 12. 2016. at 21:17, PredragVId рече

Хвалa пуно

Expand  

:skidamkapu:Bogu hvala...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Завршио сам "Нове парохијске приче" од Драгомира Убипариповића а почео "Молитвени дневници светогорских подвижника" од Старца Теодосија Каруљског. Следећа, је у плану  "Београд испод Београда" Зорана Љ. Николића и др Видоја Д. Голубовића.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Завршио сам пре пар дана "Београд испод Београда" и јако ми се допала. Очекујте ускоро да видите ову тему на форуму. Толико тога незнамо о римским тунелима, аквадуктима, и гробљима испод Београда, а требали би знати. Испод Ташмајдана крије се огромна пећина са улазом код стадиона а испод Београда протиче око 20ак подземних река. Испод Београда има неколико стотина километара тунела! Многе зграде имају лагуме (подземне пећине проширене за магацине) и до 500 квадратних метара. Ако Бог да биће и једне теме "Београд испод Београда".

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2017. at 12:08, PredragVId рече

Завршио сам пре пар дана "Београд испод Београда" и јако ми се допала. Очекујте ускоро да видите ову тему на форуму. Толико тога незнамо о римским тунелима, аквадуктима, и гробљима испод Београда, а требали би знати. Испод Ташмајдана крије се огромна пећина са улазом код стадиона а испод Београда протиче око 20ак подземних река. Испод Београда има неколико стотина километара тунела! Многе зграде имају лагуме (подземне пећине проширене за магацине) и до 500 квадратних метара. Ако Бог да биће и једне теме "Београд испод Београда".

Expand  

Super:aplauz:jedva cekamo temu :)

Ja trenutno citam Pesma sest penija od Kronina. Tek sam na pola ali svidja mi se. Duh starih vremena sa vecitim temama. Pitko neopterecujce. Mogu da je "dozivim". A sto mi je i najvaznije kod romana.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Резултат слика за opet on

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Menjati-se-a-ostati-isti-dr-Tijana-Mandi

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2017. at 12:36, Живана рече

I sta kaze? Jel drma? :D

Expand  

Drma i te kako.Dobra je.Možda i budućnost jevrope.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...