PredragVId Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 не могу да верујем. Хвалa пуно @JESSY. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 On 21. 12. 2016. at 21:17, PredragVId рече Хвалa пуно Expand Bogu hvala... Kaludjerovic Sreten and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Вода из камена, Љиљана Хабјановић-Ђуровић... PredragVId, Kaludjerovic Sreten and Demetra је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 Завршио сам "Нове парохијске приче" од Драгомира Убипариповића а почео "Молитвени дневници светогорских подвижника" од Старца Теодосија Каруљског. Следећа, је у плану "Београд испод Београда" Зорана Љ. Николића и др Видоја Д. Голубовића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 ''Небеска заступница Петровог града'' - блажена Ксенија Петроградска PredragVId, JESSY, Tavita and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 Завршио сам пре пар дана "Београд испод Београда" и јако ми се допала. Очекујте ускоро да видите ову тему на форуму. Толико тога незнамо о римским тунелима, аквадуктима, и гробљима испод Београда, а требали би знати. Испод Ташмајдана крије се огромна пећина са улазом код стадиона а испод Београда протиче око 20ак подземних река. Испод Београда има неколико стотина километара тунела! Многе зграде имају лагуме (подземне пећине проширене за магацине) и до 500 квадратних метара. Ако Бог да биће и једне теме "Београд испод Београда". Kaludjerovic Sreten and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 On 13. 1. 2017. at 12:08, PredragVId рече Завршио сам пре пар дана "Београд испод Београда" и јако ми се допала. Очекујте ускоро да видите ову тему на форуму. Толико тога незнамо о римским тунелима, аквадуктима, и гробљима испод Београда, а требали би знати. Испод Ташмајдана крије се огромна пећина са улазом код стадиона а испод Београда протиче око 20ак подземних река. Испод Београда има неколико стотина километара тунела! Многе зграде имају лагуме (подземне пећине проширене за магацине) и до 500 квадратних метара. Ако Бог да биће и једне теме "Београд испод Београда". Expand Superjedva cekamo temu _____________________ Ja trenutno citam Pesma sest penija od Kronina. Tek sam na pola ali svidja mi se. Duh starih vremena sa vecitim temama. Pitko neopterecujce. Mogu da je "dozivim". A sto mi je i najvaznije kod romana. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 On 13. 1. 2017. at 12:27, pedja257 рече Expand A neki komentar citaoca? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 Јелина, PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 On 13. 1. 2017. at 12:33, Kratos рече Expand I sta kaze? Jel drma? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 On 13. 1. 2017. at 12:36, Живана рече I sta kaze? Jel drma? Expand Drma i te kako.Dobra je.Možda i budućnost jevrope. PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 13, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2017 On 13. 1. 2017. at 12:29, Живана рече A neki komentar citaoca? Expand Do pola sam stigao. Ima dobrih uvida xD PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 14, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2017 Почела да читам - Др инж. БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ СКРИВЕНО САЗНАЊЕ. Зна ли неко нешто о књизи, вреди ли да наставим, или да оставим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука