Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, RYLAH рече И ти други геноциди су оправдање за ове прве? Не знам како уопште успеваш да их оправдаш или релативизујеш тиме што су истребљени народи били овакви или онакви, или су тобоже били цивилизатори. Сви су ужасни. И западњаци, и Турци, и Монголи, и комунисти. Не знам у чему је проблем рећи да су злочини западних народа по колонијама ужас и игромна мрља. То не значи да тиме релативизујемо ове друге, него да не жмуримо ни на то. Ne pravda ih covece boziji nego ti objasnjava koja je kultura bolja. Da li je moguce da to ne mozes da povezes!?! Neverovatno. Ali niko nikad nije rekao da zlocini engleza nisu uzasni, vec da je znacajno bolje kada ti englezi cine zlcoine nego kada ti turci cine zlocine. Covek sve vreme objasnjava sta je manje zlo. Isto ko sto je mnogo bolje da si u 18 veku zavrsio kao rob u americi nego rob u arapskim zemljama. Ni jedno ni drugo nije dobro ali jedno je bolje a drugo je losije. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 2 минута, RYLAH рече И ти други геноциди су оправдање за ове прве? W T F ? T F ? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 @Аурор to je ta taktika sad ce on da ti objasni (ko sto meni objasnjava) da si ti to hteo da kazes oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 10 минута, RYLAH рече Не знам како уопште успеваш да их оправдаш или релативизујеш Svaka čast. I'm out Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 7 минута, Аурор рече Svaka čast. I'm out Zato i jesam kalimero i zato necu da debunkujem one brojke. Koja svrha? Ko onomad kada sam pokazaoda tramp nije pretio iranu i pokazao sam da postoje osnovane sumnje da iran razvija nuklearno oruzije... Sta sam dobio? Je l me neko vise voli ili postuje? Oce li biti neko malo objektivniji prema trampu i iranu? jok.. Isto tako i sve na forumimam i u drustivma. Debata nema svrhe. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Bas sam srecan sto sam ovu 'raspravu' preskocio... koliko god me decko genije pominjao... valjda ce ih nekad proci i ta alt-licimur jugend faza... Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 4 часа, Аурор рече ovo se inače dešavalo nakon što je uveliko počela nastava na Oksfordskom univerzitetu Док се у Америци увелико приказивао први део Ратова Звезда, у Француској су још увек секли главе људима на гиљотини. И шта нам то говори...о било чему? Paradoksologija, Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 20 минута, GeniusAtWork рече Док се у Америци увелико приказивао први део Ратова Звезда, у Француској су још увек секли главе људима на гиљотини. И шта нам то говори...о било чему? To nam ne govori ni o čemu (iako je zanimljiva informacija), ono drugo da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 5 часа, Млађони рече Ne pravda ih covece boziji nego ti objasnjava koja je kultura bolja. Da li je moguce da to ne mozes da povezes!?!Neverovatno. Ali niko nikad nije rekao da zlocini engleza nisu uzasni, vec da je znacajno bolje kada ti englezi cine zlcoine nego kada ti turci cine zlocine. Covek sve vreme objasnjava sta je manje zlo. Isto ko sto je mnogo bolje da si u 18 veku zavrsio kao rob u americi nego rob u arapskim zemljama. Ni jedno ni drugo nije dobro ali jedno je bolje a drugo je losije. Би ли се искључио из расправе коју не пратиш или ниси у стању да пратиш, штагод да је у питању? Довољно је иритантно кад то радиш у расправама где неко цитира тебе, нема потребе још и да се убацујеш у друге расправе ако ћеш исто да радиш. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 6 часа, Аурор рече W T F ? T F ? Опрости, мислио сам, кад на констатацију да је неко вршио злочине ти убациш и неке друге који су вршили злочине да би изједначио са овима првима, да се то зове релативиција. Или сврха није била у релативизовању него чисто да нам кажеш нешто што нисмо знали? пре 5 часа, Млађони рече Zato i jesam kalimero i zato necu da debunkujem one brojke. Не, него зато што не можеш. Зато што си опет лупао по неком свом осећају, а кад ти неко покаже бројке и чињенице, прво пробаш да их игноришеш, а кад ти ни то не прође, онда се шатро наљутиш јер си несхваћени геније и напустиш расправу. Онда и даље причаш, али не цитираш да те неко не би орозвао и за то. (И то је само онда кад и прочиташ шта ти неко пише, пошто врло често не читаш ни оно што сам постављаш.) До првог тренутка у ком помислиш да твоја прича ипак може да прође па се опет убациш у расправу, па опет одеш кад добијеш податке и бројке. Што и сад покушаваш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 7 часа, Млађони рече Ali niko nikad nije rekao da zlocini engleza nisu uzasni, vec da je znacajno bolje kada ti englezi cine zlcoine nego kada ti turci cine zlocine. Ја мислим да су Белгијанци најбољи. Оно што су радили по Конгу је тотално ненадфаковано - секли су шаке урођеницима, укључујући и децу, када ови не би могли да у рудницима ископају довољно дијаманата. А и Немци у Намибији нису много заостајали. Тровали су бунаре са водом и масакрирали читава племена побуњеника, све са женама и децом. Сер Винстон Черчил је изјавио када су му рекли да људи у Индији умиру у милионима јер им ови отимају сву храну (због 2. св. рата и ситуације у којој је била Енглеска): "Ко их *биип* кад се коте као зечеви!". Иначе, неких три милиона Индијаца је тада умрло од глади. Све врхунац до врхунца хебане западне цивилизације и напретка на делу. А не дивљаштво ко Турци и ови остали Азијати... Justin Waters, RYLAH, Goku and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 13 часа, Bokisd рече Ima, kada govori o istini , i o nepravdi. 6. Не радује се неправди, а радује се истини. To mozemo povezati sa gledanjem na razne stvari i situacije iz ljudskog zivota, koje ( situacije ) ljubav sagledava na objektivan i nepristrasan nacin. Raduje se istini ( pravdi ) i ne raduje se nepravdi. Pravda i nepravda su u pitanju, u bilo kom obliku. ( pa i od strane neverujucih i svih drugih, moramo ih sagledavati iz perspektive pravde - nepravde , jer ljubav to zahteva u 6. stihu ) Не трампетај више, аман. Ево, овде понајвише говори о ставу према непријатељима: Јесу ли сви апостоли? Јесу ли сви пророци? Јесу ли сви учитељи? Јесу ли сви чудотворци? Имају ли сви дарове исцјељивања? Говоре ли сви језике? Да ли сви тумаче? пре 13 часа, Вилер Текс рече Овако цепкање потпуно обесмишљава читаву поруку коју сам написао. Не знам како, али нека буде. Увек можеш да појасниш, томе и служи форумашење. пре 13 часа, Вилер Текс рече Ја нисам причао о Химни Љубави уопште,него о томе да љубав није кад чиниш "добро" које се другима може обити о главу. Могуће, изгледа да си то искористио као увод за извртање пре 20 часа, Вилер Текс рече Мени се чини да овај папа изврће стихове из Химне Љубави. Тражити од раслабљеног народа који је одавно изгубио сваки компас да прихвати реке муслимана........ Iulianus and kopitar је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 3 часа, GeniusAtWork рече Ја мислим да су Белгијанци најбољи. Оно што су радили по Конгу је тотално ненадфаковано - секли су шаке урођеницима, укључујући и децу, када ови не би могли да у рудницима ископају довољно дијаманата. А и Немци у Намибији нису много заостајали. Тровали су бунаре са водом и масакрирали читава племена побуњеника, све са женама и децом. Сер Винстон Черчил је изјавио када су му рекли да људи у Индији умиру у милионима јер им ови отимају сву храну (због 2. св. рата и ситуације у којој је била Енглеска): "Ко их *биип* кад се коте као зечеви!". Иначе, неких три милиона Индијаца је тада умрло од глади. Све врхунац до врхунца хебане западне цивилизације и напретка на делу. А не дивљаштво ко Турци и ови остали Азијати... Не, то је немогуће. Никад не би #СупериорнаЦивилизација тако нешто дозволила. Лажи и пропаганде. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 2 часа, Muramasa рече Ne govorimo o onome što je bilo pre više od 60 godina, nego o tome što upravo u ovom trenutku neki isisovac u Evropi čeka da mu se osuši cement u cevnoj bombi ili bira najbolje šrafove za šrapnele u gvožđarskoj radnji. Ево, ово се дешава данас: Не бих да постављам слике лешева, јер нема потребе, али капираш поенту. И ово никако не значи да су злочини џихадистичких идиота оправдани, јер за тако нешто апсолутно не постоји оправдање. Ово само значи да престанете да се трипујете да је западна цивилизација нешто најузвишеније што је свет икада видео, јер се злочини дешавају на свим странама, свакодневно. Разлика између једних и других је само у томе што се овим једнима може да разрају целе градове, а овим другима да разоре један кафић. GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2017 пре 6 минута, Muramasa рече Zašto onda svi trče u zapadne civilizacije? Zašto ne u Somaliju? Не знам. Или трче тамо где ће да живе боље, или трче тамо да се диве чарима #СупериорнеЦивилизације. Види шта је од та два. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука