Jump to content

Da li je potreban još jedan pravoslavni sajt?

Оцени ову тему

Josip Broz Tito

Препоручена порука

пре 14 часа, Josip Broz Tito рече

Без тривијалија, без хистерија, без теорија завјера, без анонимности, без трачева - све то неко већ ради.

7896634

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Неко моја опсервација:

Поуке су нашле праву дозу свега (што наравно не значи да не могу да напредују) имају одабране вести из Цркве и теолошке текстове на насловној страни. Имају и православну ''Драгу Савету'' (Архимандрит Сава Јањић, ава Зоран Ђуровић итд.), имају бесплатне књиге за скидање-толика база књига ретко може да се види негде, не само црквених и теолошких него и других. Онда Свето писмо, упоредна места на другим језицима-право богатство за све које интересује Библија. Као шлаг на торту (где баш сад на крају поста)-ту је Форум, живо место сусретања и дијалога са свима.

Оно што је остало од верујем.орг и даље је корисно-широка библиотека заиста важних дела и предавања.

Греота би била да се не спомене и сајт Светосавље.орг. Неки би рекли да има неку ''зилотску'' жицу, али мислим да чак иако еј тако то не умањује вредност сајта и његове Библиотеке.

Сведок верни као мисионарски сајт је добар, прегршт материјала.

А сад, сајтови епархија-прва и главна ствар, немају све епархије сајтове што је срамота, затим код неких се то сведе само ан вести, код неких мало више теолошких текстова, али добро је што неке имају и ''сервисне'' информације о париосима итд.

И има још много, много  сајтова цркава, теолога итд. који су вредни паже.

О  ''лакоћи прављења црквеног сајта''. Довољно је да обајвујеш одломке из дела Св. владике Николаја, Св. Јустина Ћелијског. неких Светих отаца, и неке текстове руских свештеника. И то све већ ископираш од негде и ето ти га сајт.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драгана Милошевић рече

О.Дарку смо све рекли и предочили, тако да нема потребе за неким новим сајтом.

Da, zanimljivo je i to da se samo nekolicina nas odlučila da o.Darka uputi na to šta bi jedan veliki pravoslavno misionarski Crkveni sajt trebalo da bude i ponudili SPC direktno ponudu da se naš sajt prevaziđe kao mali samofinansirajući projektić.

O o.Djogu svi možemo pričati i ovde i tamo, ali mislim da jedini ispravan legitimitet raspravljati o temi koju je pokreuo o.Darko ustvari treba da imaju samo oni koji su učestvovali na fb profilu gde se pitanje Pravoslavnih sajtova i postavilo.

Tako da razotkrivaanje motiva zaista nema nijednu vrednost ni pred Bogom ni pred Pouke.org ali vrednost ima nas nekolicina koji smo Pouke ponudili kao trajno rešenje onoga što bi čak i o.Darka zadovoljilo.

Čudno da neko priča, hoću pare, hoću pare kao da je pravoslavni sajt nekome ikome ikada doneo dobar biznis.

Marko Mikić

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ма да се ја питам ја бих то све погасио!

Какви православни сајтови какви бакрачи!

Докони људи нешто чандрљају по ваздан и онда се то зове православни сајт, ма иди. Какви текстови светих отаца, па тога има колико оћеш свукуда па их нико не чита.

Људи воле да читају ФБ статусе и фајт кад избије на Фејсу или твитеру. Риалити програм нама треба а не сајтови.

Нама треба риалити православни Парови -  то би гледала цела Србија!

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Жељко рече

СКАНДАЛОЗНО! ЏЕСИ ЦЕЛИВАЛА ЖЕЉКА. А ЕВО КАКО СУ РЕАГОВАЛИ ЊИХОВИ СУПРУЖНИЦИ...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Жељко рече

to je to. sa tvoje tastature u Božije uši. to bi bilo misionarenje bato moj

znači Pravoslavni parovi, Manastir (farma), Survival (40 dana judejska pustinja), Zvezde Vizantije (pojci talenti), pokajani razbojnik( zatvorenici), Maldivi( pravoslavlje na budvanskoj rivijeri)....48 sati sa ateistom u sobi..itd

dodati  po želji :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, goranger рече

to je to. sa tvoje tastature u Božije uši. to bi bilo misionarenje bato moj

znači Pravoslavni parovi, Manastir (farma), Survival (40 dana judejska pustinja), Zvezde Vizantije (pojci talenti), pokajani razbojnik( zatvorenici), Maldivi( pravoslavlje na budvanskoj rivijeri)....48 sati sa ateistom u sobi..itd

dodati  po želji :)

А где је ''Мећам духовника'' и ''Домаћине, причести се!''?

Подели на овим сајтовима

On 8/26/2017 at 23:09, Josip Broz Tito рече

Pouke imaju forum. To je upravo ono što Đoko zamjera. 

Ispričavam se drugu Đogu, greškom sam namjesto Đogo napisao Đoko. 

Vidim da se na Fejsu uhvatio za tu moju grešku kao da je bila namjera. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Josip Broz Tito рече

Ispričavam se drugu Đogu, greškom sam namjesto Đogo napisao Đoko. 

Vidim da se na Fejsu uhvatio za tu moju grešku kao da je bila namjera. 

Хвала на овоме. 

Подели на овим сајтовима

Не желимо да са нама веома драгим и цењеним људима буду несугласице и неспоразуми. Отац Дарко Ђого је свештеник вредан сваког поштовања и наш велики пријатељ који заслужује да буде у свему испоштован.

Што се тиче идеје, има пуну подршку у сваком погледу. То би свакако значило још много квалитетних тема на Поукама. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Не желимо да са нама веома драгим и цењеним људима буду несугласице и неспоразуми. Отац Дарко Ђого је свештеник вредан сваког поштовања и наш велики пријатељ који заслужује да буде у свему испоштован.

Што се тиче идеје, има пуну подршку у сваком погледу. То би свакако значило још много квалитетних тема на Поукама. 

U svakom slučaju dok se mi dobro ne pobijemo i posvađamo među sobom SPC nće ni da razmišlja da bilo koga od nas finansira.

El to hoćete el to hoćete?, gospodine Vesiću :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...