Jump to content

У ком тренутку човек постане себичан?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Snezana Pilic рече

Tako treba,ali... Pa,dobro,mi nismo imali dece,svetovnim očima gledano,razvod je u redu. Ja tako ne mislim,i dalje sam verovala,ali nismo bili jedno.

Da li si pokušala da mu predočiš gde je problem i na koji način? 

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Ја сам пристао да поделимо моје милионе на пола. 

Oduvek si bio dzek Huan, znamo se :)

Ti si posebna dusa, da je drugacije ne bi valjalo. Svetu su potrebni romanticari poput tebe koji veruju u ljubav i dobrotu. I imaju glas i sviraju bendzo :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sasa Vojvoda рече

'' Значи да је Он ту стално присутан, све што радиш, радиш с Њим. ''

То је оно што ја кажем, ако све радиш са Њим, не можеш да гледаш друге жене, не можеш да оставиш болесну жену...., ако Га нема ту код тебе, онда можеш да радиш шта хоћеш..

Saša,ti si baš romantična duša. A pošto se još nisi oženio,a da te mi ne iskvarimo i ne daj,Bože da ti omrzne želja da se oženiš,samo da te podsetim na reči vladike Nikolaja...on je ,doduše,ženama rekao,al odnosi se i na vas :

"Kako si se molila,tako si se udala." 

Tako da ne zaboraviš...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Јелена011 рече

Ne znam ja to :D ja sam srecno udata, postena zena, fina i nevina u lakat :D

Pa zato si ti i tako iskrena! 12:smeha:

Moj muz kaze da sam kad hocu najdivnija zena na svetu, a kad mi dođe da zvocam onda se pretvaram u vesticu.

Ništa novo, mnogo puta viđeno. :)

Doduse zaista smo specificni i stoga zivimo malo van vinkla. Zivimo od toga sto on radi kao muzicar i veroucitelj, ja sam zali Boze vremena zavrsila ekonomiju i radila kao analiticar da bih upisala psihoterapiju, sad i faks, i radim kao terapeut. I do bola smo iskreni, to je preduslov. Dakle kad je dobro mnogo je dobro, kad ne valja mnogo ne valja. Ali nemamo blizu osobu na svetu od jedno drugog, a to nema cenu.

Hvala na ovoj lepoj ispovesti. Lične priče su uvek zanimljivije od teoretisanja i mudrovanja. A kojom se terapijom bavite ili baviš, šta ti već odgovara, sa persiranjem ili bez? :)

Nego, joj ume i on da zvoca leleee i da davi :D nije to bas zenska osobina skroz :D

Ako, ako, to znači da sve više liči na tebe, to znači da ste na dobrom putu! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ponekad? :smeh1:

Pa vidiš da je stavio znake navoda :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, εργασία рече

Da li si pokušala da mu predočiš gde je problem i na koji način? 

pa,kako nisam,jesam,al drugi put ću,nije ovo tema o meni,hoću da pročitam i vaša iskustva,možda naučim nešto

Подели на овим сајтовима

Sad razmišljam ovo za supružnike i ono rešiš da zaprosiš devojku i kažeš:

,,Da li bi se ti upregla u zajednički jaram sa mnom?,, 

a ona odgovara:

,,Naravno volino moja,, :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Sad razmišljam ovo za supružnike i ono rešiš da zaprosiš devojku i kažeš:

,,Da li bi se ti upregla u zajednički jaram sa mnom?,, 

a ona odgovara:

,,Naravno volino moja,, :))

12:smeha::))12:smeha::))

Dakle razgovori o ženama i odnosima uvek se na neki način završe sa volovi, krave, konji, kobile, zmije, svašta nešto... 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Марина Савковић рече

Упрежу се и коњи, лепи коњи, парадни... :)

Види ову "саупрегу" у љубави:
200w.gif#5-grid1

Evo jedna lepa slika :) 

Фотографија корисника Spectacular photo

Подели на овим сајтовима

Sebičnost.... Ima je i ovde:
Dok god gledaš kod prozor, vidiš prolaznike, biljke, ptičice...
Ako na to staklo spolja nalepiš srebrnu foliju - vidiš samo sebe.
"Srebroljublje je koren zla." (sv. Ap. Pavle)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Snezana Pilic рече

Tako smo i mi počeli. Kao ono kad babe pričaju kako su započeli-imali smo 2 tanjira,dve kašike i ostalo posuđe. Oboje smo radili i doprinosili,a na kraju ispade da sve on sam. I tačno se sećam kad je prvi put izgovorio "Ja"  i "imam",a do tad smo bili -mi i imali smo. Sve sam mu ostavila,osim garderobe koliko moglo stati u 2 torbe i nekoliko kesa. Ni poklone počev od sitnica,nisam odnela. Jedino privezak za ključeve što mi dao,toliko ,to sam zaboravila.  Kažu da sam budala i možda sam. Gordost je proradila kod mene,mislila sam-ma evo ti,uzmi sve,najedi se. I,nekako,ne žalim za stvarima,nikad mi materijalno nije bilo na prvom mestu.Sve što sam radila,s ljubavlju sam radila,za nas. Ozbiljno mislila ono-dok nas smrt ne rastavi. Pa,nije smrt,ali je,kao što reče Kratos: mlađa i pravoslavna :D

E,ne smem dalje da pričam: setih se nedavno pročitane priče jednog starca: došla svekrva da se ispovedi popu i oplela po snaji. Pop strpljivo saslušao svekrvinu ispovest i,kad je završila monolog,rekao joj: Idi kući i pošalji snaju da joj očitam molitvu za razrešenje,a ti,kad budeš spremna,dođi da se ispovediš. :smeh2:

Да...овако бих и ја...шта ће ми све, ако МИ нестајемо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...