Jump to content

Kako ste sreli svoju zenu/muza? Ispricajte na vasu pricu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 259
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 12 часа, Рапсоди рече

Maње је битно шта је била, већ како је запамћена и шта је постала. А била је Руска царица, и као таква запамћена  и остала у сећању народа и историје . РУСКА, света царица и мученица. И уосталом, имала је РУСКУ душу.....:D

И уосталом ко су биле жене српских владара, мање је битно, битно је ко су постале и остале. Биле су Серпске царице и као такве запамћене....

Sve to ne menja cinjenicu da je bila nemica, kao ni to da su srpske carice bile ugarke, vizantijke...

Ah ubice nas ovo romantizovanje istorije i zivota.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Рапсоди рече

Maње је битно шта је била, већ како је запамћена и шта је постала. А била је Руска царица, и као таква запамћена  и остала у сећању народа и историје . РУСКА, света царица и мученица. И уосталом, имала је РУСКУ душу.....:D

I ubiše je ti isti Rusi koji je nikad nisu ni prihvatali.

Подели на овим сајтовима

@Danijela @Natasa.  TEMA JE KAKO STE SRELI SVOJU ZENU/MUZA? ISPRICAJTE NAM SVOJU PRICU! Dakle ne o ruskim caricama. :) 

Измењено од Trifke

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Trifke рече

@Danijela @Natasa.  TEMA JE KAKO STE SRELI SVOJU ZENU/MUZA? ISPRICAJTE NAM SVOJU PRICU! Dakle ne o ruskim caricama. :) 

Приче на сунце!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, PredragVId рече

Приче на сунце!

Da vam ne bi pukla crna pogibija! :))

@Trifke, izvini što spamujem, danas sam sav u miroljubovskom fazonu jer sam iščitavao onu temu o njemu; ne znam šta mi je to trebalo, intoksicirao sam se za narednih 10 godina...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

intoksicirao sam se za narednih 10 godina...

а мени пукао глас. Од синоћ се не чујем. Невероватно али истинито. :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Natasa. рече

I ubiše je ti isti Rusi koji je nikad nisu ni prihvatali.

Као и Цара Николаја и читаву породицу.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Trifke рече

Опрости брате, што ти узурпирамо тему, незадатим садржајима....овде код нас је то  " под обавезно " на сваку тему. :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Desiderius Erasmus рече

Da vam ne bi pukla crna pogibija! :))

@Trifke, izvini što spamujem, danas sam sav u miroljubovskom fazonu jer sam iščitavao onu temu o njemu; ne znam šta mi je to trebalo, intoksicirao sam se za narednih 10 godina...

добро ти нам онда реци како ти је жена дошла под мач :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 9.7.2017. at 22:23, Sasa Vojvoda рече

Има ли оних који су се дописивали писмима? То би било лијепо за чути...

Si,si...Ima. Ja sam se dopisivala. Bila majstor za to. Ako bude trebala pomoć u nedostatku inspiracije,obrati se majstoru tj. meni ;)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Snezana Pilic рече

Si,si...Ima. Ja sam se dopisivala. Bila majstor za to. Ako bude trebala pomoć u nedostatku inspiracije,obrati se majstoru tj. meni ;)

јави нам, ако буде заинтересованих...али само права писма, мејлови и смс се не рачунају, и наравно да миришу на проминцле :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

јави нам, ако буде заинтересованих...али само права писма, мејлови и смс се не рачунају, и наравно да миришу на проминцле :)

:ok: diskrecija,šta to beše?:smeh2:  Hoću,ako Saša da zeleno svetlo

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...