Jump to content

Kako ste sreli svoju zenu/muza? Ispricajte na vasu pricu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Рапсоди рече

Јаоooooo ја заборавила да Русе, а поготово Рускиње, не миришеш на километар, два ...:ani_biggrin:

Ако нећеш Русе, а ти онда читај  савете  натрулих Европљанки....како се удавати најмање 5 пута....:ani_biggrin:  

A kako bi bilo da svi gledaju svoje dvorište i rešavaju probleme u 4 zida.

I Ruskinje su Evropljanke koje mogu da se udaju više puta.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 259
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Natasa. рече

A kako bi bilo da svi gledaju svoje dvorište i rešavaju probleme u 4 zida.

I Ruskinje su Evropljanke koje mogu da se udaju više puta.

Добро Нато, де што се љутиш :)....пишемо, коментаришемо и тако то...

Ја говорим о једној специфичној, јединственој и предивној  Рускињи и њеним искуствима у браку, преточеним у књигу, а не о модерним Рускињама.   

Рускиње су Рускиње, нису Европљанке ...и уосталом,  Европа је у Русији, а не Русија у Европи....12:smeha:

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Јаоooooo ја заборавила да Русе, а поготово Рускиње, не миришеш на километар, два ...:ani_biggrin:

Ако нећеш Русе, а ти онда читај  савете  натрулих Европљанки....како се удавати најмање 5 пута....:ani_biggrin:  

I ja ne volim bas rusku duhovnu literaturu. To sto je neko Sv.  ne znaci da je od njega sve savrseno. Inace ako hoces Rusi trenutno vode u Evropi po broju rastavljenih brakova. NIje da branim Natasu nego mi strasno smeta njihov nametljivi nacin pisanja po sistemu recepata. Uradis malo ovo pa ono i dobijes to i to moze samo tako i nikako drugacije. Mislim da obe imate slicne ideje ali ih razlicito izrazavate.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Trifke рече

To sto je neko Sv.  ne znaci da je od njega sve savrseno.

Наравно. Ја сам само предложила  књигу, која је за мене феноменална. 

пре 1 минут, Trifke рече

Inace ako hoces Rusi trenutno vode u Evropi po broju rastavljenih brakova.

То је зато што  читају и угледају се на Европејце и Европејице....:ani_biggrin: и Руси морају да воде у свему, па и у овоме....:)

• Волим 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Рускиње су Рускиње, нису Европљанке ...и уосталом,  Европа је у Русији, а не Русија у Европи....12:smeha:

Što ih toliko ceniš?

Ruskinje su Ruskinje, ni bolje ni gore. To što ih gledaš po crkvama na TV-u nije celovita slika.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Što ih toliko ceniš?

Ruskinje su Ruskinje, ni bolje ni gore. To što ih gledaš po crkvama na TV-u nije celovita slika.

Волим " руску душу " и та љубав је ирационална....:stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Наравно. Ја сам само предложила  књигу, која је за мене феноменална. 

То је зато што  читају и угледају се на Европејце и Европејице....:ani_biggrin: и Руси морају да воде у свему, па и у овоме....:)

Postoji i Grcka i rumunija i bygarska i .... ;)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Волим " руску душу " и та љубав је ирационална....:stadaradim:

Ok, to je sasvim validan argument.

Ja ne volim rusku duhovnu literaturu, i to je sasvim validan argument, nema potrebe za :ani_biggrin:. Ima ovde tema za rusofile, nikad nisam ušla na to, nisam iz te priče, ali neću ni da kvarim ljudima zabavu. Mučenice, svetice mi nisu ciljna grupa u bračnom životu i stoga nema razloga da čitam njihove savete.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Trifke рече

Postoji i Grcka i rumunija i bygarska i .... ;)

Previše se to europeizovalo  a i Grkinje nisu nikakve,sve debele.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Previše se to europeizovalo to a i Grkinje nisu nikakve,sve debele.

Zavisi od ugla gledanja , a i ukusi su razliciti! ;)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ima ovde tema za rusofile, nikad nisam ušla na to, nisam iz te priče, ali neću ni da kvarim ljudima zabavu.

Знам за тему...обогатила сам је садржајима, надам се....:D 

А да ниси онако мало кришом отворила вратанца теме ? ....:0205_whistling:

пре 2 минута, Natasa. рече

Mučenice, svetice mi nisu ciljna grupa u bračnom životu i stoga nema razloga da čitam njihove savete.

Није планирала ни желела да буде мученица, а ни светица. Мучеништво јој је претпостављам доделило титулу светице.

А савети ( више искуствена прича ) су искључиво везани за брачни живот. 

А брак је мучеништво  по дефиницији....тако да .....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Zavisi od ugla gledanja , a i ukusi su razliciti! ;)

Probao sam iz više uglova al džaba.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

А брак је мучеништво  по дефиницији....тако да

Prosto čovek počne da gori od želje za brakom kad pročita ovo....12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Prosto čovek počne da gori od želje za brakom kad pročita ovo....12:smeha:

Е да знадеш шта те јоште чека, још си млад и зелен Кратосе  ....:ani_biggrin:  али не треба заборавити да је и  процветали Крст. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...