Jump to content

Шок на холандској телевизији: Банкар проговорио о елитном, ритуалном жртвовању деце!

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

пре 10 минута, Дидим рече

Не знам, не бих да контрирам али у задње време теме где се слажем и са поставком и са коментарима само ћутим, читам и аминујем, а само се јављам тамо где "имам примједби"... Нисам упућен, али ми се чини да су једнако неупућени и они који се глсно јављају и имају став, па зато не ћутим. Чак и ова премиса да је "општепознато" да се жртвују људи није ми дала мира, па сам пробао да изгуглам и чини ми се да се ритуална убиства у ЕУ и САД у последњих неколико деценија могу избројати на прсте и да су углавном везана за хришћанске и далекоисточне култове, док су за псеудо-сатанизам (кажем "псеудо-сатанизам" јер постоје и стварни регистровани сатанисти) везани злочини другог типа, попут сексуалних оргија и скрнављења гробова. Жртвовања деце су карактеристична за аутохтоне паганске култове црначке Африке. И сад мене интересује, али без варања и "трчања" на Гугл, ко је у задњих 20 година чуо вест у озбиљним медијима да је негде жртвовано дете у сатанистичком обреду? Знам да такви чланци редовно излазе у часописима тима Треће око или Зона сумрака, али да елиминишемо изворе у којима су од вести ред ванземаљаца, ред сакривене историје, ред фармако-мафије, па ред псеудо-православља? ne_shvata

U kom veku živiš ti brate?

Hoćeš da izguglaš nas radi podatak koliko dece je u prošlom veku nastradalo u ratovima?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Šta ti je pa sad ovo Kratose?

Zezanje iz Cerna.Tako se ,,zabavlja naučna elita,,.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

U kom veku živiš ti brate?

Hoćeš da izguglaš nas radi podatak koliko dece je u prošlom veku nastradalo u ratovima?

VSB ne pratim temu, samo zadnji komentar...

Daj molim te prikoci. Ko brata te molim.

Ritualno ubistvo je konkretan termin ne odnosi se na svako ubistvo i ne odnosi se na stradanja u ratu.

Ritualno ubistvo se vezuje samo i iskljucivo kao pojam za ubistva u odredjenim ritualima i na to se odnosi. Ti pricas o ubistvima dece pa kao "obicaj" ili manir jelte mocnika je da bombarduju koga oce zbog poradi interesa i tu stradaju nevini pa i deca i to je ritual, ali sam pojam ritualnih ubistava je konkretan i ne odnosi se na to....

To ne znaci da ubistva u ratu nisu ubistva, da ne pomislis da iko to tvrdi, samo se to ne zove ritualno ubistvo.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

VSB ne pratim temu, samo zadnji komentar...

Daj molim te prikoci. Ko brata te molim.

Ritualno ubistvo je konkretan termin ne odnosi se na svako ubistvo i ne odnosi se na stradanja u ratu.

Ritualno ubistvo se vezuje samo i iskljucivo kao pojam za ubistva u odredjenim ritualima i na to se odnosi. Ti pricas o ubistvima dece pa kao "obicaj" ili manir jelte mocnika je da bombarduju koga oce zbog poradi interesa i tu stradaju nevini pa i deca i to je ritual, ali sam pojam ritualnih ubistava je konkretan i ne odnosi se na to....

To ne znaci da ubistva u ratu nisu ubistva, da ne pomislis da iko to tvrdi, samo se to ne zove ritualno ubistvo.

A šta ću kad sam lud pa mi je svesno ubistvo deteta ma zard kog cilja, čist satanistički ritual.

Ne morate da me kočite ali ne morate ni da se slažete.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A šta ću kad sam lud pa mi je svesno ubistvo deteta ma zard kog cilja, čist satanistički ritual.

Ne morate da me kočite ali ne morate ni da se slažete.

Ma to je sad drugo ali o tome se ne govori. Ako cemo o tome, jeste, onaj ko je sposoban da ubije i\ili osakati dete moze se nazvati satanistom jeste, slazem se. 

Samo kazem da je covek pricao o ritualnim ubistvima konkretno. Da je ispalo kao da bankari i ti svi vrse ubistva sa sve obavljanjem nekih rituala, znas fazon iz filmova, tipa da bi bili zdravi i dugovecni oni zakolju neko dete i popiju mu krv...mislim vest je foliranje zesce jer prosto je nemoguce tako nesto, da se tolika deca zrtvuju i da niko o tome pojma nema. Mislim da budem plasticna, kad ubijes dete ubio si dete, kad bi tako policija nasla dete bez delova tela, organa, zaklano na poseban nacin, postoje itekako baze podataka sa detaljima zlocina pa neko bi primetio da se povecava broj ritualnih ubistava, jel?

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

kad bi tako policija nasla dete bez delova tela

A gde da ga nađe,šta ako ga spale nakon ritulanog ubijanja i prospu pepeo?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Isuviše vidljivo za moj pojam.

To je kao zebancija,ali i kao zebancija je čist satanizam i boleštija.Sve to treba biti krstačom drvenom.Ili Peranovića da pošaljemo sa lopatom da ih izleči....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Samo kazem da je covek pricao o ritualnim ubistvima konkretno.

Čovek kaže da je bio navođen u tom pravcu i sve druge stvari koje su mu navodili su se ispostavljale poprilično istinitim.

On sam kaže da nije prisustvovao tome niti da je ulazio u takve vrste treninga, da li bili oni istiniti ili ne nije ni bitno jer svedočenja nemamo.

Dakle čovek je poprilično jasan i ne vidim razlog spinovanja tipa gde su ta pojedena deca i gde je ta krv.

Ono što sam na početku teme rekao ne bi voleo da bude neka regresija tipa verskog karaktera te da još goru realnost ustvari banalizujemo sa tim da li je neko pojeo dete ili nije kao da nam krvi svakodnevno manjka pa se sada pitamo da li je Hitler bio okultista ili nije a za ostale će verovatno istorija biti razotkrivena kada budu poraženi, trenutno nisu i nastavljaju svoj krvavi pir iz svih oružja, prvenstveno je to ekonomija, najelegantnije i najubojitije sredstvo.

E sad ako vam manjkaju milijoni iz prošlog veka, onda se strpite ovaj vek još nije gotov.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

A gde da ga nađe,šta ako ga spale nakon ritulanog ubijanja i prospu pepeo?

Па ваљда се родитељи жале да им је нестало дете?

На западу се одмах објављује слика на телевизији, на ауто-путевима имаш екране који објаве одма да је нестала особа та и та. Људи се организују, полиција, добровољци и крећу у потрагу која траје некад данима. Није то нешто што може да се не примети.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

На западу се одмах објављује слика на телевизији, на ауто-путевима имаш екране који објаве одма да је нестала особа та и та. Људи се организују, полиција, добровољци и крећу у потрагу која траје некад данима. Није то нешто што може да се не примети.

Sad je treba da uđem u satanistički um i da razmišljam o tome kako da dođem do dece za žrtvovanje a da ne alarmiram širu javnost.Pa ja ne verujem da uzimaju decu iz sredine u kojoj vrše ritual.ali evo ti glup primer,kažu dete umrlo na porođaju,pokažu neku mrtvu bebu roditeljima,on uzmu ovo rođeno koje zvanično ne postoji i vodi se kao mrtvo i fino ga...da ne nastavljam dalje.A verujem da ti bolesni umovi sigurno imaju i neke bolje metode.....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Sad je treba da uđem u satanistički um i da razmišljam o tome kako da dođem do dece za žrtvovanje a da ne alarmiram širu javnost.Pa ja ne verujem da uzimaju decu iz sredine u kojoj vrše ritual.ali evo ti glup primer,kažu dete umrlo na porođaju,pokažu neku mrtvu bebu roditeljima,on uzmu ovo rođeno koje zvanično ne postoji i vodi se kao mrtvo i fino ga...da ne nastavljam dalje.A verujem da ti bolesni umovi sigurno imaju i neke bolje metode.....

Ma to ne postoji policija bi to otkrila.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Vidiš kako je zapad odlično organizovan šablon i sada ti reci nekome da postoji u svet i neke druge zemlje.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...