Jump to content

Шок на холандској телевизији: Банкар проговорио о елитном, ритуалном жртвовању деце!

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

Vidim, ali ako te to zanima otovri temu pa cemo da prodiskutujemo i o avionskim napadima USA na druge zemlje. Ova tema ne gorovi o tome  i nikako ne razumem ovo tvoje trolovanje sad...

A što bi te ja osuđivao da ne razumeš.

Ja barem ne trolujem kao i ti recimo, kad govoriš da je čovek bio svedok ritaulnom žrtvovanju beba.

I ceo tvoj post je pun neistina, razgovaraš o onome što taj čovek u tekstu opšte nije rekao.

Mnogo ti se učinjelo, pogotovo ako insistiraš na činjenicama i preciznim informacijama.

Ja imam vezu držim se bankarstva i njihovog satanističkog pogleda na svet koji se ispoljava na vrhu svake države.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A što bi te ja osuđivao da ne razumeš.

Ja barem ne trolujem kao i ti recimo, kad govoriš da je čovek bio svedok ritaulnom žrtvovanju beba.

I ceo tvoj post je pun neistina, razgovaraš o onome što taj čovek u tekstu opšte nije rekao.

Mnogo ti se učinjelo, pogotovo ako insistiraš na činjenicama i preciznim informacijama.

Ja imam vezu držim se bankarstva i njihovog satanističkog pogleda na svet koji se ispoljava na vrhu svake države.

bravo! To smo resili. sad jos samo da ukapiramo kakve veze ima americka vojska sa evropskim bankarima...

pitanje je retoricko, nemoj da se osvrces na njega jer ode tema u limunadu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Niko nigde nije pomenuo bebe.

Ja sam pomenuo da nikakvog zrtvovanja nije ni bilo i da je clanak izmisljotina.

A autor pisanija nije pomjinjao bebe nego decu... vidis kako te emocije zacas odvedu na pogresnu stranu samo da bi svoju verziju price nacinio sto skandaloznijom? Covke kaze "deca" a ti prenosis "bebe"... dok se svi lakoverni izredjate, ocekujem da poslednja informacija bude kako bankari zapravo rostiljaju zive bebe i jedu ih bez kecapa... jer to skroz zvuci kao nesto sto zapravo moze da se desi... danas nije vazno koliko je vvest tacna nego koliko emocija moze da izazove. Zato ljudi i izmisljaju ovakve gluposti...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

bravo! To smo resili. sad jos samo da ukapiramo kakve veze ima americka vojska sa evropskim bankarima...

pitanje je retoricko, nemoj da se osvrces na njega jer ode tema u limunadu...

Pitanje je idealno.

Drago mi je da si priznao da si spinovao neistinama i da si davao odgovore o nečemu o čemu čovek u tekstu opšte nije pričao, te smo to kako kažeš rešili.

Amerika naravno da ima i te kakve veze sa evropskim bankama osim ako ti ne misliš da su banke u americi pale s marsa odnosno da su ih američki indijanci podigli na svojim plećima.

Banke ne poznaju granice ni državnost, banke mogu da rade u okviru zakona jedne zemlje ali ne i da nužno imaju vlasnika koji kontroliše odbor kao državljana određene zemlje.

Sve banke nastale u americi su pre svega evropske banke.

Sva državnost amerike se oslanja na banke te stoga pogledaj odakle onda moj komentar i smisao istoga pogotovo što je direktna pretnja sjedinjenim američkim državama bila besplatna energija koji je Tesla pominjao i obećao.

Sazvati vandrednu sednicu vlade sjedinjenih američkih država u prisustvu svih uticajnih bankara jeste u pravom smislu američka državnost.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Niko nigde nije pomenuo bebe.

Ja sam pomenuo da nikakvog zrtvovanja nije ni bilo i da je clanak izmisljotina.

A autor pisanija nije pomjinjao bebe nego decu... vidis kako te emocije zacas odvedu na pogresnu stranu samo da bi svoju verziju price nacinio sto skandaloznijom? Covke kaze "deca" a ti prenosis "bebe"... dok se svi lakoverni izredjate, ocekujem da poslednja informacija bude kako bankari zapravo rostiljaju zive bebe i jedu ih bez kecapa... jer to skroz zvuci kao nesto sto zapravo moze da se desi... danas nije vazno koliko je vvest tacna nego koliko emocija moze da izazove. Zato ljudi i izmisljaju ovakve gluposti...

Ma onako emotivno kažem ti nosi se dete, mene si našao da driblaš...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, cloudking рече

- U kojoj bajci moze neko da javno svedoci o masovnom ubijanju dece u sred evrope a da niko ni prstom ne mrdne? Ni policija, ni interpol, ni mediji...

- Gde su tela te dece?

- Gde su roditelji kojima su deca nestala?

- Gde je policijska istraga?

- U kojoj bajci mislite da mozete da budete svedog takvom cinu i direktni saucesnik (necinjenjem) i da se mirno setkake evropom i prodajete svoje neverovatno svedocanstvo za debele pare trecerazredenim medijima?

ko je rekao da je bio svedok ubijanja?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

A autor pisanija nije pomjinjao bebe nego decu... vidis kako te emocije zacas odvedu na pogresnu stranu samo da bi svoju verziju price nacinio sto skandaloznijom? Covke kaze "deca" a ti prenosis "bebe"

pazi ti užasa ne užasavaš se toliko na reč deca nego se tek malo štrecneš na reč beba?

i ja sam učinio priču monstruoznijom što sam reč dete zamenio sa reč beba?

saberi se

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Drago mi je da si priznao da si spinovao neistinama i da si davao odgovore o nečemu o čemu čovek u tekstu opšte nije pričao, te smo to kako kažeš rešili.

gluposti sad se ponasas kao uvredjeni klinac iz vrtica.

Clanak je izmisljen. Nikakvi bankari ne zrtvuju nikakvu decu. (trostruka negacija bajo moj!)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

gluposti sad se ponasas kao uvredjeni klinac iz vrtica.

Clanak je izmisljen. Nikakvi bankari ne zrtvuju nikakvu decu. (trostruka negacija bajo moj!)

misliš onu decu pobijenu u Siriji ne jedu sa kečapom pa ih tako nisu žrtvovali?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

i ja sam učinio priču monstruoznijom što sam reč dete zamenio sa reč beba?

saberi se

pitanje je zasto si uopste morao da ista zamenjujes? Zar se tako prenose vesti?

kad je nesto istinito onda nema potrebe da ga ti uredjujes po svom nagodjenju... ta potreba se javlja kad se susretnemo sa glupostima i izmisljotinama u koje ni deca ne bi mogla da poveruju a kamoli zreli odrasli...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Amerika naravno da ima i te kakve veze sa evropskim bankama osim ako ti ne misliš da su banke u americi pale s marsa odnosno da su ih američki indijanci podigli na svojim plećima.

Banke ne poznaju granice ni državnost, banke mogu da rade u okviru zakona jedne zemlje ali ne i da nužno imaju vlasnika koji kontroliše odbor kao državljana određene zemlje.

Sve banke nastale u americi su pre svega evropske banke.

Sva državnost amerike se oslanja na banke te stoga pogledaj odakle onda moj komentar i smisao istoga pogotovo što je direktna pretnja sjedinjenim američkim državama bila besplatna energija koji je Tesla pominjao i obećao.

Sazvati vandrednu sednicu vlade sjedinjenih američkih država u prisustvu svih uticajnih bankara jeste u pravom smislu američka državnost.

I kako sad sve ovo dokazuje ikakva satansitcka zrtvovanja dece od strane satanistickih bankara iz evrope? (jbt kolko cela recenica prosto zvuci ISTINITO :D )

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

ja ne prenosim vesti razgovaramo o vesti koja stoji na prvoj strani.

ne razgovaramo... TI pokusavas da razgovaras o nekoj svojoj izmisljenoj verziji vesti koja je i sama izmisljena... mind blown...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...