Jump to content

Serija "Nemanjići"

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

Prva video najava za seriju "Nemanjići". Kakvi su vaši utisci, očekivanja? Ja lično mislim da će serija biti zanimljiva.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Ako ne presisaju turske serije po gledanosti onda nisu nista napravili. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 16. 4. 2017. at 18:57, Natasa. рече

Game of Thrones za sirotinju :D

Expand  

На ово сам и ја помислио. Већ ми је и звук 'неубедљив', битке са по петорицом војника и слично да не спомињем. Ово ће (надам се да грешим) бити нешто на нивоу Равне горе великог 'уметника' Радашина.

П.С.: Ја разумем да су код нас ТВ глумци пре свега позоришни глумци, али зар мора и на ТВу да причају/читају као у позоришту. Хебла вас дикција. У Србији може нешто нормално на ТВу да се чује само ако се ради  о неком урбаном БГ филмчићу а ла Кенгур јбт.

Подели на овим сајтовима

On 17. 4. 2017. at 10:30, Manolis рече

Vala baš kao u pozorištu. Biće zaboravljena kao i mnoge druge pre nje snimane serije...

Expand  

Нема везе, само да не заборавимо Немањиће, без њих, нас нема.

Подели на овим сајтовима

On 17. 4. 2017. at 6:15, Ненад. рече

На ово сам и ја помислио. Већ ми је и звук 'неубедљив', битке са по петорицом војника и слично да не спомињем. Ово ће (надам се да грешим) бити нешто на нивоу Равне горе великог 'уметника' Радашина.

П.С.: Ја разумем да су код нас ТВ глумци пре свега позоришни глумци, али зар мора и на ТВу да причају/читају као у позоришту. Хебла вас дикција. У Србији може нешто нормално на ТВу да се чује само ако се ради  о неком урбаном БГ филмчићу а ла Кенгур јбт.

Expand  

исто као и "Косовски бој", Битка урађена са 5,5 статиста, крену амбициозно  и на крају за... мотку. за овакав пројекат, који је, мени се чини, од националног значаја, треба новац издвојити.

Што се глумаца тиче, реално ми и немамо дефинисане тв, филмске или позоришне глумце, но боље и ова подела, него да су довели рањеног орла или Милана Каленића :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Najlakse je kao babe da kritikujemo i nista ne radimo. Uradite bolje ako mozete. Za pocetak je odlicno... Tako je kritikovan i - Kosovski boj, ali da tada nije snimljen ne bi nikada... Sta bi sa ovim, na sva zvona najavljivanim filmom  - Otac? I prilozi su davani... https://sr.wikipedia.org/sr/Отац_(филм

Najlakse je kritikovati, biti nezadovoljan i nista ne dovrsiti do kraja.

Serija - Nemanjici,  pre svega je istorijski, ali i poucno, na mestu ...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 17. 4. 2017. at 11:19, Снежана рече

исто као и "Косовски бој"

Expand  

Ето, од целог "спектакла", чим се помене, видим Менсура и неочешљан сир.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Takodje, u filmu - Kosovski boj,  ima nezaboravno dobrih scena, po meni npr. razgovor izmedju Svetog muc. kneza Lazara i Bajazita...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Gluma je ocajno losa, cista nula, ni ovu najavu nisam mog`o da odgledam do kraja, kamoli da gledam tu seriju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 17. 4. 2017. at 12:21, obi-wan рече

Gluma je ocajno losa, cista nula, ni ovu najavu nisam mog`o da odgledam do kraja, kamoli da gledam tu seriju.

Expand  

Страст је ипак јача, нажалост, у недостатку бољег све ће се то лепо одгледати. Тако је било и биће; ако ти се јело не допада, биће да ниси довољно гладан. Глад режи док не ојача, онда ућути и једе понуђено.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...