Jump to content

Serija "Nemanjići"

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

пре 33 минута, Lady Godiva рече

Која спрдња од серије :smeh1:

Dobar je i grad kad nema kiše. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Благовесник рече

Па и не баш. Ако нема квалитетног садржаја, боље је не снимати и не гледати глупости. 

Подели на овим сајтовима

E pa nije serija toliko nekvalitetna... Ali ok, vase misljenje.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Благовесник рече

Ово је баш град, и пуца по пупољцима.  Мислим да су овакве серије или филмови нешто што би требало да извлачи свест људи из баре у којој се налзимо а не да овакву тему увлачи у ту бару, под изговором да је приближи људима. А не, нек се људи приближе тој теми. А силазак "теме" међу људе је снимање квалитетне серије.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Do koje mere ide neosnovano pljuvanje "Nemanjica" govore nam mnogi  komentari iz novina, ka ona primer:

"Za kraj, šlag na torti ili čak višnja na tom šlagu, usledila je u sceni u kojoj Stefan Nemanja umire, a poslednje reči su mu: "Kratak je naš put… Sve je dim… i san.", što nas podseća na stihove Sinana Sakića "Sve je postalo pepeo i dim"".

https://www.espreso.rs/kultura/film/234877/stefan-nemanja-citira-sinana-sakica-evdokija-postala-kraljica-noci-da-li-je-ovo-najgora-epizoda-nemanjica-do-sada-foto

A rec je o aluziji na stihiru koja se poje na Opelu. Toliko o tome.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, ana čarnojević рече

Vojin je u nedelju bio odlican, Glogovac u jednoj sceni antologijski, ja sam zanemela, Micanovic sa samo dva pogleda mi daje nadu da ce sve biti u redu sa Savom.

Онај глумац што је играо младог Стефана Првовенчаног је био пљунути Мићановић па сам се немало изненадио кад га је после глумио Војин, а Мићановић Саву. Да ли си то приметила?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...