cloudking Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 5 часа, Grizzly Adams рече Па у неком смислу се слажем, али да си ово видео вероватно би оставило утисак: Kao prvo, ubedjen sam da ovo nikada niko nije video. Kao drugo, da JESAM video, a zivim u tom vremenu, postavio bih pitanje zasto je ovaj bolesni covek privilegovan u odnsu na druge bolesne ljude. Onoga koji ga je iscelio ne bih ni pogledao, ali bih zato bivseg bolesnika pratio svuda naokolo i pokusavao da ga nateram da mi objasni cime je on licno i personalno zasluzio da bude izlecen cudom u odnosu na nebrojeno mnogo durgih bolesnih ljudi. Ipak nije mala stvar da BAS TEBE bogocovek izdvoji iz mase i izleci te, znaci da si nesto posebno. Mada, taj bolesnik bi sam po sebi iz tog razloga vec bio proglasen za sveca ili drugog boga tako ne bih ni mogao da mu pridjem verovatno, od drugih ljudi koji bi zelei da sazanju isto- tajnu kojom zasluzis da te dodirne Isus licno. Kao trece, da jesam video a zivim u danasnjem vremenu, prisao bih ovom iscelitelju i verovatno bih ga pljunuo u lice opsovao mu sve zivo i mrtvo i tek onda ga pitao "cekaj bre burazeru, imas volje i zelje da izlecis random beskucnika i da palis lajt sou po kuvuklijama a nemas vremena da se prosetas makar do jedne decije bolnice? Sram te bilo i tebe i tih tvojih super moci! I da znas, betmen je 100 puta bolji od tebe!" Onda bih se okrenuo i otiso bi si kuci... PS. Ja znam Isusa... i ogovorno tvrdim da on ovo nikada ne bi uradio. Дидим је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 ОК, покушао си да нађеш "проблем" и то веома креативно, признајем. Двојка за труд... Ти јеси у праву - Христос не би излечио два-три човека и оставио свет да се чуди зашто и шта са осталима. Он то никада не би урадио и било би бесмислено. Само би увећало нашу тугу и муку на овом свету. И таквом "пророку" би заиста могло да се приговори. Бетмен би дефинитивно био бољи од њега. Међутим, Христос није дошао на овај поцепани свет да га "закрпи". Његов циљ није да обилази све болесне на свету и лечи их "чудима" (која и нису "чуда", јер било би "чудо" да губавца излечим ја, а да то учини Бог Творац је сасвим нормална ствар...), већ је његов циљ да укине болест и смрт. Да их потпуно избрише из постојања. То је неизмерно већа ствар. Зато су та појединачна чуда имала за циљ нешто сасвим друго - да људима покажу и илуструју да Он јесте Бог и да може заиста да уради то што је обећао. А највећи и врхунски доказ јесте било његово васкрсење, када су га убили и устао је из мртвих. Рапсоди, Аурор, елТорнеро and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 5 часа, елТорнеро рече Тачно, она су ту да је изазову, оправдају, и појачају. Gde su? Gde tu? Ajd sto ja nisam video ni jedno cudo u zivotu, to je logicno, nego sto ni vernici ne vidjaju cuda a toliko su ih zeljni da onda od muke pocnu normalne stvari da proglasavaju za cuda, samo da popune tu prazninu... Vernik: Vidi ovaj zalazak, vidi ove boje, neverovatno... ovo je cudo bozije Kapljice vode i prelamanje svetla: WTF dude? Vernik: Pukla bomba na metar od njega i on preziveo! Cudo bozije! Zakon verovatnoce: Na 100.000 njih koji budu razneseni, jednom se poklope uslovi da prezivi... WTF dude? Vernik: Svestenik se zakljuca da ga niko ne vidi a onda izadje i kaze da se plamen sam zaoalio dok je bio unutra! Cudo bozije! Common sense: Wtf dude? Дидим је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 8 часа, елТорнеро рече Како си разрешио то да у овоме што велиш, превари, учествују Јевреји и иноверни других конфесија, јер ако православни варају зашто би их подржали у томе? Искрено, нисам се бавио Јеврејима и иновернима када је ово у питању јер јудаизам не признаје Исуса као Сина Божјег и негира да је васкрсао у телу трећег дана, тако да иако њихову религију неизмерно поштујем јер следе истог Бога као и ми, њих не узимам за ауторитете за православна верска питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 7 часа, Кратос рече Ako je prevara što je katolici ne izvedu? Не знам за католике, али извео ју је један грчки новинар у ТВ студију у емисији уживо. Донео је свеће премазане хемикалијама које су се усред емисије саме од себе запалиле без икакве молитве и гореле су пламеном који не пече. Има Јутјуб снимак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 8 часа, -Владимир- рече Али зато теби није тешко да пишеш детаље иако ниси ни био, ни видео. Да, нисам ни био ни видео. И на основу овог што сам чуо, не намеравам ни да идем и трошим новац на нешто што ми личи на сумњиве и мутне радње. Можда ја нисам у праву, не бих ја да наљутим некога ко у то верује, али отворено причамо о томе ко шта мисли и мислим да је интересантно да се чује да међу верницима не мисле сви исто о овоме. Ја сам сумњичав по природи, нисам нпр. никад био ни у Аустралији нити видео кљунаре, па верујем да постоје. Исто тако нисам био ни на оним местима где су наводно слетали НЛО и ванземаљци и видео доказе, па не верујем. Нисмо сви исти. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 On 4/16/2017 at 21:59, Лапис Лазули рече (Hajde da zanemarimo nepobitnu cinjenicu dokaz nad dokazima da je Oganj netvarna svetlost koja ne spaljuje prilikom dodira nista) Fitilj u svecama ostaje neoprljen, a vosak se ne topi? Naravno, svece su napravljene da bi gorele, a Oganj ih haba da ne bi masile svrhu... Naravno, u pitanju jeste "krsenje" fizickih zakona i neprihvatanje NOMA principa, abrakadabra koja se se nepotrebno koristi najvise zbog neznanja, a ne zato sto je neophodna koreografija za saopstavanje simbolike. Eno badnjaci silni sto izgore, a ne pali ih jonski zrak iz orbite, pa nikome to ne pravi problem. Mislim da ogromna vecina ljudi koji su tamo ne bi mogla da navede sta je tu konkretno problem sa abrakadabrom, pa zato nema ni pritiska da se to promeni. Ali zato postoji jaka teznja da se nista ne dira i da se priredba razume i dozivi najbukvalnije. Дидим је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 51 минута, cloudking рече Kao prvo, ubedjen sam da ovo nikada niko nije video. Kao drugo, da JESAM video, a zivim u tom vremenu, postavio bih pitanje zasto je ovaj bolesni covek privilegovan u odnsu na druge bolesne ljude. Onoga koji ga je iscelio ne bih ni pogledao, ali bih zato bivseg bolesnika pratio svuda naokolo i pokusavao da ga nateram da mi objasni cime je on licno i personalno zasluzio da bude izlecen cudom u odnosu na nebrojeno mnogo durgih bolesnih ljudi. Ipak nije mala stvar da BAS TEBE bogocovek izdvoji iz mase i izleci te, znaci da si nesto posebno. Mada, taj bolesnik bi sam po sebi iz tog razloga vec bio proglasen za sveca ili drugog boga tako ne bih ni mogao da mu pridjem verovatno, od drugih ljudi koji bi zelei da sazanju isto- tajnu kojom zasluzis da te dodirne Isus licno. Kao trece, da jesam video a zivim u danasnjem vremenu, prisao bih ovom iscelitelju i verovatno bih ga pljunuo u lice opsovao mu sve zivo i mrtvo i tek onda ga pitao "cekaj bre burazeru, imas volje i zelje da izlecis random beskucnika i da palis lajt sou po kuvuklijama a nemas vremena da se prosetas makar do jedne decije bolnice? Sram te bilo i tebe i tih tvojih super moci! I da znas, betmen je 100 puta bolji od tebe!" Onda bih se okrenuo i otiso bi si kuci... PS. Ja znam Isusa... i ogovorno tvrdim da on ovo nikada ne bi uradio. Ovo je SKANDALOZNO! Molim admina da reaguje na ovakve uvrede. Ko tebi daje pravo da pljujes po bilo kome. Ovo je za svaku osudu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 40 минута, Grizzly Adams рече ОК, покушао си да нађеш "проблем" и то веома креативно, признајем. Двојка за труд... Ти јеси у праву - Христос не би излечио два-три човека и оставио свет да се чуди зашто и шта са осталима. Он то никада не би урадио и било би бесмислено. Само би увећало нашу тугу и муку на овом свету. И таквом "пророку" би заиста могло да се приговори. Бетмен би дефинитивно био бољи од њега. Међутим, Христос није дошао на овај поцепани свет да га "закрпи". Његов циљ није да обилази све болесне на свету и лечи их "чудима" (која и нису "чуда", јер било би "чудо" да губавца излечим ја, а да то учини Бог Творац је сасвим нормална ствар...), већ је његов циљ да укине болест и смрт. Да их потпуно избрише из постојања. То је неизмерно већа ствар. Зато су та појединачна чуда имала за циљ нешто сасвим друго - да људима покажу и илуструју да Он јесте Бог и да може заиста да уради то што је обећао. А највећи и врхунски доказ јесте било његово васкрсење, када су га убили и устао је из мртвих. Kao moderator, umesto sto odgovarate, bolje uputite opomenu, doticnom koji pljuje po Isusu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Управо сада, Aleksandar Cvetkovic рече Kao moderator, umesto sto odgovarate, bolje uputite opomenu, doticnom koji pljuje po Isusu. Kao clanovi, moramo da moderisemo moderatore... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 1 минут, Aleksandar Cvetkovic рече Kao moderator, umesto sto odgovarate, bolje uputite opomenu, doticnom koji pljuje po Isusu. Александре, ја сам проценио да је мудрије да одговорим, ако сматраш да је нешто непримерено поред сваке поруке постоји опција "Пријави поруку" па ће остали модератори узети у обзир. Данке шен. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Александре, ја сам проценио да је мудрије да одговорим, ако сматраш да је нешто непримерено поред сваке поруке постоји опција "Пријави поруку" па ће остали модератори узети у обзир. Данке шен. Ovo je za ban, a ne za opomenu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 3 минута, Aleksandar Cvetkovic рече Ovo je za ban, a ne za opomenu. Odavno se zalazem da svako ima delete any post dugme. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Прилог на тему: Rašo је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 8 часа, Aleksandar Cvetkovic рече Ovo je za ban, a ne za opomenu. Da nema tebe da ga branis ja ne znam kako bi Isus izasao na kraj sa mojim metaforama... I za tebe specijalno mesto u raju пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука