Рапсоди Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 (измењено) пре 18 минута, cloudking рече Sad jos samo fali da mi neko iskopira pricu o dva nerodjena blizanca u stomaku majke i da se momentalno samoubijem Све најлепше алегорије које погађају право у циљ(срце) ти покушаваш да исмејеш, јер исмејавање је оружје немоћног, упамти то сада па убудуће ...или ти одговара да будеш немоћан....? https://www.bitno.net/vjera/duhovne-price/blizanci-u-majcinoj-utrobi-razgovaraju/ *************************** Измењено Април 19, 2017 од Милан Ракић Ако је и шала-неумесно је! Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 19 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече e za tu priču ne znam ni ja imaš kopi? Daj ne zzaj, ne znas pricu od koje ateisti masovno napustaju svoja uverenja i postaju vernici Evo rapsa stavila linak https://www.bitno.net/vjera/duhovne-price/blizanci-u-majcinoj-utrobi-razgovaraju/ пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 4 часа, Дидим рече Зашто бих Исусово васкрсење сматрао сумњивом и мутном радњом? То већ није лепо, тако нешто рећи некоме ко је пар порука уназад за себе рекао да је хришћанин чак представља и намерно вређање. Узгред, уопште ме не мучи одговор на питање Благодатног Огња, апсолутно сам убеђен да у питању није никакво чудо. А чак и да желим да одем да проверим, не би ми допустили јер баш и о томе и причамо - чудо се дешава иза затворених врата или оно што народ каже "ипод тезге". Sva sreća pa je Isus vaskrsao iza otvorenih vrata gde je svako mogao da vidi kako ustaje iz mrtvih..tako da tu sumnje nema nikakve. cloudking, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Klaude, izes mi sve ja ocu da postanem kao ti kad porastem. Odakle tebi toliko smirenja kad se svi toliko upinju da te opravoslave i dovedu poznaniju prava Oni vredjaju li vredjaju, cak ne ni licno tebe da prostis nego zdravu inteligenciju, ono pazi kad ko zbog takvih stvari postane vernik bolje da se odma raskrsti kao pravi ateista Ja mogu da razumem neke neofite koje jos trese pubertet, rekla bih da Aleksandar nema preko 20tak godina...ali ove starije neofite koji te tako sentimentalno pozivaju, jaoj pa ne razumem. Mislim, odbijam da razumem Данче*, Volim_Sina_Bozjeg, cloudking and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 6 минута, Јелена011 рече Klaude, izes mi sve ja ocu da postanem kao ti kad porastem. Odakle tebi toliko smirenja kad se svi toliko upinju da te opravoslave i dovedu poznaniju prava Oni vredjaju li vredjaju, cak ne ni licno tebe da prostis nego zdravu inteligenciju, ono pazi kad ko zbog takvih stvari postane vernik bolje da se odma raskrsti kao pravi ateista Ja mogu da razumem neke neofite koje jos trese pubertet, rekla bih da Aleksandar nema preko 20tak godina...ali ove starije neofite koji te tako sentimentalno pozivaju, jaoj pa ne razumem. Mislim, odbijam da razumem nije to smirenje to je ogranicenost Рапсоди and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 40 минута, Ana Bjelan рече nije to smirenje to je ogranicenost Veruješ li u život posle granice? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 1 hour ago, cloudking рече Ti decko da se upristojis i da se ponasas kako dolikuje u tudjoj kuci. Imas 150 postova i vec dajes sebi pravo da delis lekcije... sedi dole! Boze ova forumska balavurdija sta se nakotila u poslednjih mesec dana... skocio mi nivo neofita u krvi Read more 'Дечко', ја се и налазим у својој кући. Неко други је, судећи по реакцији, овде из нешто приземнијих мотива. Мени не би на памет пало да идем на збирно место мојих неистомишљеника и тролујем их. Још да си неки наивац, па да барем привидно изгледа да се трудиш да обликујеш свет по свом схватању, па ајде. Овако само смрди на комплекс (од 14 хиљада постова). Девелоперу хвала, постоји игнор листа, која се управо проширила за још једно име. Рапсоди and goranger је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 45 минута, Ana Bjelan рече nije to smirenje to je ogranicenost Blah... bas ruzno. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 14 минута, cloudking рече Blah... bas ruzno. Tuzno vise, jer je u pravu samo da pogleda na drugu stranu tog istog prsta i nacice ogranicenje. cloudking and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Молим да се вратите на тему Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 On 4/15/2017 at 21:29, Aleksandar Cvetkovic рече Kakvo ludilo, opsta pomama zbog vatre. I zasto se svestenik koji pali vatru krije? kakav si ti lik čoveče ...pa ti pojma nemaš šta je Blagodatni Oganj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 1 сат, cloudking рече Boze ova forumska balavurdija sta se nakotila u poslednjih mesec dana... skocio mi nivo neofita u krvi ovo je kao smešno???? пре 1 сат, cloudking рече Ti decko da se upristojis i da se ponasas kako dolikuje u tudjoj kuci. Imas 150 postova i vec dajes sebi pravo da delis lekcije... sedi dole! veze s vezom...farisejština najgora...čuj, broj postova i amina je neki mnogo bitan faktor. Jeste za tvoj ego možda. Drugima držiš predavanje o lepom ponašanju a sam imaš takve ispade. Ti si bre kao ovi lgbt, možeš da pljuješ i pišaš na sve sveto a ako ti neko uzvrati automatski sledi osuda. Još treba i da ti se izvinjavaju zbog tvog bezObrazluka Рапсоди, Ana B. and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 11 минута, gor.anger рече ovo je kao smešno???? veze s vezom...farisejština najgora...čuj, broj postova i amina je neki mnogo bitan faktor. Jeste za tvoj ego možda. Drugima držiš predavanje o lepom ponašanju a sam imaš takve ispade. Ti si bre kao ovi lgbt, možeš da pljuješ i pišaš na sve sveto a ako ti neko uzvrati automatski sledi osuda. Još treba i da ti se izvinjavaju zbog tvog bezObrazluka E moj prijatelju, ja sam na ovom forumu bezmalo deset godina. Sve ove teme oko kojih se vi palite mi smo pretresli po hiljadu puta, klali se, mirili, psovali, ljubili, banovali, lajkovali... I najvaznije skapirali neke stvari. Pomogli jedni drugima, i zdravije se ucvrstili u svojim stavovima shvatajuci da nas razlike cine bogatijom zajednicom. Zatim tu je kontekst koji dolazi iz iskustva i koji ti sa 300 poruka ne mozes ni da naslutis a zbog tog konteksta moderator mene ne banuje kad napisem nesto lose o samom Isusu a tebe bi banovali da napises nesto lose o ateisti klaudu. Zahvaljujuci tom kontekstu, volim sina bozijeg, milan rakic, grizli i mnogi drugi pravoslavci mogu da kazu da sam otupaveo u svom ateizmu ili da nisam normalan i ja cu razmisliti o tome sto su rekli i zasto su to rekli... a o tvom misljenju nemam nikakvo misljenje nit me zanima previse jer si prolazna sezonska boljka, zaboravljiva pojava na koju ne vredi trositi vijuge dok se ne dokaze suprotno a to dolazi samo iz- konteksta Uljukao si se u laznu sigurnost da se nalazis medju "svojima". Ne nalazis se. Nalazis se medju mislecim ljudima, sto je izuzetno retka i dragocena pojava i zato kao svaki kadet sedi, slusaj i uzivaj... mnogo mozes da naucis iz mog "vredjanja" vere i VSB-ovih napada na mene, i rapsinih napada na... zdrav razum (sry Rapsy, nisam mogo da propustim zicer) I ne zaboravi!!! Gospode Isuse Hriste, pomiluj me gresnoga....(*) *- ne palite se, ovo je poruka za njega, ja sam i dalje dobri stari ateista! DOKINS UBER ALLES!!!! PEACE! Дидим, drvce, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 Romantično. Sad će aplauzi :-) Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 19, 2017 Пријави Подели Написано Април 19, 2017 пре 7 минута, cloudking рече E moj prijatelju, ja sam na ovom forumu bezmalo deset godina. Sve ove teme oko kojih se vi palite mi smo pretresli po hiljadu puta, klali se, mirili, psovali, ljubili, banovali, lajkovali... I najvaznije skapirali neke stvari. Pomogli jedni drugima, i zdravije se ucvrstili u svojim stavovima shvatajuci da nas razlike cine bogatijom zajednicom. Zatim tu je kontekst koji dolazi iz iskustva i koji ti sa 300 poruka ne mozes ni da naslutis a zbog tog konteksta moderator mene ne banuje kad napisem nesto lose o samom Isusu a tebe bi banovali da napises nesto lose o ateisti klaudu. Zahvaljujuci tom kontekstu, volim sina bozijeg, milan rakic, grizli i mnogi drugi pravoslavci mogu da kazu da sam otupaveo u svom ateizmu ili da nisam normalan i ja cu razmisliti o tome sto su rekli i zasto su to rekli... a o tvom misljenju nemam nikakvo misljenje nit me zanima previse jer si prolazna sezonska boljka, zaboravljiva pojava na koju ne vredi trositi vijuge dok se ne dokaze suprotno a to dolazi samo iz- konteksta Uljukao si se u laznu sigurnost da se nalazis medju "svojima". Ne nalazis se. Nalazis se medju mislecim ljudima, sto je izuzetno retka i dragocena pojava i zato kao svaki kadet sedi, slusaj i uzivaj... mnogo mozes da naucis iz mog "vredjanja" vere i VSB-ovih napada na mene, i rapsinih napada na... zdrav razum (sry Rapsy, nisam mogo da propustim zicer) I ne zaboravi!!! Gospode Isuse Hriste, pomiluj me gresnoga....(*) *- ne palite se, ovo je poruka za njega, ja sam i dalje dobri stari ateista! DOKINS UBER ALLES!!!! PEACE! kako ovaj covek ima vremena u zivotu... Kao da ce ziveti vecno Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука