Jump to content

САД напале крстарећим ракетама базу сиријске војске као одговор на употребу хемијског оружја

Препоручена порука

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

,,Открио сам што није устао, човек је сломио ногу. Због тога његова жена дочека Путина.

Svaka čast! Povlačim taj primer.

Međutim ovo ne menja realno stanje stvari u svetskoj politici, tj ko je gazda xD

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Nisam slusao ovoga ranije, ali mi sa ovog videa izgleda kao bas normalan i pametan covek. Sve lepo rek`o, kratko i jasno.

Послушај како су он и Сандерс спаринговали о здравственом осигурању износећи праве аргументе. Љепота за гледати:

Подели на овим сајтовима

Чудна ли чуда, Бен, идеологизовани "ја сам паметнији од свих вас глупих лијевичара" Чифутић је испао недослиједан :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Чудна ли чуда, Бен, идеологизовани "ја сам паметнији од свих вас глупих лијевичара" Чифутић је испао недослиједан :smeh1:

Браво снајка!

Како је развалила Шапира - "is your memory just shorter than your body"...

Мислим да се тешком муком суздржала да не каже нешто друго... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Juanito рече

Леле, леле, Ћириличару, ди налазиш ове другарице либертаријанке...

Ја сам дијете интернета :smeh1:

Препоручујем ти да обратиш пажњу на једну Кеси Џеј ( Cassie Jaye ). Млада жена, мислим да има око 30 година, а изгледа као да има тек 20, феминисткиња, режисер ( прави документарце који су је углавном доводили у невоље ), јако пријатна, паметна, отворена за нова сазнања... Недавно је направила документарац "Црвена пилула" о Покрету за мушка права у Америци, упоређујући њихове приче и перспективу са феминиситчком ( појављује се чак и она црвена бијесна што се дерала на новинара да ушути ). Радикалне феминацисткиње су је бојкотовале, покушавале да јој откажу приказивање документарца и сл. али је на крају ипак она добила рат и документарац је тренутно на успјешној свјетској турнеји. Океј, али да ли је заиста толико лијепа?

О, да сине :D

DSC01415aa.jpg

Гостовала је и код Дејва Рубина, па ево да гостите и уши:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ћириличар рече

DSC01415aa.jpg

Леле бате, фатаморгана...

А где и ми можемо да се боримо за та права...?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Леле бате, фатаморгана...

А где и ми можемо да се боримо за та права...?

Just join the MRA group and ask her for an interview :naklon:

Подели на овим сајтовима

Ako ima ikog da se u prikrajku pameti i dalje dvoumi da li se ti "hemijski napadi, Rackovi, Markale i slicno ipak stvarno desavaju ili se fabrikuju, evo jos malo da razjasnimo.

Ne varajmo se, Bog se ne da narugati", veli apostol. Bog je Istina, i nema coveka niti ce da ga ima koji ce moci da prikrije ili sakrije Istinu.

...

17862276_10154545064558333_3950685576193

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154545064558333&set=a.10150522221688333.371858.718973332&type=3

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, obi-wan рече

Ako ima ikog da se u prikrajku pameti i dalje dvoumi da li se ti "hemijski napadi, Rackovi, Markale i slicno ipak stvarno desavaju ili se fabrikuju, evo jos malo da razjasnimo.

Sto je jos gore, bilo istina ili fabrikacija, cudovisno je sto se ovakvi navodi koriste za divljacke vojne akcije bez da se saceka bilo kakva nezavisna medjunarodna istraga koja bi utvrdila sta se desilo. 

Ovo zadnje sto je Trump uradio gore nego ista sto je Obama i njegovi prethodnici. Kad su napali Irak, bila je dugotrajna propaganda makar o tome kako Sadam navodno posjeduje oruzije za masovno unistenje da bi opravdali vojne akcije, kada su zapocinjali rat u Siriji prvo su bili kao protesti, kao vlast gusi proteste u krvi ovo ono, makar bilo sta ucinjeno ima neko vremensko trajanje prije nego se krene u akciju. Ovo je dosad presedan, navodni napad hemijskm oruzijem i isti dan ili dan nakon toga izvrsava se vojna akcija. Bez pardona. 

Sto je najgore iza ovoga izgleda ne stoji nikakva geopoliticka igra vec najvjerovatnije trumpovo nastojanje da se opere pred establishmentom i javnoscu. Ne bi me cudilo recimo da su ga njegove zene nagovarale, jer Melanija je trpila sikaniranje od medija, Ivankinu modnu liniju su izbacile mnogi prodajni lanci itd, trump se prozivao za saradnju sa Rusijom itd...sad su ovim raketiranjem vjerovatno zadovoljili sve. Mediji ce prestati sikanirati Melaniju, ivanikna linija se vraca u robe kuce, trump prestaje biti ruski igrac. Vukovi siti, ovce na broju, monstruozno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Tilerson: Rusija neka bira, ili mi ili oni

Vašington -- Državni sekretar SAD Reks Tilerson "izdao je ultimatum" Rusiji - da stane na stranu SAD i saveznika, ili da "prihvati" Iran, Hezbolah i Bašara Asada, piše AP.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=11&nav_category=78&nav_id=1249316

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...