Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Image may contain: text

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ja sam čuo da studenti ne protestuju zbog rezultata izbora, već zbog diktature. I naravno, da, u pravu su. Samo treba otvoriti oči i videćete očiglednu cenzuru na RTS-u, Pinku, Prvoj,... Sećam se da sam nedavno komentarisao nešto na RTS sajtu protiv nekih poteza vlasti, nisam imao nikakav uvredljiv ili vulgaran sadržaj niti bilo kakvu psovku i nije mi objavljen komentar, već samo onima koji hvale vlast, njihovi komentari su objavljeni. A pogledajte još nešto, navodno Vučić je dobio 52% glasa. Tih 52% glasova nisu njegovi. On je oko sebe imao skoro 10 stranaka. Još mi samo nije jasno odkud Karić sa njime, zar on nema optužnicu za utaju poreza? Svi znamo da nevin čovek nema od čega da se krije. No sad sam malo krenuo i na drugu temu.... uglavnom, Vučić ne bi trebao ni da ima 20% glasova, nego je dobio glasove SPS-a i drugih stranaka i propagandi materijali SNS-a su bili i na televizoru i na ulicama. Bar ja mislim da je to tako.

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

Bivši predsednički kandidati Boško Obradović, Ljubiša Preletačević Beli, Saša Radulović i Saša Janković podržali su proteste mladih i studenata koji su se sinoć održali u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Podršci se pridružila i Nova Srbija Velimira Ilića.

Boško Obradović, lider Dveri, pohvalio je na Tviteru učesnike protesta rečima "Omladino svaka čast!“ i dodao da učesnici ne smeju da dozvole nikakve provokacije "niti da protest preuzmu strane agenture koje prave obojene revolucije."

Ljubiša Preletačević Beli je sinoć na svom Tviteru poručio: "Pozdrav za dostojanstveni protest. Samo polako, fino i mangupski", a danas je na Fejsbuku napisao da ne može nikome da zabrani da ide na proteste, ali da se plaši da će neko iskoristiti omladinu radi svojih stranačkih interesa.

"Nemojte mi nametati da ja treba ispred te omladine da stojim. Ja sam svoju misiju misiju odradio, pokazao sam da može, a sada lepo spremajte lokalne pokrete i menjajte stvari iz korena, ne sa vrha", napisao je Beli.

Podršku je još sinoć izrazio i drugoplasirani na predsedničkim izborima, Saša Janković, koji je na Tviteru napisao: "Dragi mladi ljudi na beogradskim ulicama, izrazite slobodno vaš protest zbog nefer izbora; samo nenasilno i ne dopustite provokacije.To je vaše pravo!".

Dragi mladi ljudi na BG ulicama,izrazite slobodno vaš protest zbog nefer izbora; samo nenasilno i ne dopustite provokacije.To je vaše pravo!

I Saša Radulović je podržao zahteve koje mladi iznose na proteste:

U potpunosti podržavamo sve što mladi ljudi na protestu ističu kao glavne zahteve.

Proteste je podržala i Demokratska stranka koja je poručiča da je ohrabruju mladi ljudi koji se bore za vladavinu prava, “ne žele diktaturu i žele da žive u boljoj državi”.

“Pozdravljamo sve one koji u ime budućnosti i spremnosti da ostanu u svojoj zemlji na mirnim protestima izražavaju svoje nezadovoljstvo stanjem u zemlji iz koje su primorani da beže", navodi se u saopštenju.

DS je istakla da je pravo na okupljanje osnova svakog demokratskog društva, a da su mirni protesti njegov ispit zrelosti.

Nova Srbija Velimira Ilića danas je saopštila da podržava proteste omladine koja, kako se navodi u saopštenju, prepoznaje nepravdu koja je učinjena u izbornom procesu prema svim kandidatima opozicije, kao i prema građanima kojima nije omogućeno da glasaju.

"Mi stariji smo se borili za demokratiju i nismo uspeli da se izborimo. Na vama je sada teret da se izborite da Srbija bude zemlja u kojoj ćete ostajati, zapošljavati se na osnovu kvaliteta i pravih, a ne lažnih diploma i partijskih knjižica jedne stranke", poručila je Nova Srbija mladima.

Premijer Srbije i novoizabrani predsednik, Aleksandar Vučić, rekao je da su protesti u redu dok nisu nasilni i dodao da svako može da bude srećan ili nesrećan zbog izbornih rezultata

http://rs.n1info.com/a239847/Vesti/Vesti/Podrska-protestima-studenata-i-mladih.html

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Fajli

14:56 04.04.2017.

Veceras masovni protesti sirom Srbije protiv tiranije i diktature. Zrenjanin u 18h Leskovac 18h Bor 19 Lazarevac 19 h Pozarevac 18h UZICE 18H Niš Trg Kralja Milana 18h ČAČAK: 12,45 h!!! GRADSKI TRG!!! Sabac - Trg Sabackih zrtava u 18h Kraljevo - " Kod Milutina" od 18h Subotica - Narodno pozoriste 19h Novi Sad Fontana Ispred Bajica 18h Sombor - Celavi Trg 18h BEOGRAD - Skupstina 18h Kragujevac- Trg Narodnih Heroja 18h Vranje-Trg Stanise Stosica 18h

http://rs.n1info.com/a239847/Vesti/Vesti/Podrska-protestima-studenata-i-mladih.html

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

evo ovde mozete videti direktan prenos protesta u Bg...

http://volimpodgoricu.me/2017/04/04/u-srbiji-poceli-protesti-u-vise-gradova/

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, JESSY рече

Veceras masovni protesti sirom Srbije

Ово је сигурно забавније него други круг избора, мада и то кошта. Мислим да би се са мном сложила и Оља кћер Матијина.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, JESSY рече

evo ovde mozete videti direktan prenos protesta u Bg...

http://volimpodgoricu.me/2017/04/04/u-srbiji-poceli-protesti-u-vise-gradova/

Ово, бре, ка да је забрањено за 18+.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, JESSY рече

Nova Srbija Velimira Ilića danas je saopštila da podržava proteste omladine koja, kako se navodi u saopštenju, prepoznaje nepravdu koja je učinjena u izbornom procesu prema svim kandidatima opozicije, kao i prema građanima kojima nije omogućeno da glasaju.

О неправдама у изборном процесу је требало мислити пре избора. Ако никоме у опозицији није сметало што у Србији која има 7 милиона становника има 6.700.000 оних са правом гласа, ако им није сметало да немају приступ ниједном медију ван интернета, ако им није сметало да само власт има контролоре на Косову, ако им није сметало да у многим земљама у иностранству уопште није организовано гласање, ако им није сметало што бирачки списак није очишћен од умрлих и оних који више не живе у Србији...онда сад могу да цмиздре колико 'оће.

Наравно, ови што протестују нису криви за све то, људима је једноставно прекипило више.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

О неправдама у изборном процесу је требало мислити пре избора. Ако никоме у опозицији није сметало што у Србији која има 7 милиона становника има 6.700.000 оних са правом гласа, ако им није сметало да немају приступ ниједном медију ван интернета, ако им није сметало да само власт има контролоре на Косову, ако им није сметало да у многим земљама у иностранству уопште није организовано гласање, ако им није сметало што бирачки списак није очишћен од умрлих и оних који више не живе у Србији...онда сад могу да цмиздре колико 'оће.

Наравно, ови што протестују нису криви за све то, људима је једноставно прекипило више.

Da, trebalo je organizovati proteste za gomilu gluposti pred izbore. Totalni medijski mrak, napumpani birački spiskovi, kandidat koji se sa mesta premijera bez ostavke kandiduje za predsednika... Opozicija je tu zakazala. Ali ovi klinci izgleda zaista nemaju veze sa njom.

Kao što opoziciji izgleda još nije palo na um da zatraži od novog predsednika istu doslednost koju je baš on zahtevao od prethodnog - da da ostavku na mesto predsednika stranke.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Берни Сандерс спашава онесвешћеног из публике...

http://edition.cnn.com/videos/us/2016/02/04/bernie-sanders-new-hampshire-faint-sot.cnn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Брате, не могу оваква питања да зависе од тога да ли имамо квалитетну опозицију која ће да се жали. Морала би нека инстутиција (уставни суд или неки други, не разумем се у техничке детаље) да попоништи изборе по службеној дужности због свега што си навео. Не могу уставни поредак и демократија да буду таоци лоше опозиције. Опозиција теоријски може и да не постоји уопште, и даље би морале да се поштују законске процедуре. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Берни Сандерс спашава онесвешћеног из публике...

http://edition.cnn.com/videos/us/2016/02/04/bernie-sanders-new-hampshire-faint-sot.cnn

Beli je propustio sansu da nekog onesvesti u publici.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...