Jump to content

Александар Вучић - председник Србије

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

On 3. 4. 2017. at 12:21, Милан Ракић рече

17758028_413038229062289_1688820870_n.jp

Expand  

Ово је иначе жива истина...

Од мог класића отац, сељак-тежак, човек обрађив`о земљу... 

И те неке предратне године (мсм на период пре но што смо "упућени" да "ако не умемо да радимо,онда умемо да се бијемо", родио бостан "страс` Бож`а"... А он човек додатно (к`о што је и био обичај у комунарству), радио и у једној великој шпедитерској кући која је обављала трансфер роба и људи диљем тадашње Еуропе...

И пошто је бостан, како реко`, добро родио, дотера он једног дана пуну приколицу, те 90-те године нпр., пред управну зграду предузећа да би поделио радницима... Али, пошто је то мало место у Западној Србији, тј. све се зна, када долажаху и оног "говнета" гласачи, (а мог класића отац је добро знао ко је тада гласао за Вука, а ко за "говно"), када би ти неки тражили лубеницу, он би им одговарао: "Нек` ти да "говно", за њега си гласао!"

П.С. "Говно" је један сатаниста који је владао Србијом доста дуго времена и направио услове за све ово што нам се дешава, а ја лично не бих нити име да му помињем... 

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 11:46, Милан Ракић рече

Али, ево да се колегијално умешам. Бели је уредник на Форуму, те поведи мало рачуна...

Expand  

не знам баш колико је колегијално износити ствари из администрације и откривати идентитет уредника, кратос је свакако праћен.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 11:36, Tumaralo. рече

Čestitka Putina, "Kremlj impresioniran pobedom Vučića"

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, saopštila je pres-sužba Kremlja.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=03&nav_category=11&nav_id=1246589

Expand  

Е ако је Кремљ импресиониран, онда сам и ја :D

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 11:44, Кратос рече

Realno oprao ih mali Alek,ljutitili se ne ljutili to je politička realnost u Srbiji.A za ovu mladenovačku dijabolu smo vam lepo pričali ja i Željko,nikog nije dodatno izvukao,samo preraspodelio drugačije opozicione glasove.Ljubi čika bez sikiranje.....:smeh1:

Expand  

Па није извукао колико се мислило ( читај "жељело" ) да ће извући нових, али ипак јесте извукао нове гласаче ( макар 5% да су били апсолутно нови, а других 5% прелетачевићи ), признао ти то или не ради насладе :D

Мени је само и даље мистерија одакле одједном Јанковић три пута јачи од Јеремића, а све до недавно су били изједначени. Да нису можда од Јеремића многи пребјегли Јанковићу? Јер, једино је Јеремић изгубио проценте, а Јанковић и Бели добили. А нешто ми се не поклапа бирачко тијело Јеремића са Белим ( они који гласају за Јеремића хоће неког озбиљног, а не карикатуру ). Тако да си можда само технички у праву - дошло је до прерасподјеле гласова у опозицији, али ка Јанковићу. А Бели јесте довео нове гласове, само није био неки значајан проценат да се Вучићу предност разводни, али довољан вала да потопи ове остале вампире.

Мада, ја сам дубоко уживао у пропаганди Белог. Ни Гебелс му није раван :D Доказ да интернет мимовање може имати видљивог утицаја и у Србији... за дивно чудо.

Шадилеј браћо, шадилеј.

Подели на овим сајтовима

@Ћириличар

Јао бре, Ћирилко...

Бурка са сиром ти, мењај ту фотку. Сваки пут као кад је видим, слоши ми се.

58e245db2b9e1_giphy(3).gif.aa45ce671568de94fd5d5592e27c3d4d.gif

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 12:54, Lady Godiva рече

@Ћириличар

Јао бре, Ћирилко...

Бурка са сиром ти, мењај ту фотку. Сваки пут као кад је видим, слоши ми се.

58e245db2b9e1_giphy(3).gif.aa45ce671568de94fd5d5592e27c3d4d.gif

Expand  

Изгубио сам опкладу. Носам је 7 дана, но мислим да ћу је и мало дуже задржати. Свиђа ми се ова његова поза:"Е заправо, чеч да те исправим.". Некако је у мом фазону :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 12:40, Јанко рече

Уредник на нашем форуму??? Под којим именом?

Expand  

Ма није тај злотвор и издајник уредник ни на каквом форуму.

Срђа Канвас га потплатио да руши власт, најбоље да га ми сад имамо у уредништву.

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 12:57, Ћириличар рече

Изгубио сам опкладу. Носам је 7 дана, но мислим да ћу је и мало дуже задржати. Свиђа ми се ова његова поза:"Е заправо, чеч да те исправим.". Некако је у мом фазону :smeh1:

Expand  

Аха, опклада. Сад све има смисла. 

Ево ја ћу лично да нађем неколико бољих сличица које кажу то исто, због мира и благостања на форуму. :D

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 13:04, Жељко рече

Срђа Канвас га потплатио да руши власт, најбоље да га ми сад имамо у уредништву.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 13:04, Жељко рече

Expand  

Baš ćemo tebi vjerovati.

Подели на овим сајтовима

On 3. 4. 2017. at 12:10, Кратос рече

Upravo o tome i pričam a ljudi su se zanosili da će on da povuče asptinente a odradio je to da je uzeo glasove ionako jadne opozicije.

Expand  

Ali ne znamo da li je povukao ili nije. U svakom slucaju, bilo da je povukao ili nije on ni na koji nacin nije nastetio opozciji, jer opozicija sve skupa nije imala preko 50% glasova, Vucic je sam imao natpolovicnu vecinu. O tom ti pricam. Da je recimo postojala opozicija bez Belog, plus Vucic i sad recimo vodi se mrtva trka, Vucic im 47,8%, ujedinjena opozicija sa svojim kandidatom 47,2%, a Beli igra samostalno za ostalih 5%, e tad bi se sa sigurnoscu moglo reci da on bilo namjerno ili ne namjerno steti opoziciji, jer odvlaci na drugu stranu taj zaostatak za Vucicem.

Sta vise Beli je mozda i doprineo da Vucic nema i veci procenat sa uvodjenjem novih biraca (nije ni bitno da li su njegovi biraci potpuno novi ili redovni glasaci koji su se ovaj put za njega odlucili). Dakle iskljucivi krivci za Vucicev trijumf su ljudi koji nisu glasali, a trebali su izaci i glasati za bilo koga osim za Vucica, plus nevazeci listici onih koji su namjerno ili nenamjerno nesto pogresno zaokruzili ili iskrabali list. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Владавина АВ и гласови 2 милиона Срба су парадигма којим вредностима и животима тежи народ који је гласао за њега:

- АВ враћа Бата Гашу = подршка људима који су ради болесне личне промоције убили људе у хеликоптеру, да бих их касније, исто ради болесне неодговорности, прогласили пијанима. АВ поручује: можете да будете и убице типа Бата Гаша, али сте овде добродошли.

- АВ има у власти ТРИ ЛАЖНА ДОКТОРА (Слину, Малог, Табаковићку) = подршка људима који су купили дипломе, лагали, варали, па још више лагали да нису лагали и варали, итд. АВ поручује: можете да будете плагијатори, преваранти, али овде сте добродошли.

- АВ има З. Лончара, убицу земунског клана. Но комент.

- АВ има Богољуба Карића, белосветског лопова = само крадите, пљачкајте, урнишите Србију, после ћемо вас ослободити и прикључити тиму. АВ поручује: можете и да крадете, чека вас посао у мојој власти.

Убице, плагијатори, преваранти, сецикесе, фантоми, лопови, наркомани, мушки шовинисти, кривично гоњени људи, корупционаши, итд. То је слика вредности АВ.

Нека утеха је, ипак, што није добио преосталих 4 милиона гласова. Можда ова маса људи мисли другачије. Надајмо се.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...