Jump to content

Александар Вучић - председник Србије

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 часа, Ћириличар рече

Е ако је Кремљ импресиониран, онда сам и ја :D

Mnogo njih zabole donje mesto i za AV, i za kretene koji su ga glasali...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Mnogo njih zabole donje mesto i za AV, i za kretene koji su ga glasali...

Па чуј, Путин је толико добар да остварује у неким дистриктима излазност бирача и до 140%, тако да похвала од Кремља је свакако знак квалитета :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ћириличар рече

Па чуј, Путин је толико добар да остварује у неким дистриктима излазност бирача и до 140%, тако да похвала од Кремља је свакако знак квалитета :D

:D

Подели на овим сајтовима

Inace...

...

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.”

Ivo Andrić, “Znakovi pored puta”

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Ћириличар рече

Ne znam sta bi ti rek`o... koji cita, neka razume...

...

Ambasador se zabrinuo zbog Vucicevog opsteg stanja - trebali ste uzeti slobodan dan

"...Амбасадор САД у Београду Кајл Скот изјавио је данас да победу премијера Александра Вучића на председничким изборима види као опредељење бирача за досадашњу политику и просперитетну будућност Србије.

Амбасадор Скот је то рекао у разговору са премијером Вучићем, којем је истовремено честитао победу на председничким изборима."

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Ne znam sta bi ti rek`o... koji cita, neka razume...

...

Ambasador se zabrinuo zbog Vucicevog opsteg stanja - trebali ste uzeti slobodan dan

"...Амбасадор САД у Београду Кајл Скот изјавио је данас да победу премијера Александра Вучића на председничким изборима види као опредељење бирача за досадашњу политику и просперитетну будућност Србије.

Амбасадор Скот је то рекао у разговору са премијером Вучићем, којем је истовремено честитао победу на председничким изборима."

Ах, ПатриЈот...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Ах, ПатриЈот...

Pa to ti i kazem - "ah, B92, Bljic, Kurir...", ni ovaj nije nista gori od njih.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, obi-wan рече

Ne, nego su bas u pitanju apstinenti, 95% nas, evo npr. ja i moja kuca. Ali je problem nedovoljan broj nas apstinenata koji je konacno izasao.

Ја вазда говорим да је апстиненција лоша, ал нико неће да ме слуша...

Подели на овим сајтовима

"7.565.761 je broj stanovnika Srbije po poslednjem popisu iz 2011 godine, od toga je 1.427.272 maloljetno, dakle bez prava glasa, pa na raspolaganju ostaje broj od 6.138.489 osoba koje su 2011 imale pravo glasa.

Za juče obavljene predsjedničke izbore u birački spisak je bilo svejedno upisano 6.724.949., dakle, bez obzira na užasno visoku stopu mortaliteta i ogroman broj mladih koji odlaze iz zemlje, na biračkom spisku nakon pola decenije pojavljuje se više od pola miliona novih glasača. Ili u Srbiji niko nije umro niti se odselio od 2017te, ili je ponovo uvedeno, u Slobino vrijeme tako popularno - "posthumno" glasanje. Kaže dečko iz Slovenije koji se odselio iz Leskovca da je došao za vikend da glasa i da je po dolasku na biračko mjesto uvidom u spisak vidio da je "već glasao".

Svaka čast. Džaba vam priče o bilo kakvoj "izlaznosti", sve i da izađe apsolutno svaki stanovnik Srbije, opet izlaznost ne može da se namakne ni na 65%, jer su tih 35% jednostavno - fantomi i duhovi. Kako god da ste juče glasali, žvaljavi će uvijek iskopati tih 586.460, odnosno više od pola miliona "fantoma" koji svi redom glasaju za njega..."

...

https://www.facebook.com/arsen.carkic?fref=nf

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Снежана рече

не знам баш колико је колегијално износити ствари из администрације и откривати идентитет уредника, кратос је свакако праћен.

A što je Kratos praćen?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Снежана рече

не знам баш колико је колегијално износити ствари из администрације и откривати идентитет уредника, кратос је свакако праћен.

A što je Kratos praćen?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...