Jump to content

Кана Галилејска у 21. веку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги наши слободни форумаши, у среду 29. марта 2017. године, са почетком у 19:00 часова, у просторијама Вазнесењске цркве у Београду о. Иван Цветковић (оснивач овог нашег малог форума) ће одржати предавање на тему "Кана Галилејска у 21. веку". Тема је веома популарна и битна а биће речи у томе како можемо да помогнемо (и да ли можемо) младим људима да уђу у брачне воде. Надам се да ће вам бити занимљиво, те вас позивам да дођете, нарочито млади људи који би желели да се остваре у браку. Позовите и ваше пријатеље, па да се видимо :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Danijela рече

Драги наши слободни форумаши, у среду 29. марта 2017. године, са почетком у 19:00 часова, у просторијама Вазнесењске цркве у Београду о. Иван Цветковић (оснивач овог нашег малог форума) ће одржати предавање на тему "Кана Галилејска у 21. веку". Тема је веома популарна и битна а биће речи у томе како можемо да помогнемо (и да ли можемо) младим људима да уђу у брачне воде. Надам се да ће вам бити занимљиво, те вас позивам да дођете, нарочито млади људи који би желели да се остваре у браку. Позовите и ваше пријатеље, па да се видимо :)

Predlog, da snimite da cujemo i mi koji ne mozemo da dodjemo :) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Колико је битно ово предавање толико је битно да се после предавања организује
наставак дружења да би младићи и девојке могли да разговарају ... о предавању,
Цркви и осталим есхатонима!
:)))

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Procitah sinoc Tvrtkovu poruku, dakle predavanje i druzenje je besplatno, ne trazi niko kaparu od par desetina hiljada evra :D

Inace svaka cast za predavanje, da bude na radost mnogima!

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Обавезно да снимите предавање.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Јелена011 рече

Procitah sinoc Tvrtkovu poruku, dakle predavanje i druzenje je besplatno, ne trazi niko kaparu od par desetina hiljada evra :D

Inace svaka cast za predavanje, da bude na radost mnogima!

Ма пусти бре тролчину. Ајде што спамује неке опуштене теме, ал већ му је више пута скренута пажња да озбиљне теме заобиђе ако му је до троловања.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Снимите ако будете могли. Кад бих могао, телепромтовао бих се. :) 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Поента и јесте да читава прича крене да се развија! Због тога би и требало људи у што већем броју да дођу. О даљој активности ће и Отац да прича на том предавању. Почевши од себе требало би да сви који имају озбиљну намеру се укључе да све ово добије духовни благослов. Комуникација преко нета јесте добра али само за први корак а све остало је лични сусрет свих нас којима је ова духовна тема потребна. Сматрам да се није случајно догодило да су мошти Св. Стефана Лазаревића баш у току овог великог поста дошле у Вазнесенску цркву. Мислим да нас баш оне позивају  као светиљка да се ту сабирамо. (ако ме разумете шта хоћу да кажем) 

Подели на овим сајтовима

Yes we do :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

20170329_192525.jpg

20170329_192722.jpg

20170329_200518.jpg

Подели на овим сајтовима

Nešto malo predstavnika ciljanog dijela populacije u publici, čini mi se... Ne znam zašto je tako.

Mislite li da ima ljudi koje se ova tema tiče a kojima bi bilo neprijatno (da ne kažem sramota) doći na predavanje ovakvog tipa? (U fazonu: neko da me vidi pa da pomisli da sam luzer(ka))

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Sakrili se pozadi :D

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...