Кратос Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 1 hour ago, елТорнеро рече Негде нађох, да ћемо тамо бити питани ко и Петар: "Љубиш ли Ме...?" Ja mislim da neće biti pitanja samo će nam Bog pokazati jesmo li ga ljubili ili nismo A Hristos je to prosto objasnio ako mene ljubite.... Ivan Marković and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Ovde samo o.Zoran I jos pojedini znaju zasto je ovaploceni Bozanski Logos prisnije receno Sin Bozji Hristos Isus postradao na Krstu bio mucen,popljuvan,zadojen ocatom I na kraju preboden umro te vasksao? Osudjen je od ljudi na takvo stradanje zbog svoje Milosti,nedostajala mu je Strogoca koju pojedini vidimo ovde tako jako traze od njega kao sto su je grcevito trazili svi fariseji prvosvestenici samo im je to nedostajalo da Ga prihvate za Cara I istinskog Sina Bozjeg Drugu Licnost jednoga Boga svih ljudi ovoga sveta. Жика, kopitar, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 29 минута, Кратос рече Ja mislim da neće biti pitanja samo će nam Bog pokazati jesmo li ga ljubili ili nismo A Hristos je to prosto objasnio ako mene ljubite.... Tebe ce sigurno pitati zasto trazis od drugih da pravilno uce o tome ko sam ja u svim segmentima a ti si izrazavao sam toliko pogresnih zabludelih I perverznih objasnjenja o meni. Spasice te jedino to sto potpuno licis na svih mojim 12 apostola. елТорнеро and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Tebe ce sigurno pitati zasto trazis od drugih da pravilno uce o tome ko sam ja u svim segmentima a ti si izrazavao sam toliko pogresnih zabludelih I perverznih objasnjenja o meni. Spasice te jedino to sto potpuno licis na svih mojim 12 apostola. Poranio si sa alkoholom... елТорнеро and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Poranio si sa alkoholom... Cudne neke stvari se danas desavaju na forumu. Svi se uprepodobise, samo za nas, nesto ne ostavljaju mogucnost,.....da se i mi malo uprepodobimo..... i budemo ljubveobilni... Кратос and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 2 минута, Bokisd рече Cudne neke stvari se danas desavaju na forumu. Svi se uprepodobise, samo za nas, nesto ne ostavljaju mogucnost,.....da se i mi malo uprepodobimo..... i budemo ljubveobilni... Dobar je VSB,samo je malko blesav... елТорнеро, Volim_Sina_Bozjeg and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Dobar je VSB,samo je malko blesav... Od kad si poceo da programiras malo si grobar malo cigan hahagaha 10101010... Mogli bi da pijemo cedevitu sada u bgd zajedno sta mislis da se dogovorimo za tekmu? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Od kad si poceo da programiras malo si grobar malo cigan hahagaha 10101010... Mogli bi da pijemo cedevitu sada u bgd zajedno sta mislis da se dogovorimo za tekmu? Ma kaki de da pijem rvacka pića..sti normalan? Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Ma kaki de ta pijem rvacka pića..sti normalan? Neces na tekmu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2017 1 hour ago, Ivan Marković рече Да, слажем се, а ти? Да ли се ти слажеш? Сада сам ти показао о чему се ради. Постоје само 2 опције, и објаснићу које, јер ти си потписао изјаве св. Јована од Крста, католичког свеца а не од Јн Златоустог. И допале су ти се. Дакле: 1) Слушаш своје срце и препознајеш светост, богонадахнутост речи као таквих, или 2) Лупаш лајк зато што има име фирме. Радији бих био да си потписао из првог разлога. Но, ако је тако, код тебе постоји шизофренија: расцеп на разум и срце. Тако да нећеш срцу да верујеш ако је у питању католик. Иако си га прихватио срцем, пошто ниси знао. Друго, овакве речи се не рађају код Боксита или сличних, јер ти ликови немају никаквог духовног искуства, него код великих Христових подвижника. То је искуство које деле сви свети људи, било да су православни, било да су католици. И твој потпис ових речи, за које и сам кажеш да су богонадахнуте и производ су живота у Христу, показује да разумеш ствари, али да ревнујеш без разума. Као, симпа ти је и кул да се вређају католици као наши непријатељи. Надам се да ће ти ово искуство бити од користи. Ако је разлог потписивања под 2, онда нема о чему да причамо. kopitar, Volim_Sina_Bozjeg and елТорнеро је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Jereticki guru! Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 1 минут, Aleksandar Cvetkovic рече Jereticki guru! Imaš tamo teme pravoslavlje za početnike, pa idi malo tamo kume. Zoran Đurović, Жика and kopitar је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Cvetkovic Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Imaš tamo teme pravoslavlje za početnike, pa idi malo tamo kume. Oh, vasa svest je tako uzvisena! ( Ivan sadnu glavu, pokupi prnje i ode) Posle dugih godina, secao se reci ovog mudraca, koje mu pomogose da se nauci strpljenju i poslusnoscu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 Управо сада, Aleksandar Cvetkovic рече Oh, vasa svest je tako uzvisena! ( Ivan sadnu glavu, pokupi prnje i ode) Posle dugih godina, secao se reci ovog mudraca, koje mu pomogose da se nauci strpljenju i poslusnoscu. Tako bi trebalo ali svi mi starci znamo da naše savete pišete i citirate tek kad ih punog srca odbijete. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 8, 2017 Пријави Подели Написано Април 8, 2017 пре 22 минута, Zoran Đurović рече Друго, овакве речи се не рађају код Боксита или сличних, јер ти ликови немају никаквог духовног искуства, него код великих Христових подвижника. Ima jedna zanimljiva pricica sa Svete Gore. U doba Turske vladavine, dodjose gorki i ljuti turci do Gore, nekim losim povodom, pokupise nekoliko desetina monaha, glava na panj i 'oces ili neces da prihvatis Muhameda. Od svih njih jadnicaka, samo nekoliko ispovedise Hrista i ostadose bez glave i zivota svoga. Ono sto je najzanimljivije u celoj prici jeste, da tih par monaha koji su mucenicki stradali, nisu bili nesto poznati po podviznickom zivljenju, bili su duhovno raslabjeni i niko nije ocekivao da ce tako hrabro i muski ispovediti Hrista i dati svoj zivot za Njega. Za razliku od drugih monaha koji su 'pali' i koji su u svakom slucaju bili revnosniji i jaci u veri od njih,....bar ovako na prvi pogled , po spoljasnjosti. Tako da, naravucenije price je jasno, po onome , niko nezna koji je duh u samom coveku i zbog toga, da pustimo te price o drugima, ne znamo sta nas ceka sutra. Ja se iskreno najezim, kada se setim epizode koja se odigrala u komunistickoj Rusji negde tridesetih godina u doba Staljina. Poredjali desetak svestenika u red pred stolom, gde je svaki od njih morao da postpise neki bogohulni dokument, .....ako ne, .....leti kroz prozor sa treceg sprata zgrade. I, mnogi su poleteli. "Tamo daleko", Paradoksologija, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука