Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Zoran Đurović рече Знаш шта, ја гарантујем животом да Боксит није прочитао ни Невидљиву борбу у срБском преводу, а камо ли шта друго! Човек паламуди, кафански филозоф. Зато ја и користим кафански речник, да не буде забуне. Прикладно амбијенту... Može lako da dobije sličicu pa da se šokira. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Znam da je vama jasno ali potrudite se da porastete i naučite da je to nedovoljno za one činjenice koje mi tražimo ako neko tvrdi da je prevodilac duvao u postojeći orginal Svetoga Duha kao spasilac i oživotvorac. Dajte ljudi malo konctracije i malo korektnosti u razgovoru. Sta je to ili gde je tu neka velika bogoslovska mudrost o kojoj prica o.Zoran ( koja i jeste potrebna ) kod price oko Nikodima. Covek uzeo knjigu i prilagodio je duhovnom iskustvu koje je stekao na Svetoj Gori. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Знаш шта, ја гарантујем животом да Боксит није прочитао ни Невидљиву борбу у срБском преводу, а камо ли шта друго! Pazi sta pricas.....ce' me nateras da procitam knjigu.....ne znam, mozda po peti put..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Bokisd рече Sta je to ili gde je tu neka velika bogoslovska mudrost o kojoj prica o.Zoran ( koja i jeste potrebna ) Pa gde je stvarno? Mrzi te da pišeš? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Covek uzeo knjigu i prilagodio je duhovnom iskustvu koje je stekao na Svetoj Gori. Prilagodio postojeći kaput po svojoj veličini? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Prilagodio postojeći kaput po svojoj veličini? Eto, moze i tako nekako da se kaze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Bokisd рече Eto, moze i tako nekako da se kaze. Pa el rekao nešto vlasniku kaputa? Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa el rekao nešto vlasniku kaputa? Reko'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Bokisd рече Reko'. Da ga greje? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Da ga greje? Moze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 Управо сада, Bokisd рече Moze. Ne ti meni. Nego Nikodim da li je rekao vlasniku kaputa da ga kaput greje i gde je to rekao? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 6, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 2 минута, Bokisd рече Pazi sta pricas.....ce' me nateras da procitam knjigu.....ne znam, mozda po peti put..... Боксит, ако си ти прочитао 5 пута Агиорита, онда ме не би чудило што си старокатолик. Јер та књига је израз старокатоличке духовности. Фратар те је васпитао. Знаш ону језуитску: Дајте нам дете до седме године, после га слободно узмите. Ја гарантујем да ти ту књигу ни један једини пут ниси прочитао. Јер би сада нас могао да назидаш барем у 2-3 момента где је она проблематична, односго где је Никодим "кориговао" фратра. Ти немаш појма о ти стварима. Зато не смарај. Ево ти га и Иван, он је интелигентан човек, он би ти рекао да не зна где су биле те "корекције". Јер тај посао захтева барем 2-3 месеца посла, под условом да познајеш теологију, као и да познајеш језике. Ти ништа од тих предуслова немаш и онда само млатиш. Да ли си прочитао барем Јанарасову критику на рачун Агиорита? Ниси. И онда се љутиш кад те ја зовем кафанским филозофом, трубадуром и слично... Нисам ја уопште суров и безобразан, него реалан, поготово са људима који неће да разумеју где им је место. Због тога добијаш по носу. Volim_Sina_Bozjeg and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 16 минута, Zoran Đurović рече Боксит, ако си ти прочитао 5 пута Агиорита, онда ме не би чудило што си старокатолик. Јер та књига је израз старокатоличке духовности. Фратар те је васпитао. Знаш ону језуитску: Дајте нам дете до седме године, после га слободно узмите. Ја гарантујем да ти ту књигу ни један једини пут ниси прочитао. Јер би сада нас могао да назидаш барем у 2-3 момента где је она проблематична, односго где је Никодим "кориговао" фратра. Ти немаш појма о ти стварима. Зато не смарај. Ево ти га и Иван, он је интелигентан човек, он би ти рекао да не зна где су биле те "корекције". Јер тај посао захтева барем 2-3 месеца посла, под условом да познајеш теологију, као и да познајеш језике. Ти ништа од тих предуслова немаш и онда само млатиш. Да ли си прочитао барем Јанарасову критику на рачун Агиорита? Ниси. И онда се љутиш кад те ја зовем кафанским филозофом, трубадуром и слично... Нисам ја уопште суров и безобразан, него реалан, поготово са људима који неће да разумеју где им је место. Због тога добијаш по носу. Ali, vidi, ne znam sta ti meni uopste i zameras. Stvarno. Jer, ako je knjiga Nevidljiva borba vec kao ispravljena i korigovana od strane sv. Nikodima, kako moze neko naci sta je to korigovano .....kada je vec napisana po pravilu duhovnosti predanja Istocne crkve i Svete Gore ? Jedino da uzmemo original od Lorenca i da uporedjujemo sa Nevidljivom borbom i da nadjemo mesta koja se ne slazu u tekstu. Mislim, jednu jednostavnu i prostu stvar toliko iskomplikovati, ne razumem cemu vodi takva stvar. Procitacu ovo od Janarasa ( ako nadjem ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 10 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne ti meni. Nego Nikodim da li je rekao vlasniku kaputa da ga kaput greje i gde je to rekao? Sta sad, igramo se neke logicke slagalice ? Sta ocekujes da ti odgovorim ? Ako je vec vrsio korekcije, valjda to nesto znaci ili ne ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 пре 4 минута, Bokisd рече Ako je vec vrsio korekcije, valjda to nesto znaci ili ne ? Znači itekako, dakle gde je vršio korekcije? Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука