Jump to content

Једна поставка у прилог равноземљаша

Guest

Препоручена порука

...
Sve to se uci u osnovnoj skoli, samo malo sednes i citas. Al` pazljivo, pre toga obavezno ispraznis mozak od "ravne zemlje".

Баш то - индоктринација, пуњење мозга Биг Бенгом, дарвинизмом, лоптом, месечевим путешествијем...
Видим кол'ко си научио - сада све то лепо изрецитуј и мирна Бачка!

Sent from my iPad using Tapatalk
Подели на овим сајтовима

• Одговори 156
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 6 часа, niksrbin рече

Занима ме да ми "лопташи" објасне како месец може бити виђен у исто време у Аризони САД (дан) и Сиднеју Аустралија (ноћ) - ако је земља лопта? (Гуглај - "феномен?!" се десио пре неки месец)
Занима ме да ми "лопташи" објасне како је гравитација толико дејствена да држи милијарде и милијарде кубних метара воде залепљену за земљу, а не може да присили једну обичну муву?
Како то да је Плима и Осека због гравитације месеца у океанима, а не у језерима?
Ако је земља 25 000 миља у екваторском обиму, геометрија каже да заобљење = 8 х миља на квадрат. На пример ако је острво, брод на мору, океану, језеру удаљено 10 миља - онда то острво је 8 х (10х10) = 800 стопа = 24.4 метара ниже од тачке са које је направљена обсервација. Значи да било шта што је =24.4 метара висине и ниже НЕ МОЖЕ да се види после 10 миља ( 16 km) удаљености АЛИ моја лична, а и многих људи обсервација је да је могуће видети објекте те величина чак и на много већој удаљености!! ЗАОБЉЕЊА ПРОСТО НЕМА!!

Ок али опет ми ниси одговорио за месечеве мене.

Само ме то занима а ти ми причаш нешто што ме не занима.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, niksrbin рече

Баш то - индоктринација, пуњење мозга Биг Бенгом, дарвинизмом, лоптом, месечевим путешествијем...

насупрот, "пуњењу мозга" плочама, даскама, ... :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Постоје више теорија, но на енглеском језику. Неке смешне, докле неке мЛого логичније но "сенка лопте/кугле"...када их пронаџем послачу ти тебра!

Подели на овим сајтовима

насупрот, "пуњењу мозга" плочама, даскама, ... :))

Пуни га чим оћеш, него пошто си ти пажљиво слушао хајде изрецитуј - ал немој да гуглаш, обећај!
Ако нећеш, што се онда уплићеш и коментаришеш оно што незнаш?

Подели на овим сајтовима

Mali, ne znas da citas propustio si prvi razred osnovne. Pogled nije ogranicen ako koristis jak teleskop. 

Кепецу, теби треба доделити Нобелову за изум телескопа који види у бесконачност... но докле ти то патентираш НАСА потроши милијарде шаљући ХАБЛ у свемир...
Тебра, ћути паметније ћеш да изгледаш...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, niksrbin рече

него пошто си ти пажљиво слушао хајде изрецитуј - ал немој да гуглаш, обећај!

а шта да рецитујем?

:citac:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

а шта да рецитујем?
:citac:

Нисам ти ја крив што ти је attention span раван пуноглавцу...врни се мало па види ђе си пошо' да се мешаш у оно што вајно си научио у основној...

Подели на овим сајтовима

Ево на пример у овом видеу видећеш месец у сред бела дана кад сунце сја. Пошто земаљска лопта/кугла није између сунца и месеца, некако ми је нелогично да су месечеве мене у ствари сенка земљине кугле - ево и доказа да званична коперникова наука није у праву. Шта су онда мене месеца? Прво шта је месец? Да ли је заиста сателит/лопта који орбитира око земље лопте? Можда месец даје своју светлост - како нам Свето Писмо говори! Нека врста кондуктора који црпи енергију из "околине" (етра) и пројектује је на земљу независно од сунца. Можда је тако "програмиран" од Господа - то јест да месечево пуњење и пражњење те енергије рефлектује се у његовим менама. Нешто што је интересантно, а које свако може да провери је чињеница да је месечева светлост "септичка" то јест да при ведром времену температура у хладу је већа него ли директна месечева светлост...

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, niksrbin рече

Кепецу, теби треба доделити Нобелову за изум телескопа који види у бесконачност... но докле ти то патентираш НАСА потроши милијарде шаљући ХАБЛ у свемир...
Тебра, ћути паметније ћеш да изгледаш...

Ti si pored toga sto si slucaj za psihijatriju, ovdje ti nazalost ne mozemo pomoci, za te stvari sluzi Laza Lazarevic, takodjer si slucaj za administaciju zato ona moze pocisti bubasvabe kakav si ti. 

Vozdra pametnjakovicu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, niksrbin рече

Нисам ти ја крив што ти је attention span раван пуноглавцу...врни се мало па види ђе си пошо' да се мешаш у оно што вајно си научио у основној...

Ти си баш неки занимљив лик. :))

Очигледно да мислиш да свет почиње да се не окреће с тобом па мислиш да моје јављање почиње од твога јављања. 

Али ко сме (ко је достојан) да се меша у твоје високошколско умовање, на спрам мога основношколског, о томе како је вода водоравна. 12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Ako je zemlja lopta, kako to da su chemtrails tragovi pravolinijski?

Razmislite o tome...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ako je zemlja lopta, kako to da su chemtrails tragovi pravolinijski?

Razmislite o tome...

Мислиш водоравни? 12:smeha:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

@niksrbin brate, posalji mi link za taj fenomen kad se mesec video u isto vreme iz USA i Australije, ne mogu da nadjem a zvuci kao dobar dokaz za sve ove neverne Tome.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ti si pored toga sto si slucaj za psihijatriju, ovdje ti nazalost ne mozemo pomoci, za te stvari sluzi Laza Lazarevic, takodjer si slucaj za administaciju zato ona moze pocisti bubasvabe kakav si ti. 
Vozdra pametnjakovicu. 

То је очигледно твоја субјективна ствар...зашто, опет те питам, зашто коментаришеш вређајући, а не доприносиш дијалогу па после када ти се обратим у твом стилу, ја сам зрео за администраторске санкције. Ко си ти управо да ТИ имаш право да тртљаш а да други мора да ти стидљиво одговори са "јес бос, спавао сам у првом разреду - ти си најпаметнији" ...Лечи се брате, то је болеС...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...