Jump to content

Једна поставка у прилог равноземљаша

Guest

Препоручена порука

Ти си баш неки занимљив лик. :))
Очигледно да мислиш да свет почиње да се не окреће с тобом па мислиш да моје јављање почиње од твога јављања. 
Али ко сме (ко је достојан) да се меша у твоје високошколско умовање, на спрам мога основношколског, о томе како је вода водоравна. 12:smeha:

Ако си се јављао пре са аргументима што се јављаш сада са глупавим, уличарским сарказмима и иронијом. Шта си ти заправо умислио? Да ли су можда твоје речи у рангу Коперника, Ајнштајна, Њутона да би ја то морао да запамтим, па сада као можеш себи да допустиш да се не бакћеш дијалогом, полемиком већ да коментарећи постове покушаваш да вређаш шпицловским допаскама... бићеш смешан самом себи кроз коју годину...

Sent from my iPad using Tapatalk
Подели на овим сајтовима

• Одговори 156
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ти си баш неки занимљив лик. :))

Очигледно да мислиш да свет почиње да се не окреће с тобом па мислиш да моје јављање почиње од твога јављања. 

Али ко сме (ко је достојан) да се меша у твоје високошколско умовање, на спрам мога основношколског, о томе како је вода водоравна. 12:smeha:

Инжињери никада у својим пројекцијама не користе "чињеницу" да је земља лопта у својим пројекцијама мостова, пруга, канала (Суец, Панама) итд...Грађевинари користе либелу када граде - шта је ту смешно да је вода водоравна а хоризонт хоризонталан??? Смејеш се ки луд на брашно! Дај реци ми шта је ту смешно, па да се сви смејемо...

Подели на овим сајтовима

[mention=22530]niksrbin[/mention] brate, posalji mi link za taj fenomen kad se mesec video u isto vreme iz USA i Australije, ne mogu da nadjem a zvuci kao dobar dokaz za sve ove neverne Tome.

Шибни ми имејл на [email protected]
Није ми при руци, а заиста не могу да се сетим који је видео. Проћи ћу кроз "историју" погледаних тусућу и нешто видеа па ћу ти послати. Доказ је необорив. Но требамо сви ми мало више да почнемо да размишљамо својим главама, а не да верујемо све што нам високи жреци званичне науке сервирају (Аполо Мисије, Мир, International space station, сателити, атоми, квантум механика, теоретска физика итд.) Просто када човек слуша Мичија Каку, ДеГраса Тајсона, Стивена Хокинга и остале сличне њима, видеће да се оно што они причају подудара АМА скроз са КАБАЛОМ...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, niksrbin рече

Ако си се јављао пре са аргументима што се јављаш сада са глупавим, уличарским сарказмима и иронијом. Шта си ти заправо умислио? Да ли су можда твоје речи у рангу Коперника, Ајнштајна, Њутона да би ја то морао да запамтим, па сада као можеш себи да допустиш да се не бакћеш дијалогом, полемиком већ да коментарећи постове покушаваш да вређаш шпицловским допаскама... бићеш смешан самом себи кроз коју годину...

Обећавам да ћу се јавити ако будем смешан самом себи, да се насмејемо заједно. До тада мислим да није забрањено смејати се комичним стварима. А глупост је одувек била непресушан извор и плача и смеха.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, niksrbin рече

Шибни ми имејл на [email protected]
Није ми при руци, а заиста не могу да се сетим који је видео. Проћи ћу кроз "историју" погледаних тусућу и нешто видеа па ћу ти послати. Доказ је необорив. Но требамо сви ми мало више да почнемо да размишљамо својим главама, а не да верујемо све што нам високи жреци званичне науке сервирају (Аполо Мисије, Мир, International space station, сателити, атоми, квантум механика, теоретска физика итд.) Просто када човек слуша Мичија Каку, ДеГраса Тајсона, Стивена Хокинга и остале сличне њима, видеће да се оно што они причају подудара АМА скроз са КАБАЛОМ...

Kad nadjes posalji na [email protected]

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Обећавам да ћу се јавити ако будем смешан самом себи, да се насмејемо заједно. До тада мислим да није забрањено смејати се комичним стварима. А глупост је одувек била непресушан извор и плача и смеха.

Ако ти је циљ да скренеш пажњу на себе својом умишљеном духовитошћу на треду (thread) где покушавамо да одмрсимо неке ствари које се очигледно сублиминално, а и намерном индоктринацијом провлаче као наука кроз друштво и заједницу у којој обитавамо, онда то није у реду, није лепо. Шта постижеш тиме? Кажем ти - ништа осим задовољавања својих нижих страсти. Немој тако, молим те!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, niksrbin рече

Ево на пример у овом видеу видећеш месец у сред бела дана кад сунце сја. Пошто земаљска лопта/кугла није између сунца и месеца, некако ми је нелогично да су месечеве мене у ствари сенка земљине кугле - ево и доказа да званична коперникова наука није у праву. Шта су онда мене месеца? Прво шта је месец? Да ли је заиста сателит/лопта који орбитира око земље лопте? Можда месец даје своју светлост - како нам Свето Писмо говори! Нека врста кондуктора који црпи енергију из "околине" (етра) и пројектује је на земљу независно од сунца. Можда је тако "програмиран" од Господа - то јест да месечево пуњење и пражњење те енергије рефлектује се у његовим менама. Нешто што је интересантно, а које свако може да провери је чињеница да је месечева светлост "септичка" то јест да при ведром времену температура у хладу је већа него ли директна месечева светлост...

Nisam se ja juče rodio. Video sam bezbroj puta mesec u sred bela dana.

Ali kako time objašnjavaš mesečeve mene?

Па упрво ово што си показао иде у прилог лопташима као доказ да су и месец и сунце и земља лопте које се врте по свемиру.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, niksrbin рече

Пошто земаљска лопта/кугла није између сунца и месеца, некако ми је нелогично да су месечеве мене у ствари сенка земљине кугле - ево и доказа да званична коперникова наука није у праву. Шта су онда мене месеца?

Nemoj biti preterano glupav i mesati pomracenje Meseca sa Mesecevim menama. To zna i o. Goran, evo pitaj ga.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nisam se ja juče rodio. Video sam bezbroj puta mesec u sred bela dana.
Ali kako time objašnjavaš mesečeve mene?
Па упрво ово што си показао иде у прилог лопташима као доказ да су и месец и сунце и земља лопте које се врте по свемиру.

Не знам дал су лопте, дискови или пројекција - али овим сам само хтео да кажем, ако се узме у обзир да је земља лопта и све што савремена наука тврди, онда и овај феномен (видео) сунце и месец заједно на небу је доказ нелогичности званичне теорије мене месеца...дао сам ти и нека моја размишљања на ту тему у која и сам сумњам, но постоји нека теза једног чичице научника, предавао на Кембриџу, да су мене месеца "програмиране" у самом месецу" - када пронађем тај видео, послаћу ти га
Подели на овим сајтовима

Nemoj biti preterano glupav i mesati pomracenje Meseca sa Mesecevim menama. To zna i o. Goran, evo pitaj ga.

Претерано глупав си ти момче! По званичној науци, шта помрачује део месеца који није осветљен сунцем? Ако будеш дао тачан одговор увидећеш колико незнаш оно што хоћеш да браниш од глупих конспиратораца који не верују све што им сервирају по образовним институцијама...

Подели на овим сајтовима

Ono kad retard pomisli da je pametniji od svih naučnika...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Ono kad retard pomisli da je pametniji od svih naučnika...

Ово ти је доказ да Бог постоји! Нико не може по природи да буде овакав слепац при очима; само Бог може да ти узме памет! 

Јн 12, 39-40: Зато не могаху веровати, јер опет рече Исаија: Заслепио је (Бог) очи њихове и окаменио срца њихова, да не виде очима ни срцем разумеју, и не обрате се да их исцелим.

Исус је направио многобројна чуда али нигде не пише да је исцелио неког од глупости! И он има својих лимита!:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, niksrbin рече

Дапаче...палимо се на курблу, јер страна нам је премудрост житеља седам брда...

Дагушче, камо среће да се и на курблу палите! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...