Jump to content

Једна поставка у прилог равноземљаша

Guest

Препоручена порука

discworld-by-terry-pratchett.jpg

Ово је фалсификат. Види се одмах.

Зато што су она друга планета и сунце летећи тањири а не лопте како ова слика приказује. :tongue:

Остало је ок. :0205_whistling:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 156
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, grigorije22 рече

Ovo je skroz pogresna slika. Umesto kornjace treba da stoji krava sto bi objasnilo postojanje zemljotresa. Kad krava krene da se poceska ili je napadnu muve onda Zemlja krece de se pomera, hop,hop,hop i onda recimo u Japanu udari zemljotres.

И слонови се бране од мува! Сурлом. С тим да они сурлом срчу и ону воду што се прелива с крајева земље. 

:0205_whistling:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Vedran рече

И слонови се бране од мува! Сурлом. С тим да они сурлом срчу и ону воду што се прелива с крајева земље. 

:0205_whistling:

A nema prelivanja bato,svuda po ivici je Južni Pol kao Wall u Tronsima.:dedica:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Evo malo šale i zabave. Čisto da ne budemo uvek mrtvi ozbiljni. Znači kad sdam vido sliku, plako sam tri dana...za one koji ne znaju, levo je čuveni šoumen i visokosofisticirani trol Miroljub Perović, a desno čuveni srbski istoričar, akademik Jovan I. Deretić...:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Vedran рече

discworld-by-terry-pratchett.jpg

Ово је фалсификат. Види се одмах.

Зато што су она друга планета и сунце летећи тањири а не лопте како ова слика приказује. :tongue:

To su bre mesec i sunce... pojma nemaš....

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ina Ina рече

Ne znam da li se salite tvrdnjom da su planete ravne.. Da li ste videli kroz teleskop neku planetu? 

Naravno da su ostale planete okrugle a Zemlja ravna. Pogledaj samo bilijarski sto. Ko je jos video da su bilijarske kugle ravne?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ivan Marković рече

Фотографија корисника Darko Jovanović

Мора и Ава да се исповеди, грешна ми душа... Ја сам мислио да немаш смисла за хумор! А ти, у ствари, побожан, за време поста се спрдаш! Оплаках! 12:smeha::))12:smeha::cheesy3:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Кратос рече

Južni Pol kao Wall u Tronsima.:dedica:

Дакле, јужни wall! 

Замисли, молим те каквим се све подвалама баве! :unbelieveble:

Нас су мислили преварити да је то некакав "пол", а није ни мушки ни женски.

Е неће моћи! :0120_angryy:

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Zoran Đurović рече

Мора и Ава да се исповеди, грешна ми душа... Ја сам мислио да немаш смисла за хумор! А ти, у ствари, побожан, за време поста се спрдаш! Оплаках! 12:smeha::))12:smeha::cheesy3:

Ја припадам фракцији талибана шаљивџија:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
@Kratos, robot
Kad sve mora na gotovo, evo npr. ovde imate odlicnih slika. Odstampajte po jednu i gledajte na svakih 8 sati po 15 minuta.
Izvin`te na sali, nisam mog`o da odolim. :smeh1:
http://twistedsifter.com/2015/04/earth-day-gallery-by-nasa/
nasa-earth-day-gallery-23.jpg
nasa-earth-day-gallery-16.jpg
nasa-earth-day-gallery-24.jpg

Наука тврди да је земља сфероид а не лопта?! Ово је cgi image - а не фотографија(е)
Недоследности мали милион. На пр. САД је из "фотке" земље 2012 за неких 20% већа него ли из 2015.
Ви "лопташи" сигурно верујете филмовима и фотографијама из Стар Трека као научним, правим.
Лажовима се не верује, тако лажирана путовања на месец 1969-1972 се не узимају у обзир када скоро 50 година касније кажу да немају технологију да прођу радијацију "Ван Аланс белта" око земље. Шта ћемо са температуром од 2500 степени у lower earth orbit где се налази International Space Station са које је тобоже постављен видео земље-лопте? Од којих је то материјала израђена та станица у орбити да може да издржи такву температуру?? Званична наука која се бави SPACE-ом је уствари научна фантастика и механизам за крађу грдних пара (на пример Трамп је поклонио НАСИ 19.5 билиона, односно милијарди долара само за 2017)

Sent from my iPad using Tapatalk
Подели на овим сајтовима

Занима ме да ми равноземљаши објасне месечеве мене?

Занима ме да ми "лопташи" објасне како месец може бити виђен у исто време у Аризони САД (дан) и Сиднеју Аустралија (ноћ) - ако је земља лопта? (Гуглај - "феномен?!" се десио пре неки месец)
Занима ме да ми "лопташи" објасне како је гравитација толико дејствена да држи милијарде и милијарде кубних метара воде залепљену за земљу, а не може да присили једну обичну муву?
Како то да је Плима и Осека због гравитације месеца у океанима, а не у језерима?
Ако је земља 25 000 миља у екваторском обиму, геометрија каже да заобљење = 8 х миља на квадрат. На пример ако је острво, брод на мору, океану, језеру удаљено 10 миља - онда то острво је 8 х (10х10) = 800 стопа = 24.4 метара ниже од тачке са које је направљена обсервација. Значи да било шта што је =24.4 метара висине и ниже НЕ МОЖЕ да се види после 10 миља ( 16 km) удаљености АЛИ моја лична, а и многих људи обсервација је да је могуће видети објекте те величина чак и на много већој удаљености!! ЗАОБЉЕЊА ПРОСТО НЕМА!!

Sent from my iPad using Tapatalk
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...