Jump to content

Једна поставка у прилог равноземљаша

Guest

Препоручена порука

• Гости

Evo još jednog pitanja, nisu moja već ih prenosim, ali ja kao laik vezsno za sve ovo ne znam odgovor:

Kako Sunce ne zalazi 2 meseca u nekim Norveskim gradovima preko leta , ili na drugim lokacijama po svetu. Dakle imamo 24 sata puta 2 meseca Sunce na jednoj tacki ?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 156
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 часа, Будимир Лазић рече

Голим оком да се види спљоштеност од 0.17%? Ок.

Više je,negde oko 0,33 % razlike,oko 42 km al dobro jeste teško uočljivo golim okom.Slažem se.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Mоже врло лако да се утврди, за оне неверне Томе. Некако се нађе начин и прорачуна научно, па се  пробуши земља са две цеви, на две стране, тако да цеви изађу  вани, а све неверне Томе дођу виде и увере се, све са пројектима и документацијом. 12:smeha: признајте једини видљив(опипљив) начин  да  верујемо... да одбацимо коначно сумње да је све симулација, почев од свемира, летећих тањира, одласка на месец...итд, итд....:ani_biggrin: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Кратос рече

Pa pazi sad ima,ona iz Kjubrikovog studija kad je snimao Armstrongovo ,,sletanje,, na Mesec.U suštini nema ja mislim.To jeste malo čudno.

Crni ti, sta nema?! Uzmi more guglaj te slike, ima ih kol`ko `oces.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, R2D2 рече

avioni lete na istoj visini- 9000 stopa

Ovo je sasvim netacno. Putnicki avioni lete na visini od oko 30.000 stopa, odnosno oko 10.000 metara.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Blaža Željko рече

Što pisah pisah .. mada ne mogu da verujem da je ovo ozbiljna tema :) 

Isto sam i ja mislio do skoro, brate, i lepo NEVERUEM sta sve nepismenima padne na pamet.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Crni ti, sta nema?! Uzmi more guglaj te slike, ima ih kol`ko `oces.

Pa eno one što je stavljo kolega.Deluju mi skroz kao animacija a ne kao realne fotke.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pa eno one što je stavljo kolega.Deluju mi skroz kao animacija a ne kao realne fotke.

Ne znam sta da ti kazem, vec me ozbiljno zabrinjavas. :ani_biggrin:

Dobro, ako ti slike ne valjaju, eno ti snimaka, njih ima jos vise.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

@obi-wan

Зар си и ти подлегао рептилској пропаганди? Чему онда ми обични смртници да се надамо? 

borg-poster.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ne znam sta da ti kazem, vec me ozbiljno zabrinjavas. :ani_biggrin:

Dobro, ako ti slike ne valjaju, eno ti snimaka, njih ima jos vise.

AAA pa to je zakrivljenje objektiva.:)) Ma zezam se malo.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

@robot

Nego, kad te neko tako prepadne tim glupostima, ti lepo uzmi sliku te ravne zemlje, pa ih pitaj: "Jel, a kako onda aviJon ide iz Japana za Amuriku preko Tihog (i Prlog) okeana? I kako iko i ista uopste ide preko tog okeana, kad velite da je pocepan na polaK, a?" E tako ti njima, nji`ovim lengvidzom, pa nek se cesu malo, mozda nekom sine malo pameti odnekud.

Подели на овим сајтовима

A evo i brat Blaza Zeljko lepo srocio ukratko, nista vise ne treba od ovoga sto je rek`o.

E sad, covek mora da bude bar malo pismen da bi i to malo razumeo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...