Jump to content

Ко ће бити председник Србије? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

Guest

Ко ће бити председник Србије?  

102 члановâ је гласало

1. 1. Ко ће бити председник Србије?

• Александар Вучић
    • Војислав Шешељ
    • Бошко Обрадовић
    • Вук Јеремић
    • Бели Прелетачевић - Само јако!
    • Саша Јанковић
    • Саша Радуловић
    • Александар Поповић (ДСС)

Препоручена порука

On 21. 3. 2017. at 7:56, Paradoksologija рече

Radar za to mi je totalno otišao u aut nakon silnih preletanja i još brojnijih teorija zavere, a mislim da se to smišljeno radilo jer je najbolji način da se diskredituje opozicionar da se ubaci buva da je 'Vučićev'.

Meni lično ne deluje tako. Biće da ga više ubacuju u medije jer se nadaju da će time smanjiti rejting 'ozbiljnim' opozicionim kandidatima koje napadaju pričama da su ubice i kriminalci, ali nisam sigurna da je u pitanju isto biračko telo - na osnovu svog vrlo ograničenog uzorka rekla bih da Beli uzima glasove apstinentima i mladima koji su za Šešelja (obi-wan je dao odličnu analizu).

Expand  

Amin. Sve objasnjeno ukratko.

Vidi se da mislis "resursno", da se tako odrazim. Igras li mozda kadgod neke strategije? :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Al ovo za Jeremićevu ženu je boleštija.Znači dno dna....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 10:28, cloudking рече

Ovo je tacno.. ja sam cuo da su njegove fuge najbolje u citavoj jugositocnoj srbiji... Kazu za njega "taj kad ti izlepi plocice, mozes cekicem da rastavljas sasiju helikoptera u podrumu, plocice nece ni da mrdnu..."

Kad pitas njegove poznanike:

- I, Kakav je Gasic majstor?

- Auuu... ubica...

Expand  

? ? ? ? ? - -> Mislis fugNe? Nije valjda poceo da se bavi i komponovanjem?! ("Srbija" velikim slovom, vlastito ime!)

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja bih vas molio, sve učesnike u razgovoru da.... Dovoljno je teško...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 0:21, Milan Nikolic рече

Sve zavisi od duše do duše.

Inače, nema ništa časnije nego slušati vlast

Expand  

Nema ništa gluplje nego nekritički slušati vlast.

Цитат

kao i dati život za slobodu.

Expand  

" I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country. "

- General Patton (citat iz filma)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 0:21, Milan Nikolic рече

Inače, nema ništa časnije nego slušati vlast

Expand  

Izuzetno luda misao, protivhriscanska. I Hitler je bio vlast, i Musolini, i Staljin,... (dopuni niz, obnovi istoriju)

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 10:41, obi-wan рече

? ? ? ? ? - -> Mislis fugNe? Nije valjda poceo da se bavi i komponovanjem?! ("Srbija" velikim slovom, vlastito ime!)

...

Expand  

Ga- ši- ćevaaaa

fuga pregolemaaa

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Погрешан приступ.

АВ прљаво о теби, ти 10 пута прљавије о њему. То је једини језик који он разуме, а и већина гласача нажалост. А за њега бар има материјала колико хоћеш, не мора ништа да се измишља.

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 12:35, GeniusAtWork рече

Погрешан приступ.

АВ прљаво о теби, ти 10 пута прљавије о њему. То је једини језик који он разуме, а и већина гласача нажалост. А за њега бар има материјала колико хоћеш, не мора ништа да се измишља.

Expand  

Zahuhtava se polako sad treba očekivati najprljavije moguće poteze.Da ne bude da branim sad Vučića,daleko bilo,ali bilo je i dosta boleštija napisanih o njemu mislim na ono tipa da opšti sa sinom.To je stvarno već morbidno kao i ova priča za Jeremićevu ženu.Mada pošto je Tramp već saranio političku korektnost po Amerikama tamo mora i mi Srbi da pratimo trendovi.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 12:44, Кратос рече

Da ne bude da branim sad Vučića,daleko bilo,ali bilo je i dosta boleštija napisanih o njemu mislim na ono tipa da opšti sa sinom.

Expand  

Јеа брате, само што је то писао психички болестан човек, кога нико у овој земљи не узима за озбиљно, а ово је званично саопштење СНС, које је потписао потпредседник странке.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2017. at 12:45, RYLAH рече

Јеа брате, само што је то писао психички болестан човек, кога нико у овој земљи не узима за озбиљно, а ово је званично саопштење СНС, које је потписао потпредседник странке.

Expand  

Misliš da ovaj nije psihički bolestan?:)

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...