Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 48 минута, cloudking рече

Ne stvarno postoje osoe zenskog pola koje samosvesno znaju da je njihov nejveci kvalitet u tome da mogu da istrpe neverovatnu kolicinu batina.

Što je najgore, uopšte se ne zezaš confused1, jer je on mnogo voli i mnogo je ljubomoran, nije mogao da izdrži da joj ne raspali šamarčinu confused1, a i ona je malo preterala, suknja kratka, jezik dugačak...šta sad, muško je, izdrži, žene se žrtvuju za brak confused1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, w.a.mozart рече

Kakav li je Bog kome si ti sluga?

Ma Vaske rešio da nastavi da se šali, koji je moj i odlazio. Trolovao kao čovek, a sad kao gost, msm stvarno :dry:.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

...koji je moj...

Лалалалалаа..."извинте ме што псујем, ал' ја само причам онако како чујем..."  :smeh1:

Асоцијација, и сада не избија из главе. Дођеш ми :pivo: ...да заборавим :)

( извините за офове, не знам шта ми је вечерас :))) )

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Guest SlugaBozji рече

Kazem ja da su skole debilane u kojima uce decu kurvarluku i nemoralu, a vi mi obrisaste poruke. Sta moze da nauci nekoga ova profesorka koja ulazi u parove da se kurva, osim kurvarluku?

Sta moze da nauci nekoga neki zdudani profesor u odelcetu, sa bivoljim pogledom ispod akademske celendre? Moze evolucionizmu, ateizmu i tastini. Tastina, sve je tastina, kako kaze premudri Solomon.

Све ће то отац Јоил позлатити...

Подели на овим сајтовима

Čitanje, pisanje, aritmetika važni su samo ako decu čine čovečnijom, stoji u zapisu

Posle Drugog svetskog rata, direktor jedne škole davao je svojim novim kolegama sledeći zapis:

"Poštovani nastavniče,

Ja sam jedan od malobrojnih koji je preživeo koncentracioni logor. Moje oči su videle takve stvari koje niko ne bi trebalo da vidi: gasne komore koje su konstruisali i izgradili čuveni inženjeri; ljude koje su otrovali visokoobrazovani lekari; dojenčad koje su ubile kvalifikovane medicinske sestre; žene koje su spalili diplomci srednjih škola i univerziteta.

Stoga, ja ne verujem u školovanje.

Moja je molba: pomozite učenicima da postanu čovečniji. Plod vašeg rada ne sme biti učeni društveni šljam, visokokvalifikovane psihopate, obrazovani Ajhmani.

Čitanje, pisanje, aritmetika važni su samo ako decu čine čovečnijom."

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Па ја све време причам да је поента у љубави, а не у трпљењу .А када имаш љубави довољно за друге не само за себе, онда и жртву осећаш као добијање, а трпљење  не постоји, ако има љубави .   

1 Кор 13 Звана Химна љубави.

"Љубав дуго трпи..."

Ко не жели ништа да претрпи тај нема љубави.

Меша се себичност са испуњењем љубави.

Христос је Љубав. И велите да ништа није трпео?

Можда ти, Рапсо (генерацијо) имаш мало ЦГ генетске фалинке у том правцу па понекад вучеш више на балкански патријархат него на хришћански, али Аника и Наташа би требало да горепоменуту химну науче напамет за домаћи...

Или ћемо наћи као фалинку да је исту писао мушкарац па зато није богонадахнут спис и не треба га узимати као еталон?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

U pravu si... trebalo je  i da joj opali samaracinu posto zene i to vole... vole kad ih bijes. Citao sam da mnoge zene potajno mastaju da budu silovane  tako da, ono... sto da se mi muski uzdrzavamo, jel tako [emoji6]. Ne stvarno postoje osoe zenskog pola koje samosvesno znaju da je njihov nejveci kvalitet u tome da mogu da istrpe neverovatnu kolicinu batina.

Devojcica je ZELELA tu igracku. Nije mogla da je dobije zato sto njen brat, musko, ima prvenstvo...

Meni nije izgledalo da je devojcica zelela da joj se ta igracka oduzme kako bi se dala njenom bratu... osim toga, deca se vaspitavaju da sama daju igracku drugome a ne da daju zato sto su niza bica.

Osim toga, necovecno je da jednoj devojcici od 5 godina spocitavas zivotne izbore. Ni ja ni ti ne znamo da li bi devojcica htela da bude kuvarica ili astronaut, i dok to ne saznamo mislim da je makar fer da joj omogucima da taj izbor sama nacini. To necemo uraditi tako sto cemo izivljavanje caleta da pravdamo time sto ona eto mozda zeli da ceo zivot bude sikanirana i da u tome mozda uziva...

Почињем да се бринем.

Почео сам да лајкујем облакове постове... Не само овај, јачи је онај о васпитању у породици и колико се просвета оптужује за лични промашај у васпитању...

Тамо на другој теми Ава и Иван слично...

Иду задња времена дефинитивно...

Или овај форум све нас чини бољим и толерантнијим људима?

Надам се овом другом, не бежећи од првог... ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јанко рече

али Аника и Наташа би требало да горепоменуту химну науче напамет за домаћи...

Znamo himnu ;), ali ne damo da se zloupotrebljava ;).

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Јанко рече

Ко не жели ништа да претрпи тај нема љубави.

Шта то конкретно да претрпимо? :)))

Јој људи, шта све овде прочитам, баш се лепо исмејем. :)

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Свануло ми је кад сам дефинитивно престала да слушам шта све људи по црквама причају, посебно мушкарци о женама. :)))Мајко мила, какве све они глупости причају, прочитали нешто, па покушавају да обликују људско биће по неким својим, најчешће, изврнутим тумачењима.

Сад ми је тотално кул, јер се дружим са здравијим светом... ја за Бога бре вредим читаву васиону, створио ме је да будем слободна и да мислим својом главом. Чиним све да будем што независнија... И мене ће неко да натера да трпим неку будалу и да лијем сузе... А не, прекратак је живот. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Шта то конкретно да претрпимо? :)))

Јој људи, шта све овде прочитам, баш се лепо исмејем. [emoji4]

Ај' види о чему си писала...

Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јанко рече

Ај' види о чему си писала...

Sent from my 5010D using Pouke.org mobile app

Не пада ми на памет! При здравој сам свести и памети... :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Anika рече

Свануло ми је кад сам дефинитивно престала да слушам шта све људи по црквама причају, посебно мушкарци о женама. :)))Мајко мила, какве све они глупости причају, прочитали нешто, па покушавају да обликују људско биће по неким својим, најчешће, изврнутим тумачењима.

Сад ми је тотално кул, јер се дружим са здравијим светом... ја за Бога бре вредим читаву васиону, створио ме је да будем слободна и да мислим својом главом. Чиним све да будем што независнија... И мене ће неко да натера да трпим неку будалу и да лијем сузе... А не, прекратак је живот. :)

Svi se pozivaju na neko trpljenje i bogougodno udovoljavanje muškarcu, a prve koje su to odbacile su hrišćanske svetiteljke. Odbacile su udaju, veru roditelja, društvene vrednosti i pošle za Hristom. Nema više mama, tata, braća, muž, društvo...samo BOG! Za to je nekad letela glava, a ove sad...maramče oko glave i muž pod ruku...pih :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

Удавише нас правила... Монах ми је причао како му долази гомила незадовољних, удатих жена, јер се све свело на то да оне трпе, а њихови мужеви раде шта хоће... и дубоко су несрећне. Он каже - наравно, кад им мужеви ни у чему не угађају. И где је ту радост, и где је ту љубав, и где је ту живот?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...