Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

1 hour ago, cloudking рече

Jedan cale je vikao na svoju petogodisnju cerku zbog toga sto ne da igracku svom mladjem bratu: "Natasa... NATASA!!! Daj mu bre igracku pi**a ti materina, on je musko!" ma ja jedva cekam da vidim kako ce skola da pokvari to "musko"...

A ja na to odgovaram: ŠTA ME BOLI K***C ŠTO JE ON MUŠKO :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

A ja na to odgovaram: ŠTA ME BOLI K***C ŠTO JE ON MUŠKO :smeh1:

Heh, to bi i moj odgovor bio :)

Al realno, koliko stete se pravi vaspitanjem u toj porodici... Kao prvo, kako ce taj decak da izraste u mladica i coveka koji postuje ne samo zene nego druge ljude uopste? A s druge strane kako moze na razvoj jedne devojcice da utice to sto je clan porodice drugog reda zbog necega na sta ne moze da utice? Provesce citav zivot potpuno nesvesna svojih kvaliteta jer ce joj najveci cilj svih doba zivota biti udovoljavanje muskarcima iz svoje okoline, prvo bratu i caletu a posle verovatno momku i muzu... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Heh, to bi i moj odgovor bio :)

Al realno, koliko stete se pravi vaspitanjem u toj porodici... Kao prvo, kako ce taj decak da izraste u mladica i coveka koji postuje ne samo zene nego druge ljude uopste? A s druge strane kako moze na razvoj jedne devojcice da utice to sto je clan porodice drugog reda zbog necega na sta ne moze da utice? Provesce citav zivot potpuno nesvesna svojih kvaliteta jer ce joj najveci cilj svih doba zivota biti udovoljavanje muskarcima iz svoje okoline, prvo bratu i caletu a posle verovatno momku i muzu... 

Kao prava, dobra pravoslavna devojčica :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, cloudking рече

Provesce citav zivot potpuno nesvesna svojih kvaliteta jer ce joj najveci cilj svih doba zivota biti udovoljavanje muskarcima iz svoje okoline, prvo bratu i caletu a posle verovatno momku i muzu...

А да ли си икада размишљао о томе  да постоје особе женског пола које самосвесно знају  да је њихов највећи квалитет управо то,  што ти негираш....и да баш управо то желе, да их то испуњава...само си заборавио у том набрајању и децу да укључиш.

П.С . Заборавих да напоменем да им то  угађање  нимало не смета да буду остварене, успешне и срећне жене, штавише тај осећај да угађају, воле, помажу, не осећају као жртвовање у смислу давања већ пре као добитак...:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ja vala nisam od onih koji su voljni da ugadjaju, trazim brate da se meni prvo ugodi. Mislim, iskreno. :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Ja vala nisam od onih koji su voljni da ugadjaju, trazim brate da se meni prvo ugodi. Mislim, iskreno. :)))

Добро бре Аника, има времена научићеш се, па ћеш заволети. Треба ти још неколико  доза самосвести да размишљаш у том правцу....12:smeha::smeh2:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Тренутно ми највише боду очи породице са два детета, при чему је старије женско, а млађе мушко, а имао сам прилику да предајем и једном и другом детету. Утисак је да су мушки мнооооооооооооого размажени, мнооооооооого. Част изузецима! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Добро бре Аника, има времена научићеш се, па ћеш заволети. Треба ти још неколико  доза самосвести да размишљаш у том правцу....12:smeha::smeh2:

Dobro bre Rapso, znas ti koliko bih ja morala da odlepim za nekim da bih dosla do te tvoje "samosvesti"? :ani_biggrin:

Eto vidis, i Bane kaze kako su muskarci danas razmazeni, pa jos i da im ugadjas, sta ces da napravis od njih? Ne svidja mi se ta politika. Neka mu majka ugadja, ako hoce... :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Рапсоди рече

А да ли си икада размишљао о томе  да постоје особе женског пола које самосвесно знају  да је њихов највећи квалитет управо то,  што ти негираш....и да баш управо то желе, да их то испуњава...само си заборавио у том набрајању и децу да укључиш.

100%, san svakog ženskog deteta je da bude drugorazredno, da ugađa bati...daj bre Rapso zvučiš kao neka svekrva :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Anika рече

Neka mu majka ugadja, ako hoce... :)))

To i ja rekoh, zvuči ko neka svekrva :))

Подели на овим сајтовима

Najjače situacije su mi kad ima puno dece i samo je jedno pravog pola, ostalo su promašaji, pa tako svi ugađaju detetu pravog pola i ono naravno izraste u debilka nesposobnog da se otrgne iz zone komfora i posle mu žene ne valjaju.

Подели на овим сајтовима

Слушајте виц што сам чуо од колегинице.

У некој породици рађала су се редом женска деца, док се није родило мушко. И некако, девојке се постале лезбејке. Отац полуди, и каже: Па, да ли је могуће да у овој кући нико не воли мушке? Син срамежљиво диже руку и каже: Ја волим, тата. joooj

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Anika рече

znas ti koliko bih ja morala da odlepim za nekim da bih dosla do te tvoje "samosvesti"? :ani_biggrin:

:smeh1:

Ма није ствар у одлепљивању и залепљивању :ani_biggrin: већ у доброј вољи . И ја радим на томе, нисам ја сад нека самосвесна сто посто изграђена перфектна персона. Али радим на томе, мењам се . Ево ти рецепт, па ти ако хоћеш пробај , можда се изненадиш готовим производом....:D

Имање добре воље за промене - себичност ( ја волим само себе, ту једину себе ) полако кашикицама избацивати из себе , па онда додавати све на кашикице, (не ваља одједном ) племенитост и кад ти није до тога + осмех и кад ти није до њега + спремање палачинака и кад ти није до њих +  и још милион других ствари добрих, лепих племенитих корисних, додај по жељи, али на кашикице....:smeh2: 

Подели на овим сајтовима

O Rapso, jesi li ti cula sta ti je maticar rekao/rekla na vencanju? :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...