Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

пре 4 минута, Anika рече

Удавише нас правила... Монах ми је причао како му долази гомила незадовољних, удатих жена, јер се све свело на то да оне трпе, а њихови мужеви раде шта хоће... и дубоко су несрећне. Он каже - наравно, кад им мужеви ни у чему не угађају. И где је ту радост, и где је ту љубав, и где је ту живот?

I posle im citiraju Himnu ljubavi gde ljubav dugo trpi :ani_biggrin:....ili kako im je smisao života da udovoljavaju :0212_rolleyes:.

Užas, normalno da su duboko nesrećne kad se hrišćanske poruke zloupotrebljavaju. Čim mi neko pomene žrtvenost i trpljenje kao obavezu, odmah ga otpisujem, zloupotreba. Trpi ti!!!

Подели на овим сајтовима

Једино решење за све такве "проповеднике" је:

stay-cool-t-shirts-men-s-t-shirt-by-amer

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Thelma&Louise

Natasha&Anique

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Drale, samo sam te cekala! :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Драшко рече

Thelma&Louise

Natasha&Anique

Samo još Bred Pita da nađemo, iz mlađih dana :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Samo još Bred Pita da nađemo, iz mlađih dana :ani_biggrin:

Kakvi frajeri, vidis da nas smatraju zescim egoistima, bez trunke ljubavi. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, cloudking рече

U pravu si... trebalo je  i da joj opali samaracinu posto zene i to vole... vole kad ih bijes. Citao sam da mnoge zene potajno mastaju da budu silovane  tako da, ono... sto da se mi muski uzdrzavamo, jel tako ;). Ne stvarno postoje osoe zenskog pola koje samosvesno znaju da je njihov nejveci kvalitet u tome da mogu da istrpe neverovatnu kolicinu batina.

Ко коме, бре опали шамар. Шта пројектујеш облачићу  пројекције у свом уму и мени их приписујеш ? Ко прича о шамарању и батинама...ау где ти оде...

Ја причам о самосвесним, пожртвованим женама, мајкама, о женама пуним љубави и трпљења, а где има љубави, трпљење се сапрожима  са љубављу па се скоро и не осећа .

А ти наводиш воденицу на батине...е стварно су ти некада болесне пројекције нечијих постова....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Joj, hajde da se malo uozbiljimo, ko zna ko sve ovo cita.

Nisam ni za kakve ekstreme. Sto se kaze u jednoj poslovici - nemoj me voleti nenormalno, voli me normalno.

(Btw, umem da ugadjam i sama sebi. Ucim se sve vise i vise. Ko ce kome ako nece svoj svome. :))))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

Можда ти, Рапсо (генерацијо) имаш мало ЦГ генетске фалинке у том правцу па понекад вучеш више на балкански патријархат него на хришћански

ЦГ гени никако не могу бити фалинка, но предност....Зар не стоји знак једнакости  између балканског и хришћанског патријархата ?

пре 3 часа, Јанко рече

али Аника и Наташа би требало да горепоменуту химну науче напамет за домаћи...

Аника и Наташа су профе, оне задају домаће :ani_biggrin:.....

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ovo je jedna od bolje vođenih tema

Odavno nijesmo imali

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Drale, usvojicu te. :) Uvek mi popravis raspolozenje.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Рапсоди рече

Аника и Наташа су профе, оне задају домаће :ani_biggrin:.....

Rapso, ti znas da je prosveta na 2.mestu od svih profesija po sujeti. Borim se protiv iste da me ne uhvati, jer se zgrazavam kad je primetim kod drugih. Mozemo mi i od tebe svasta da naucimo. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...