Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

Ко се из љубави ожени, тај по ноћи ужива ( неко време ) а по дану јадикује... сво време .( италијанска пословица ) :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Рапсоди рече

Мени је генерација 80...Боже сачувај....

Ух...добро је да није 79...извукох се за мало :0228_hot:

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

У сваком случају  младе даме Аника и  Наташа, ваши мужеви имају само две опције, да буду срећни или да буду филозофи...:ani_biggrin:

Не смем да ставим  читаву максиму Сократову....:ani_biggrin:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Rapso, s nama ti je uzivancija, ko zna i ume! :ani_biggrin: Nema tu nikakve filozofije. :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Anika рече

Nacisto bih propala u danasnje vreme da pratim Rapsinu filozofiju. Ugadjas ti tako, napravis coveka od njega, gotov materijal... za neku drugu, opasniju. :ani_biggrin:

:dobro::))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

У сваком случају  младе даме Аника и  Наташа, ваши мужеви имају само две опције, да буду срећни или да буду филозофи...:ani_biggrin:

Не смем да ставим  читаву максиму Сократову....:ani_biggrin:

Ajde ajde, tek si se udala, našla da deliš savete o našim muževima :ani_biggrin:. Pusti Rapso, gledaj svog čo'eka, valja mu ugoditi :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Рапсоди рече

Ко се из љубави ожени, тај по ноћи ужива ( неко време ) а по дану јадикује... сво време .( италијанска пословица ) :ani_biggrin:

Oženio se ili ne oženio, jadikovaće, samo menja fokus patnje. Samci se bore sa usamljenošću i socijalnom osudom, supružnici se bore sa zajednicom. Život generalno nije lak i jedino je patnja zagarantovana.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

Започео сам 2010. докторат из хемије и држао вежбе студентима у САД. Онда су нас захебали с визом, па сам кренуо да учим програмирање и рачунарске науке, што сам одувек волео, ал се некако није дало. У Србији ми није падало на памет да се бавим хемијом. У школи нисам хтео да радим, а хемијски факултет је вероватно најнездравија средина коју сам срео у животу, потпуни хаос. Радије бих се бавио било чим другим него да завршим у том паклу. Тренутно сам у овим пола рачунарским пола когнитивним водама. 

Super. Žao mi je što ranije nisam uočila koliko je Biološki nezdrav, tačnije bolelo me uvo, bila mlada i mislila da sam ja iznad toga. Sad istraživanje davno gotovo, grehota da se baci, rad napisan i čekam kojekakve da mi odobre. Smor živi, samo nervno da obolim, 'la me nauka da me 'la :smeh1:. Najradije bih sad radila kao neka kozmetičarka i tako to, fina kinta, bez da mi neko sedi nad glavom :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

tek si se udala, našla da deliš savete o našim muževima :ani_biggrin:. Pusti Rapso, gledaj svog čo'eka, valja mu ugoditi :D

Хахаха, ја Пеђу познајем  читаву вечност...:D 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Pa šta? Venčali ste se skoro.

Јао реална, логична жено, зађи мало за облаке...:D 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Рапсоди рече

Јао реална, логична жено, зађи мало за облаке...:D 

Dobro de, zajedno ste u večnosti...niste jedini i mi smo :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

Najjače situacije su mi kad ima puno dece i samo je jedno pravog pola, ostalo su promašaji, pa tako svi ugađaju detetu pravog pola i ono naravno izraste u debilka nesposobnog da se otrgne iz zone komfora i posle mu žene ne valjaju.

Žalosno je koliko ovakvih slučajeva znam, mada možda to ne bih izrazila toliko jakim jezikom... :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Žalosno je koliko ovakvih slučajeva znam, mada možda to ne bih izrazila toliko jakim jezikom... :D

Je l sam nešto pogrešno rekla...ne daj Bože lagala? :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Je l sam nešto pogrešno rekla...ne daj Bože lagala? :D

Ne pogrešno, samo tebi svojstven ekstreman rečnik ;)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...