Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

Док год не врати прутиће у основне школе, просвета је на странпутици. :ani_biggrin:

Моја учитељица увек имала прутић, па не знаш таблицу множења, а оно прутић проговори. 

Ја сам за то да се врате  прутићи  у основне... :)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Их Рапсо, какви прутићи... добијеш одузимање лиценце моментално.

Ми смо једном ученику купили шољу са таблицом множења, па да се присети сваки пут кад пије нешто из ње... :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Док год не врати прутиће у основне школе, просвета је на странпутици. :ani_biggrin:

Моја учитељица увек имала прутић, па не знаш таблицу множења, а оно прутић проговори. 

Me too

(spremam se za udar.... :))) )

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Anika рече

Их Рапсо, какви прутићи... добијеш одузимање лиценце моментално.

Ма знам...само се сећам времена када је глава просвете  још мирисала. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Драле, волела бих да радим с тобом у истој установи. Вероучитељи и музичари су ми најбољи за зезање. :D

Ја ти иначе певам по цео дан, не могу да живим без музике. Па удри бригу на весеље. :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Anika рече

Драле, волела бих да радим с тобом у истој установи. Вероучитељи и музичари су ми најбољи за зезање. :D

Ја ти иначе певам по цео дан, не могу да живим без музике. Па удри бригу на весеље. :ani_biggrin:

:cheesy3:

Tako je

Još sam ja najluđi u mojoj ustanovi!

Bilo bi nam super!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Све је почело од ове песме...:)

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Рапсоди рече

Samo roditelj ima starateljstvo i za razliku od nastavnika  ima pravo da koristi neki stepen prinude i natera da se dete obrazuje i zastiti svoje dete sve dok ga naravno ne tuce. Roditelji su duzni da se staraju o svom detetu, pa u nekim slucajevima, nega ukljucuje upotrebu sile, a tamo neki totalno zivcani nastavnik...izivni, ti bi znaci prutem moju decu da imam? :) U osnovnoj pruticem a u srednjoj ovako nekako...mislis? Boze sacuvaj!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Драшко рече

:cheesy3:

Tako je

Još sam ja najluđi u mojoj ustanovi!

Bilo bi nam super!

Samo jos da se dogovorimo ko ce kod koga. :D

Cuti, ja ne znam kako mene nisu izbacili koliko sam muzike slusala u pauzama na poslu... :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Тања1 рече

Samo roditelj ima starateljstvo i za razliku od nastavnika  ima pravo da koristi neki stepen prinude i natera da se dete obrazuje i zastiti svoje dete sve dok ga naravno ne tuce. Roditelji su duzni da se staraju o svom detetu, pa u nekim slucajevima, nega ukljucuje upotrebu sile, a tamo neki totalno zivcani nastavnik...izivni, ti bi znaci prutem moju decu da imam? U osnovnoj pruticem a u srednjoj ovako nekako...mislis? Boze sacuvaj!

Јао сестро слатка, ала си ти мајстор да неправилно, својеводенично  реконструишеш  нечији пост :ani_biggrin: Говорим у своје име. Ништа не би фалило основцима да их мало чика прута такне. :))) 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ја сам лично за сељачко васпитање, хајдучко образовање :ani_biggrin:  и обавезно знање једног заната, а за даље  ко шта волиии...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

Ја сам лично за сељачко васпитање, хајдучко образовање :ani_biggrin:  и обавезно знање једног заната, а за даље  ко шта волиии...

a je l poznaješ iz prve ruke nekog predstavnika moderne generacije o kojoj govoriš? kakva su ti iskustva?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, w.a.mozart рече

a je l poznaješ iz prve ruke nekog predstavnika moderne generacije o kojoj govoriš? kakva su ti iskustva?

Ја сам за ...да се питам ( а не питам ). Ја сам идеЈолог...:ani_biggrin: дајем идеје, предлажем...још само да се усвоји....

Оно  сељачина и хајдучије на све стране, али није то то....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

Јао сестро слатка, ала си ти мајстор да неправилно, својеводенично  реконструишеш  нечији пост :ani_biggrin: Говорим у своје име. Ништа не би фалило основцима да их мало чика прута такне. :))) 

Pa napisala si Ја сам за то да се врате  прутићи  у основне... :) i to sam komentarisala pitanjem ...izivni, ti bi znaci prutem moju decu da imam?  I kako nepravilno, svojevodenicno rekonstruisem tvoj post? Sada ponovo ponavljas isto i ja sad ponovo svojevodenicno pitam ...izvini, znaci ti bi moju decu da imam malo tetka prutna da ih takne? Da li vidis da prebacjes na mene tvoje nepravilno majstorstvo svojevodenicno?! 

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Тања1 рече

zivni, ti bi znaci prutem moju decu da imam? 

Ја лично  не бих могла, јер нисам просветни радник...:ani_biggrin: а уз то сам много  децопопустљива, ма вртели би ме око малог прста :smeh1: 

Али, било би добро да идеја заживи...

Прутић је из раја изашао....:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...