Jump to content

Поп се молио за Златибора Лончара

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Nikola Stojanov рече

hahahha slobodna volja isto kao kad se onaj biskup molio za antu pavelica ,,treba za svakog coveka pa i za ove veleizdajnike ,,,jeste malo tesko da se proguta ova molitva za ove vuciceve neljude al nek im bude

Дакле СНС је колективно искључен из Цркве.

Где могу да прочитам званично саопштење СПЦ о том колективном искључењу СНС-оваца из СПЦ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanov рече

pa u ovakvoj crkvi nije a trebalo bi ne samo sns nego i sps i ds i srs i spo i ns i js al sta ces i popovi moraju da zive a

у што би се попови леба најели да им га странке дају и да живе само од тога што једном годишње пресеку славски колач некој партији

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanov рече

to sto nisu iskljuceni iz crkve ne znaci da su snsovci manji zlocinci u odnosu na antu pavelica ,,u odnosu na vucica,malog i loncara ,pavelic cak moze i svetac da bude

Овако нешто може да каже само веома гадно острашћен човек.

Или си крајња незналица, па не знаш ко је био Павелић, или си крајње острашћен па ти локални политичари и криминалци могу бити у рангу једног од највећих злочинаца у Другом светском рату.

Подели на овим сајтовима

На крају, ову тему не покрећем због твојих или били чијих острашћених политичких ставова, већ због односа ЦИА тв Н1 према СПЦ која користи СНС-овце за директан удар на СПЦ.

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, R2D2 рече

Naravno da treba da se moli. U čemu je problem?

Sent from my iPad using Pouke.org

Проблем је томе што је Златибор Лончар убица. И то не обичан. Већ убица који би требало да лечи. Не знам како бих ти сликовитије објаснио, али замисли свештеника који у цркви изводи сатанистичке ритуале и приноси људске жртве. Е то је Златибор Лончар. 

Подели на овим сајтовима

lijepo je da skola obiljezava svetog savu sa svestenikom, ja to nisam imao kada sam isao u skolu, mada smo uvijek lijepo obiljezavali svetog savu i mogu vam reci da to kod djece ima efekta, znaci bili smo se radovali svetom savi kao i novoj godini sto je bilo super. steta sto mediji prave sprdnju od ovoga

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanov рече

a koja je razlika ?/ pavelic je bar radio iz ubedjenja da cini dobro za svoj narod a ovi unistavaju vlastiti samo zbog sopstvene koristi

???

Па ти си савршен апологета усташама.

Да ти можда ниси присталица усташке идеологије случајно?

Подели на овим сајтовима

Јбт невероватно докле је доћерала ова мржња међ Србима кад због политичких разлика пореде оне друге са Павелићем и мрзе их више од усташа.

Људи запитајте се да не понављате можда мржњу која је довела до братоубилачког рата четника и партизана.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanov рече

sram te bilo al vise postujem cak i zaklete  neprijatelje nego izdajnike i pogrebnike sopstvenog naroda

Срам тебе било будало једна, када ти може бити неко из свог народа па макар и криминалац у равни Павелића. Тиме си пристао да уносиш мржњу која је у Другом светском рату довела до братоубилачког рата.

Боље стави прст на чело и размисли куда води та мржња!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanov рече

prvo pazi kako mi se obracas a za drugo posalji mi poruku da se dogovorimo kad i gde pa da vidimo ,,,a ti ako ne razumes istorisjku vremensku dimenziju pavelica i danas vucica ,loncara i malog sta vise sa tobom moze da se prica !! heheh jel ovo naprednjacki pravoslavni forum ,,,sunce ti poljubim cega sve ima i sta sve ovaj jadni narod mora da trpi pa bolje i u jami nego naprednjackoj srpskoj drzavi ,,da se najezis

За такве хулигане постоји полиција.

Друго, кад се већ позиваш на историју, онда би требао знати да је већ једном таква мржња искоришћена за распиривање братоубилачког рата међу Србима.

Али како видим ти би лако окрвавио руке српском крвљу, док с друге стране олако налазиш оправдање за усташе.

Треће је да не могу да верујем да су политичари поново успели да поделе овај народ.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Треће је да не могу да верујем да су политичари поново успели да поделе овај народ.

nisu ponovo brate, narod je oduvijek podjeljen na robove i one koji nece da robuju, malo sta politicari tu mogu, nego svaka struja ima svog favorita, nego de reci ti sta ti mislis o ovoj temi, pusti sad pavelica, oces i ti ismijavati popa ili, pa da idem spavati...

Подели на овим сајтовима

Мислим да ЦИА Н1 Тв намерно исмева попа који вероватно нема појма ни ко је Лончар сем што је неки "државник".

Мислим да је ово покварен спин ЦИА Н1 Тв да би се СПЦ у народу који није за СНС још више оцрнила.

И да, све ово ме подсећа на 90-те и патријарха Павла кога су час пљували ови из позиције час ови из опозиције.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...