Jump to content

Највеће искушење за човека је...?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Можете навести и више. :) Трол, флејм & спам СТОП!!1! :)))

(Нисам знала где да ставим тему, па ако се админ-мод тим сети може да пребаци у одговарајући део.)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Vlast...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Rašo рече

Објаснити дјеци шта је морално а шта не.

Хм, пре сам имала на уму шта нама као појединцима најтеже пада, где се најлакше и најбрже саплетемо. :)

Подели на овим сајтовима

Sujeta i moć

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Strah, ocajavanje...

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ustvari kad bolje razmislim ,izopačena slika Boga je najveće iskušenje,isprojuktuje se to i ne mož ti onda niko ništa.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Prvo mi pade na pamet, drugi ljudi, okolina koja ume da (nehotično) dovede čoveka u neprijatno stanje ili poniženje, najnezgodnije kad čovek ne ume da odreaguje na takvo nešto

A u stvari mislim da je sam čovek sebi najveće iskušenje, jer ...........da sam ja sa sobom na "ti" ne bih ušao u situacije koje me mogu povrediti

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kratos рече

Ustvari kad bolje razmislim ,izopačena slika Boga je najveće iskušenje,isprojuktuje se to i ne mož ti onda niko ništa.:D

Нешто као идол, или..? :) Желим да те што боље разумем, зато смарам за појашњење :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...