Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa to bi onda bio maskenbal?! Ovo nije bio moj stil, ni kad mi bješe 20 ljeta... 

Kasno je malo za takve transformacije... Moja ćerka bi ovako izgledala baš krasno. Ja pored nje, može tamno-plava, ljubičasta, siva... crna... što duže, što zatvorenije. Ovakve frizure inače obožavam. Punđa na sto načina, španska, crnogorska :) ...

Подели на овим сајтовима

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Резултат слика за gif briljantin movie

Лејди Дијана  после промене, од преподобне и фине ка природнијој .

Сродна слика

Коментари форумашица   / Снеже, Парадоксалне, Џу  и Јелене /     на промене  12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Дијана. рече

Saša?! :)) Ja mislila neka prepodobna i ozbiljna teta, kad ono... Doris jeste lijepa, i frizura mi se sviđa, ali je haljina malo previše.... drečava?!?!

Haha, nije ni meni nesto haljina, vise volim zatvorenije, a i nije bas ni da te zamisljam u ovoj haljini ali ovo je bila jedina slika koju sam nasao a da joj nije pustena kosa, da sam mogao da uklopim i odjecu..bio bi nekakav kaput ili mantil, nekako mi to ide uz tebe, ali eto nije bilo te kombinacije :), ali bez obzira na nacin oblacenja mislim da Doris dosta lici na tebe :).

Подели на овим сајтовима

Pa tako kaži. Sad je već bolje. Iznenadih se pravo...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Рапсоди рече

Коментари форумашица   / Снеже, Парадоксалне, Џу  и Јелене /     на промене

Džu? :cmizdrenje: zaboravila si Ajlu. i Rapsu. :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дијана. рече

Džu? :cmizdrenje: zaboravila si Ajlu. i Rapsu. :))

Е па себе не налазим никако у скупини ...:ani_biggrin:

Ди Ајлу па да ме онако на даљину истетовира....:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Дијана, испирација ти је првокласна.:dobro::))

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...