Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ђе је поп Горан? @о. Горан 

Да га није онај @Милан Ракић бановао?

Да га врћеш одма, си чуо! :dedica:

Мора хитно да ми скида клетву са интернета. Иначе ћу послати доларе Ави @Zoran Đurović да се мало помоли и за тебе.

Неки за које се помоли, више им се никад не читају молитве за здравље. :))

А добро ћу га платити, само да знаш. 

12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Штета што толико подилазите овој болесној будалетини и што он администрира уместо вас док ви статирате и глумите администрацију. Види се од самог старта да та фукара минира тему и све време само провоцира и саботира тему, а самим тим и форум. Да сте нека администрација као што нисте реаговали би сте на време и зауставили ништарију да то ради, а не да допустите да оволико лаже и прави овде и вас и друге будалама, фактички да сви будете његови слепи послушници. 

Јесте ли стварно толико ниско пали и свели се на то? Да будете слепи послушници једног болесног лика, да вас он све вуче за нос?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, о.Горан рече

Штета што толико подилазите овој болесној будалетини и што он администрира уместо вас док ви статирате и глумите администрацију. Види се од самог старта да та фукара минира тему и све време само провоцира и саботира тему, а самим тим и форум. Да сте нека администрација као што нисте реаговали би сте на време и зауставили ништарију да то ради, а не да допустите да оволико лаже и прави овде и вас и друге будалама, фактички да сви будете његови слепи послушници. 

Јесте ли стварно толико ниско пали и свели се на то? Да будете слепи послушници једног болесног лика, да вас он све вуче за нос?

Ovo je dramska poezija..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

Ovo je dramska poezija..

Мислим да нико не сумња више у моју дијагнозу коју сам дао овом лику, да је психопата... намиришем их на 100 км.  

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ведран* рече

Мени ово објашњење не пије воду.

Naravno da ne pije vodu. Prva rečenica zapravo tvrdi, kao što je Avokado lepo objasnio, da već 2 000 godina Ahil trči za kornjačom, i nikako da je stigne. Rečenica »ne zna« ni za Njutna ni za Lajbnica ni za Kantora ni za Hilberta. Al ajde to, nego što »ne zna« ni kako dete, koje ne ume da broji, zna da je brat/sestra dobio(la) više kolačića. Ne zna ni za plemena koja  poznaju samo brojeve 1 i 2 a sve veće od 2 je mnogo, i sasvim lepo obitavaju već desetinama hiljada godina.

E sad, što se tiče ovoga

пре 6 часа, Ведран* рече

А тај први узрок не у нашем универзуму не може бити безузрочан

ne sećam se šta je Dokins tvrdio, možda upadnem u te glupave :blush: ali mi nešto nije jasno.

Nama je (koliko-toliko) poznat samo ovaj jedan univerzum. U kome, koliko znamo, i to na makronivou, dogadji imaju uzrok. Na osnovu čega tvrdiš da nešto što nije u našem univerzumu (ne)može biti... (stavi ovde koju god hoćeš karakteristiku)?  To što je van našeg univerzuma može imati neke sasvim druge, nama nepoznate, zakone.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Branka62 рече

А тај први узрок не у нашем универзуму не може бити безузрочан

Пардонирајте, у овој мојој реченици има грешка. Треба избацити ово "не". 

Ако посматрамо наш универзум први узрок не може бити безузрочан. Јер тога нема. 

пре 22 минута, Branka62 рече

Nama je (koliko-toliko) poznat samo ovaj jedan univerzum. U kome, koliko znamo, i to na makronivou, dogadji imaju uzrok

Тачно тако. Слажемо се.

Конфузију је изазвало то "не". 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Zoran Đurović рече

Мислим да нико не сумња више у моју дијагнозу коју сам дао овом лику, да је психопата... намиришем их на 100 км.  

Пази, испод нивоа сваке части је уопште комуницирати са једном таквом људском наказом( у духовном смислу) какав си ти. Игноришеш било какву аргументацију, ништа паметно и конкретно не износиш, појма са појмом о теми немаш, лажеш и клеветаш нон стоп, вређаш, злонамерно интерпретираш и још овде фактички уцењујеш све нас, пре свега администрацију, а затим и све остале. Као сад, овај форум не може без твог лика и дела( :))) па сви овде треба да трпе твоје несувисле будалаштине.

Шта бре вређам те-као констатује Благовесник, то је добронамерна и сурова дијагноза, а не вређање... Ти си тај који овде вређаш свима интелигенцију својим бљувотинама и лажима. Ја само констатујем оно што сви виде и ћуте, само што се многи нећкају овде и праве необавештени па ти нешто као подилазе. Што се мене тиче, нека се и угаси тема, ако хоће администрација нека ме слободно банује, али да трпим да неко комплетно недорастао теми уцењује ко зна колико њих који желе да науче нешто што стварно вреди знати, вала нећу.

Предлажем администрацији да нађе неко адекватно решење, које год мисли да треба, да се ова тема нормализује јер је веома читана, битна, конструктивна и занимљива, па ако хоћете банујте ме, али бар тема нека буде како треба. Ако може Авокадо да се понаша прилично култивисано, може и овај комплетно недорастао теми.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, о.Горан рече

редлажем администрацији да нађе неко адекватно решење, које год мисли да треба, да се ова тема нормализује јер је веома читана, битна, конструктивна и занимљива,

Biće tema ako ti oco odgovoriš makar na jedno pitanje u svih ovih 900 stranica.

Do tada ovo nije tema, nego prostor za copy paste o.Gorana.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ма тема је супер, да је нема требало би је измислити. 

:))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ведран* рече

Ма тема је супер, да је нема требало би је измислити. 

Zamisli još se pohvalio ko zna kome, da ima najčitaniju temu na poukama. :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Zamisli još se pohvalio ko zna kome, da ima najčitaniju temu na poukama. :))

И Парови, како ли се зове то што се прказује, су сигурно најгледанији на ТВ- у. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ведран* рече

И Парови, како ли се зове то што се прказује, су сигурно најгледанији на ТВ- у. 

Pazi, kad moja deca oće da lepe sličice, ja moram da im kupim album a o.Goran ovde dobio free prostor za svoje lepljenje "materijala".

Otje čovek da skupi sve na jednom mestu. :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...