Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Čestitam Badnji dan (koji, strogo uzevši, ničemu posebno nije posvećen) svim kreacionistima sa željom da sa još većim žarom učitavaju istoriju u Stari zavet, naročito u Knjigu postanja. Trud se na kraju isplati, verujte mi. Što se mene tiče, držaću se proverenih stvari: ruska salata, seks (isključivo bračnog karaktera i ponekad verbalni) i kraft pivo na točenje. S verom u Pismo, živeli!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 15 минута, w.a.mozart рече

Čestitam Badnji dan (koji, strogo uzevši, ničemu posebno nije posvećen) svim kreacionistima sa željom da sa još većim žarom učitavaju istoriju u Stari zavet, naročito u Knjigu postanja. Trud se na kraju isplati, verujte mi. Što se mene tiče, držaću se proverenih stvari: ruska salata, seks (isključivo bračnog karaktera i ponekad verbalni) i kraft pivo na točenje. S verom u Pismo, živeli!

12:smeha::1405_love::pivo:

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bokisd рече

Cestitam svima Badnji dan (kaze se da treba da se prastamo i mirimo na ovaj dan,... tako da Gorance i Zoki spremajte se... :D)

Такође честитке!

Ја се нисам ни свађао с дотичним, него он са мном :smeh1:. Тако да чим нађе мир у Богу биће све ок.

Подели на овим сајтовима

Честитам свима задњи дан претпразништва Божића, познатији као Бадњи дан, а наравно и сутрашњи Божић, а што се тиче оних православних хришћана који су лаковерно поверовали у еволуциону лаж желим им исто што је и Моцарт пожелео тј. да пажљиво читају цело Свето Писмо, а да личности из прве књиге тј. Постања нису измишљене већ да су стварно живеле као и оне које су поменуте у каснијим деловима. То што је поменути пожелео је у ствари њима далеко потребније него нама који смо одавно рашчистили око ове ствари.

Цитираћу: Труд се на крају исплати, верујте ми :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Попе, кад теби јутјуб ово буде постављао при отварању, јави се!:))12:smeha::))

Odmah se vidi da ne gledaš dovoljno Haruna... neće od tebe nikad biti valjan goranovski kreacionista...   ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Odmah se vidi da ne gledaš dovoljno Haruna... neće od tebe nikad biti valjan goranovski kreacionista...   ;)

Са опусом тог господина уопште нисам упознат. Довољан ми је један Терзин!:)))

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, о.Горан рече

Иначе, праотац Аврам је "зглоб" између познате тј. новије и прастаре историје човечанства,

премлад за ову другу, а престар за ову прву, мислим на доба његовог живота.

Предобро речено.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Heraklit рече

Nema evolucije u pismu,ojha 

Sto je samo jos jedan dokaz premudrosti Bozje. Zamisli kada pop na Bozic krene propoved od Adama da jos ima i evolucije. Odes na Bozicnu a vratis se sa vaskrsnje liturgije.:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Zoran Đurović рече

Са опусом тог господина уопште нисам упознат. Довољан ми је један Терзин!:)))

вероватно пратиш баку прасе као средство за опасуљавање мозга након терзина ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

вероватно пратиш баку прасе као средство за опасуљавање мозга након терзина ;) 

Бака прасе је био једну ноћ мој цимер! Био је још прашче, око 12-15 година, па се сада китим да је прасе захваљујући само једној ноћи са Авом!:sunce: Шалим се, али сам забринутим родитељима говорио да је мали супер лик, и да ће бити човек од њега. А и данас се са пијететом обраћа мени. Просто ми непријатно...  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

али сам забринутим родитељима говорио да је мали супер лик, и да ће бити човек од њега

вала и ја бих био забринут ;) 

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

А и данас се са пијететом обраћа мени.

е онда има наде за малишу :) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, о.Горан рече

Честитам свима задњи дан претпразништва Божића, познатији као Бадњи дан

Делимично тачно, само кад "Бадњи дан" падне овако у суботу или недељу јер тада је део дана претпразнство. Иначе он није никакво претпразнство него навечерје Божића, илити сам Божић. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Христос се роди!

пре 9 часа, Ведран* рече

Делимично тачно, само кад "Бадњи дан" падне овако у суботу или недељу јер тада је део дана претпразнство. Иначе он није никакво претпразнство него навечерје Божића, илити сам Божић. 

Вероватно мислиш да си ми открио нешто што нисам знао :smeh1:...

Дај Боже да будеш овако прецизан и кад је ова тема у питању, кад си већ овде.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...