Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 минут, Avocado рече

Pročitao prvu rečenicu koja glasi:

Po teoriji evolucije, današnje pitanje: "Izvini, molim te, šta si rekao, hoćeš li biti ljubazan d a ponoviš, nisam te dobro razumeo?" je zapravo prilično evoluirano pitanje koje se nekada se u praistoriji postavljalo jednostavnim uzvikom "A?"

zaključio da je autor potpuni retard i postao srećan što je ovaj to razotkrio odmah, pa ne moram da gubim više vremena na to...

Treba nastaviti sa čitanjem. Vrednost je u objektivnim činjenicama koje autor iznosi a ne u njegovom jedinstvenom autorskom doprinosu. Na kraju su date reference odakle je citirao.

Osnovna teza:  uprošćavanje jezika i gubljenje izražajne moći jezika = degradacija jezika.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 часа, Просечан србенда рече

Ево шта су још креационисти открили

Još uvek nisu otkrili da TE ne predviđa da čim nastane vrsta B od vrste A, vrsta A mora da je već izumrla... doduše, kreatardi su malo evoluirali u međuvremenu, pa umesto pitanja "Ako je čovek nastao od majmuna, kako i dalje postoje majmuni", sada postavljaju pitanje: "Ako su ptice nastale od dinosaurusa, kako su pred kraj doba Krede postojali i dinosaurusi i ptice?"

Pri tom malko lažu po običaju pričajući o nekakvim modernim pticama nađenim u tim slojevima što je prosto notorna laž.

Npr. "(moderni) papagaj nađen u doba Krede" koji se pominje u tekstu i klipu na kraju teksta je fosil jedne vilice/kljuna oko kojeg se naučnici spore da li je uopšte pripadao nekoj ptici ili nekom dinosaurusu i ako je ptica, da li je predak papagaja...

Inače smo o ovom lekaru i njegovim bistrim zaključcima već pričali, neko je postavio ceo dokumentarac, ali sad ne mogu da nađem...

Цитат

и докле доводи слепа пристрасност еволуциониста: https://creation.com/modern-birds-with-dinosaurs

Dokle?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dodao bih ovde još neke stvari.

Kao što je poznato, civilizacije drevnih Maja i Egipćana su pretrpele dekadenciju pre nego što su osvojene.

Najveći broj majanskih gradova već su bili pusti u vreme dolaska konkvistadora. (u tom smislu Gibsonov "Apocalypto" nije accurate).

Zanimljivo je i to da su Maje i Egipćani uveliko bili zaboravali svoja pisma. Nisu više razumevali značenje i smisao simbola koje su ispisivali tj. kopirali.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Avocado рече

Pri tom malko lažu po običaju pričajući o nekakvim 

Не знам да ли лажу али еволуционисти нису цвећке, знамо то из више примера из блиске историје и углавном иду по оној што се баби снило :)...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Просечан србенда рече

Не знам да ли лажу

Pa proveri...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Pročitao prvu rečenicu koja glasi:

Po teoriji evolucije, današnje pitanje: "Izvini, molim te, šta si rekao, hoćeš li biti ljubazan d a ponoviš, nisam te dobro razumeo?" je zapravo prilično evoluirano pitanje koje se nekada se u praistoriji postavljalo jednostavnim uzvikom "A?"

zaključio da je autor potpuni retard i postao srećan što je ovaj to razotkrio odmah, pa ne moram da gubim više vremena na to...

Ја нисам ни отворио препоручени линк...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Zoran Đurović рече

Ја нисам ни отворио препоручени линк...

Ti si uštedeo još više vremena od mene... :)

Podseti me na ovaj vic (Bračani u Hr imaju reputaciju kao Piroćanci kod nas):

Razgovaraju dva Bračanina na rivi...
- znaš li da sam jučer uštedija 25 kuna?
- ma daj, pa kako?
- pliva san za trajektom za Split…
- eee….dobro je, ali da si pliva za katamaranom uštedija bi 45 kuna...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Просечан србенда рече

Не знам да ли лажу али еволуционисти нису цвећке, знамо то из више примера из блиске историје и углавном иду по оној што се баби снило :)...

Да ли еволуционисте можемо назвати ''еволутардима''? Не. Ми смо хришћани који треба да их жалимо због њихових заблуда, јер, тужно је то када видиш да неко сматра да је током хиљада и хиљада година, он, на данашњем ступњу, еволуирао од мајмуна и да му је прапочетак један једноћелијски организам за којег не зна ни одакле потиче. Чисто незнање, а овамо себе представљају као вајне научнике.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Плаво Небо рече

Чисто незнање, а овамо себе представљају као вајне научнике.

Realno, sta drugo mozes docekujes od evolutarda koji se klanja belomatilaskim bajkama?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Trla baba lan...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, drvce рече

Realno, sta drugo mozes docekujes od evolutarda koji se klanja belomatilaskim bajkama?

Води рачуна, тај твој комп или телефон са којег пишеш поруке онда када еволуира ти му више нећеш бити потребан.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Просечан србенда рече

Ево шта су још креационисти открили и докле доводи слепа пристрасност еволуциониста:

"Kreacionisti otkrili", kako to gordo zvuči.:))

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Води рачуна, тај твој комп или телефон са којег пишеш поруке онда када еволуира ти му више нећеш бити потребан.

Akoli me se i odrece, a to ce biti njegovo pravo, ne mogu ga siliti. U ljubavi nema interesa: mom telefonu necu biti potreban, no me se nece odreci jer iako ima mnogo vakih kao sto sam ja, ipak, ja sam njegov.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...