Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Уопште не постоји никаква научно заснована кохерентна и што је најважније једна и јединствена теорија еволуције да би се могла назвати теоријом.Обавести се мало шта је научна теорија.Као например теорија струна или Теорија хаоса.Где постоји јединствена теорија еволуције.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 15 минута, Justin Waters рече

Nije nikakva bre dogma, već dobro verifikovana naučna činjenica. Kad neko govori protiv TE, i kad kažem da taj l

Није шија него врат.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Августин рече

Уопште не постоји никаква научно заснована кохерентна и што је најважније једна и јединствена теорија еволуције да би се могла назвати теоријом.

Не знам шта је смешно Авокаду постоје разне назови теорије али се овде прича као да постоји једна и јединствена теорија еволуције где то постоји.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Августин рече

Не знам шта је смешно Авокаду постоје разне назови теорије али се овде прича као да постоји једна и јединствена теорија еволуције где то постоји.

Ругање и исмевање је особина ђавола који итекако постоји.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Августин рече

Ругање и исмевање је особина ђавола који итекако постоји.

Узми неки уџбеник из методологије науке.Напреимер у физици постоји опште прихваћена Теорија струна за коју је Андреј Линде добио Нобелову награду или Теорија хаоса  за коју је Иља Пригожин добио Нобелову награду и те теорије нико не оспорава.Где постоји и каква теорија еволуције.Одговори.Ти сигурно располажеш неким тајним знањима када се само исмејаваш.Да ли рецимо Докинсову књигу сматраш теоријом.Просветли ме.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Августин рече

Узми неки уџбеник из методологије науке.Напреимер у физици постоји опште прихваћена Теорија струна за коју је Андреј Линде добио Нобелову награду или Теорија хаоса  за коју је Иља Пригожин добио Нобелову награду и те теорије нико не оспорава.Где постоји и каква теорија еволуције.Одговори.Ти сигурно располажеш неким тајним знањима када се само исмејаваш.Да ли рецимо Докинсову књигу сматраш теоријом.Просветли ме.

Пази Ти се исмеваш а не знаш ни који су моји ставови.Слушао сам и Мирољуба Петровића о томе не вреди ни говорити, а Терзин и подмеће и служи се логичким триковима и ништа не доказује.Значи ја њима не верујем,а ли сам Те само молио да ми кажеш где постоји теорија еволуције.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Просечан србенда рече

Ти бре прогласи т.е за догму? Пази човече док гледаш друге ти идеш у фанатизам.

Човек крајности, јер такав је био и док је исповедао креационистички концепт стварања. 

А сада иде дотле да крајње ниподаштава  оне који буквално верују Библији.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Августин рече

Пази Ти се исмеваш а не знаш ни који су моји ставови.Слушао сам и Мирољуба Петровића о томе не вреди ни говорити, а Терзин и подмеће и служи се логичким триковима и ништа не доказује.Значи ја њима не вереујем,а ли сам Те само молио да ми кажеш где постоји теорија еволуције.

Za tu vrstu pitanja preporučujem gugl... ili bilo koji udžbenik iz biologije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Za tu vrstu pitanja preporučujem gugl... ili bilo koji udžbenik iz biologije...

Ја сам питао Тебе јер се овде поставља као да постоји нека јединствена и опште прихваћена теорија еволуције.Па чак сам у основној школи и гимназији у СФРЈ учио да не постоји једна него разне.Али ти имаш нека тајна знања која си стекао преко гугла па ми реци која је то јединтвена и општеприхваћена од свих еволуциониста теорија еволуције.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Августин рече

Теорија струна за коју је Андреј Линде добио Нобелову награду

Kad je dobi?

пре 34 минута, Августин рече

Теорија хаоса  за коју је Иља Пригожин добио Нобелову награду

?????

пре 35 минута, Августин рече

Узми неки уџбеник из методологије науке

I kad je Teorija struna  eksperimentalno potvrdjena?

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Августин рече

Напреимер у физици постоји опште прихваћена Теорија струна......

Teorija struna je radna teorija (menja se , ndopunjuje se) kao i bilo koja druga pa i TE.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, о.Горан рече

Такође, и ово око Јахија и Терзина је ноторна лаж. Недвосмислено сам више пута наглашавао да постављам искључиво предавања у којима се говори само о научним стварима из једноставног разлога што је Терзин професор на једном престижном светском Универзитету. Мени је у том смислу потпуно небитно његово лично верско опредељење, то је његова приватна ствар са којом се ја лично не слажем. Исто важи и за Јахија. Оно што је изнето од стране обојице, а што сам ја постављао овде је искључиво научне природе, нигде нема баш ничега што је повезано са њиховим верским опредељењима, у питању су чисте чињенице, слагали се ми са њима или не.

Nemoj mnogo da se nerviras, :D, evo , recimo dama Gejl Volosek, americka naucnica pravoslavne veroispovesti, zagovornik vere i TE, osim nauke bavi se i teologijom i radi kao profesor pri Luteranskoj bogoslovskoj skoli u Cikagu.

https://www.lstc.edu/academics/faculty/gayle-woloschak

Sta te briga, kada mogu oni da prijateljisu sa protestantima, mogu i drugi..... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...