Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 17.11.2018. at 22:59, Avocado рече

Ako je ovo najupečatljiviji deo... :)

Хах.....:D Не, то је само да те заинтересује, оно најупечатљивије тек следи у образложењу оца. Оливера Суботића.

Е сад је питање,  да ли си ти уопште заинтересован за истину и сагледавање исте....ако јеси, прочитаћеш књигу, ако ниси  можда ћеш је опет прочитати да би могао да се надгордњаваш :smeh1:/ можда нисам баш скроз убола/запамтила/ израз из књиге /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 17.11.2018. at 22:10, Justin Waters рече

E evo znaš ko je tu najveći smrad? Onaj koji je izmislio ovu priču o navodno prozorljivom starcu, koji navodno osjeća smrad jer akademski bogoslov vjeruje u teorijeu evolucije. 

Догађај сведочи Јефрем Аризонски, један од живих благодатних стараца нашег времена , иначе ученик старца Јосифа Исихасте. :)))

Успут, стиди се /ако то ниси заборавио / за горе наведене речи.

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Рапсоди рече

Хах.....:D Не, то је само да те заинтересује, оно најупечатљивије тек следи у образложењу оца. Оливера Суботића.

Ето сестрице наше, жива нам била:)

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Рапсоди рече

Pa učinilo je upravo suprotno... smanjilo mi je inicijalno interesovanje... bolje da si navela to upečatljivo obrazloženje, nego "reče mi jedan čoek" pričicu...

пре 26 минута, Рапсоди рече

Е сад је питање,  да ли си ти уопште заинтересован за истину и сагледавање исте....ако јеси, прочитаћеш књигу, ако ниси  можда ћеш је опет прочитати да би могао да се надгордњаваш :smeh1:/ можда нисам баш скроз убола/запамтила/ израз из књиге /

Zainteresovan sam za istinu i sagledavanje iste... ali to baš nema mnogo veze sa time da li ću pročitati neku knjigu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

bolje da si navela to upečatljivo obrazloženje, nego "reče mi jedan čoek" pričicu.

Није Матија Бећковић....12:smeha:

Догађај сведочи Јефрем Аризонски, један од живих благодатних стараца нашег времена , иначе ученик старца Јосифа Исихасте.

А тек да видиш, поделу атеиста на.....те, па те, па на оне...чак сам и ја помало атеиста :smeh1: /пронађох се /

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

ali to baš nema mnogo veze sa time da li ću pročitati neku knjigu...

Није то нека књига....Нетко бјеше Страхињићу бане.....

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Рапсоди рече

Није Матија Бећковић....12:smeha:

Догађај сведочи Јефрем Аризонски, један од живих благодатних стараца нашег времена , иначе ученик старца Јосифа Исихасте.

Reče mi jedan starac fantastičnu priču o drugom starcu i nekom nepoznatom čoveku...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Reče mi jedan starac fantastičnu priču o drugom starcu i nekom nepoznatom čoveku...

Упознај их, па ти неће бити непознати /већини хришћанског света познати/ Тако и за Бога, дођи и види човече, кушај....

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Рапсоди рече

Успут, стиди се /ако то ниси заборавио / за горе наведене речи

Nemam se cega stiditi. Istinu treba svjedociti ma koliko se na nekom ne svidjala, hriscanski je govoriti istinu. Opet cu da ponovim: 

Starac koji govori bogoslovu da osjeca smrad jer ovaj podrzava evoluciju, nikad tako nesto nije izjavio, neko je to izmislio I napakovao mu da zvuci kredibilno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Starac koji govori bogoslovu da osjeca smrad jer ovaj podrzava evoluciju, nikad tako nesto nije izjavio, neko je to izmislio I napakovao mu da zvuci kredibilno. 

Имаш ли доказа за то ? Ја ти указах на извор....оћеш да кажеш да  Јефрем Аризонски лаже...наш је савременик.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, о.Горан рече

Гледај, шта год ти пишеш овде нема скоро никакву важност јер ти не испуњаваш основни предуслов, а то је колико-толико познавање природних наука.

Попе, окле ви диплома за приридне науке, за познавање њихово, "колико-толико" изнад нивоа средње школе? Ма и основне! Богословије слабо стоје са природним наукама.

П.С. Дипломе школе Мирољуба Петровића нису акредитоване. :0212_rolleyes:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, о.Горан рече

Нпр. њему бих комотно поверио 100Е на чување ако би ми затребало, а теби искрено не бих поверио ни 1Е. 

Ни ја исто. :))

Он се дружи са сицилијанском мафијом. Мислим те Палермићанке и тако то. 

12:smeha:12:smeha:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Имаш ли доказа за то ? Ја ти указах на извор....оћеш да кажеш да  Јефрем Аризонски лаже...наш је савременик.

Jefrem prenosi informaciju iz druge ruke...ako je prenosi iz prve onda tim gore, taj starac je bio odlijepio kao Nikodim. 

Hoćeš dokaz? Kad neko govori protiv TE, on onda laže svjesno, ili govori iz neznanja. Nemoj se iznenaditi kada jednom pročitaš kako je neki starac osjetio smrad jer je neki bogoslov pisao o okrugloj zemlji, jer zemlja je zapravo ravna. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Hoćeš dokaz? Kad neko govori protiv TE, on onda говори svjesno, и  govori iz znanja

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...